• deda
    41.4k
    Od ponoći do ovog trenutka točno 1.000 karata.
  • SAS1987
    18.8k
    Nekad kad je istok još bio otvoren nas je na takvim tekmama bilo 3000, sutra ce biti nas je 8000, jedng dana će nas biti 15 000. Posjeta ide u pravom smjeru, samo treba dati vremena.
  • deda
    41.4k
    1.100 danas
  • Sibirski plavac
    6.4k
    Zagrepčani su endemska vrstaHnlovac

Nonsense, što bi rekli Englezi. Kaj se posjete sportskih natjecanja tiče isti kurac je svugdje u Hrvatskoj. Čast izuzecima poput Hajduka. Također u usporedbi sa neki drugim glavnim gradovima u Europi nije Zagreb po ničemu specijalan slučaj kaj se posjete tiče.

Zašto se Zagreb stalno tretira posebno, a druge gradove u Hrvatskoj i Europi se tolerira čak i kad nemaju neku posjetu, nikad mi neće biti jasno.

Dokle ćemo umanjivat sebe, a pravdat druge čak i kad njima nije neka posjeta?
  • bbb medimurje
    4.5k
    Pohvala za klub kaj su konacno stavili u ponudu sve sektore na zapadu gore :clap:
  • Hnlovac
    3.5k
    al kaj s drugim gradovima?

Osijek je 8x manji grad, bez ikakvih uspjeha, klub im ne radi ništa da privuče gledatelje, u gradu im manje ljudi navija za Osijek nego što kod nas navija za Dinamo, i opet ih je na onom Gradskom Vrtu bilo po 3,4 tisuće na manjim utakmicama. Čak ni ne želim uvlačiti Pampas ovdje dok mi nr vidimo posjetu s novim Maksimirom

Pula, 13x manje nego mi, nikad nisu osovjili NIŠTA, pola poluotoka im navija za Hajduk, Milan i Rijeku, na manjih tekmama ih se danas skupi po 2 tisuće

Šibenik, skoro 20x manje stanovnika, ogroman broj Tovara u gradu, opet ih je bilo po 1500,2000 u HNLu

Kažem, rastem očigledno i mislim da je lijepa budućnost pred nama, ali daleko smo od spektakularnih i nije situacija tak kritična u ostatku Hrvatske

Ali gadno sam zašao u bezvezni offtopic, meni je glavni pokazatelj rasta činjenica da danas seremo po posjeti ispod 10 000 a prije 3 godine smo bili oduševljeni posjetom iznad 4000. I to mi je drago za vidjetj
  • Sibirski plavac
    6.4k

Mislio sam na sve sportove u Zagrebu i ostatku Hrvatske, ne samo nogomet. U Zagrebu kad je poluprazan stadion ili dvorana to je "SRAMOTA". Kada se na stadionu ili u dvorani skupi dosta ljudi onda je argument "garant se nešto dijelilo/išli su gledati jakog protivnika". Ne valja kad nema ljudi na sportskim događajima u Zagrebu, ne valja kad ih ima. Lose-lose situacija za Zagreb kako god okreneš. Zato kad se u drugim gradovima jednom u 100000 godina napuni stadion/dvorana, onda medijima puna usta top atmosfere i "povratka xy sporta u xy grad nakon dugo godina".

Također ako uspoređujemo druge europske gradove nije Zagreb "poseban" u posjeti sportskih tekmi. Budimpešta, Beograd, Ljubljana, Beč, Moskva, Bratislava, sve glavni i najveći gradovi svojih država, a nije im posjeta bajna ni na nogometu ni ostalim sportovima. Sumnjam da se u njihovim medijima/forumima priča o "nezainteresiranim Bratislavljanima, Beograđanima,Ljubljančanima, Budimpeštanima itd.".

Pardon na off topicu...
  • Bosskovitz
    19.2k
    Samo bez nepotrebnog nerviranja. Ti ljudi koje se danas cima porukama u grupama da dođu na tekmu, za godinu dana će u istim grupama cimati jel može netko srediti kartu-dve za iste te tekme u Kranjči.

the-office-michael-scott.gif
  • Hnlovac
    3.5k
    Ovo jedino mogu prepisati ljubomori ostatka države na uspjehe zg klubova i pojavi koja se događa svugdje u svijetu a to je da ostatak države nikad ne voli glavni grad
  • deda
    41.4k
    Kao da se ritam prodaje pojačao u zadnjim satima interesantno. 1.200 danas.
  • Svi na Sjever
    3.1k
    Ljudi nemojte se libit vodit žene i cure na manje tekme, to je jedan od koraka povecanja posjete na manjim tekmama.

Neda mi se sad naširoko oko toga, jednom sam pisao o tome, iskreno svaki put se iznenadim kad kamera prodje poljudom koliko žena njima ide na tekme.
  • Georg Koch
    6.7k
    Ljudi dizite uspavane ljude do vas.
    Previse lijenih ljudi.
    Previse ljudi naucenih na motiviranje i pozive.
    Previse ljudi na li-la koji bi pozivom dosli.
    Kise nema.

U sustini, previse neiskoristenog potencijala!
  • jedan u nizu
    15.4k
    Sad ne znam dal da cimam sve ljude okolo, zene, kceri, bake, svekrve, studentice na tekmu ili ne.

Ako ih dovucem sve, bojim se da ce sutra biti komentara kako ima jako puno padobranaca i instagramusa na tribinama i da nam takve ne trebaju.

Da nas sutra bude 24k, opet ce se naci neki kojima to smeta jer to nisu pravi navijaci i da su to samo ''subotnja špica'' gledatelji.

Ne kazem bezveze da dinamu treba bazen od 50k ljudi koji ce doci na samo 3-4 tekme godisnje. Takvi ljudi, uz sve nas fanatike ce dici prosjecnu posjetu gro. Mi cemo uvijek biti tu, a fali nam tih casual-aca.

Ali ne brinem se. Pa pogledajte samo koliko klinaca sada fura dinamove dresove na skolskom, po kvartu, na klupicama. Svi oni ce kad tad vuc tatu za rukav da ih odfura na tekmu, onako kako smo i mi povlacili. Oni ce za nekoliko godina poceti redovito pohodit utakmice, i onda ce se za 15 godina cuditi kako netko moze navijati za Real i Barcu a odrastao je u Zagrebu.

Jbg, bili smo zakinuti za 10-15 godina generacija takvih klinaca.
    Ali stvari se polako vracaju na mjesto (ovako nesto se ne dogada cesto, premda .... )
  • Liks90
    3.6k
    Preko 1250 danas…
  • deda
    41.4k
    1.266 od 0.00 do 0.00
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.