• jedan u nizu
    15.4k
    Veljača 2027., za godinu i pol, nokaut faza lige prvaka, Dinamo - Real na Kranjci.

Jezim se
    fakin

A sad zamisli scenarij, negdje tamo rujan 2030. godine, otvaramo skupinu lige prvaka protiv Barcelone na novom Maksimiru
  • NORTE
    20.3k
    Veljača 2027., za godinu i pol, nokaut faza lige prvaka, Dinamo - Real na Kranjci.

Jezim se
    fakin

Ne znam je li to istina, ali netko je napisao da europske tekme trebaš igrati na prijavljenom stadionu sve dok ne ispadneš u toj sezoni.
    Ako i je tako to je minimalan problem.
  • jedan u nizu
    15.4k

Vidjet cemo ove godine sa Barcelonom kako ce to biti.

Champions League regulations state that a club must play all of its matches in the competition at one and the same stadium.
    However, there can be exceptions.
    Any change of stadium between the play-offs and the league phase must be agreed in advance with Uefa.
    Uefa told BBC Sport that it has been agreed that Barcelona will be able to play in Nou Camp once the permit has been received.
  • fakin
    1.3k
    Vjerujem da ce se Uefa sloziti da se utakmice pod njihovim ingerencijom igraju na novom modernom stadion umjesto onog gdje se trenutno igraju
  • Jima
    620
    Ma UEFA jedva čeka da se maknemo s Maksimira. Zamisli njihovu inspekciju svake godine kada ga obilaze i okreću očima. Sve ide po planu i treba još malo izdržati.
  • Bruh
    1.1k
    rujan 2030. godinejedan u nizu

Dobro aj bar znamo da zona ima još optimista
  • Derby
    524
    Ne znam je li to istina, ali netko je napisao da europske tekme trebaš igrati na prijavljenom stadionu sve dok ne ispadneš u toj sezoni.
    Ako i je tako to je minimalan problem.
    NORTE

Mislim da nece biti problem dokazati da je stadion neupotrebljiv i da ce se srusiti sam od sebe :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet