• NKDZ86
    5.8k
    dobio po piksi i nadurio se, bezveze
  • Marktwain
    888
    Treba se na Kalika ugledati.
  • veselko tenžera
    6k
    Oviedo protiv Barce, u sastavu Santi Cazorla s punih 40. Ako to nije romantika onda ista ne postoji :heart:
  • Ijayi Atiemwen
    4k
    Još poveli 1-0, pa se vratila Barca na 1-1
  • jp23
    3.4k
    Ne znam jel već netko poslao, ali i službeno Đalović više nije trener Maribora

https://sport.hrt.hr/medunarodni-nogomet/radomir-dalovic-vise-nije-trener-maribora-12351798
  • NORTE
    20.3k
    "Talijanski novinari procjenjuju da bi Juventus u slučaju prodaje tijekom zime mogao uprihoditi između 25 i 30 milijuna eura"

Vlahoviću na ljeto ističe ugovor, po kojoj logici bi netko dao 25-30 milijuna eura odštete za igrača koji će 4-5 mjeseci poslije postati slobodan igrač.

Za Bayern u Bundesligi i tek playoff LP to i nema pretjeranog smisla, eventualno neki drugi jaki klub koji ne pita za cijenu i kojem bi dobro došao već 1.1.2026.
  • Zg123
    2.6k
    Sa sportnet foruma o Djalovicu i Mariboru:
    To što je napravio Đalovič kod nas u Mariboru, je kukavički i pokvareno, od njega.
    Dvojica igrača imali su sukob ali ništa posebno, što se ne bi događalo u svakom klubu. Kad su jih razdvajali, jedna šaka je pala nenamjerno i po treneru. Obojica igrača potjerani su u svlačionicu, a trening se nastavio. Nakon treninga, obojica igrača, ispričali se svima, posebno treneru.
    Nitko nije slutio, da če napraviti, šta je napravio onda. Otišli svi iz treninga, a Đale kod doktora, zbog natekle ustnice. Od tada, nije se javio više nikome u klubu, samo je poslao poruku, da če jih nazvati odvjetnik, jer se on više neče vratiti u klub. Usput, sam Đalovič kontaktirao je novinara Ekipe, i tako je sve izašlo u javnost. Pokušali ga kontaktirati i direktor i igrači, ali više se nikome nije javio. Čak i Viole mu izkazale podršku ali kad se sve saznalo, kako je to izvedeo, nitko više ni žele čut za njega.
    Inače, igrači bili zadovoljni radom, a on je stalno nešto prigovarao, da nije zadovoljan uvjetima pa igračima, pa i tu mu išli na ruku, jer bi isti dan kad je otišo, podpisali dvojicu igrača, koji su naravno bili bez kluba i on jih odabrao.
    Jučer na konferenciji dali izjave kapetan i direktor, i nitko ne može vjerovati šta je napravio. Oba dva igrača, koji su se sukobili, dobili novčane kazni od kluba.
  • Efes Pilsen
    12.9k
    Jadan, tko bi rekao da je Dale takva meka, pjesnicka dusa.
  • Olmic
    5.2k
    Dalovic je ovo napravio jer bu novi izbornik CG, to je bas ocigledno
  • Sajla
    13.6k
    "Sutra igramo u Celju. Napuhavanje i pumpanje "gnojvinara" pred važnim utakmicama već je konstanta. Treba, međutim, razumjeti da nije sve onako kako se govori i prikazuje. Nećemo naširoko i nadugačko pisati što se zapravo događalo, ali treba znati da je za odlazak trenera (iako ne odobravamo tučnjavu na treningu) kriv trener sam! Zapravo smo mišljenja da je samo čekao priliku za odlazak.
    Iako su mu ispunjeni svi zahtjevi i želje, neke čak i ekscesne, njegovo ponašanje je potpuno neprofesionalno i sramotno. Svima koji su već u klubu i onima koji će tek doći poručujemo da za takve cmizdravce kao što je "Žalović" u našem svetom klubu nema mjesta! Kod nas su prihvatljivi samo borbenost i srce", napisano je na Facebook profilu navijača Maribora.

"gnojvinari" i "Žalović" :lol: @SAS1987 jesi li ti pomagao pisati ovo? ;)
  • Zg123
    2.6k
    Sto se nije tako Misku usprotivio i trazio da mu se dovedu igraci? Tamo je bio poslusan ko pas, a ovaj mu skoro sve rasprodao, doveo krnje igrace i na kraju ga pedalirao
  • SAS1987
    18.8k
    "gnojvinari" i "Žalović"Sajla

Nece crnogorac u Mariboru proci nikada, jer brane mu
    Benjamin Tetteh i Omar Rekik :lol:
  • vlatkomarkovic
    2k
    Mislim da je ovaj napad na Đalovića sramotan, da se razumijemo ne mislim da je on neki genijalni trener nit mi je simpatičan jer je legenda rivala….

No, čovjek je osvojio duplu krunu u Hrvatskoj, sto je za slovenski nogomet hiperpremija. Ovo da nije dorastao klubu kao sto je Maribor je sramotno… Također što bi trebao trebao kojem se potuku dva igrača i onda on pobere udarac, jedini način da zadržiš autoritet u svlačionici je tako da obojicu potjeraš na krugove oko stadiona… S obzirom da klub nije bio spreman na to, jedino mu je preostalo otići. Mislim da je u ovoj priči Maribor ispao mali klub i talac svojih igrača… Osobito je bitno da je Đalović tamo do tog trenutka bio 100%.

Zamislite samo da se tako nešto dogodilo kod nas, mislim nemoguce je, ali zamislite i onda recite na čijoj biste strani bili…
  • Pacho
    6.1k
    United gubi i upravo promasio penal. Amorim izgleda kao da je spreman za ritualno samoubojstvo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.