• Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Ako Dinamo ovako nastavi sa rezultatima, ali za razliku od prije sada u kontekstu vodstva kluba koje razmišlja dugoročno, hoće li to povući cijeli HNL prema gore, ili će zapravo još više produbiti jaz između Dinama i ostalih i posljedično tome da ćemo uistinu ostati taoci jedne poluamaterske družine?
  • NVKOD
    8.1k
    Ima li Moreno Živković kvalitetu za Dinamo ili je njegovo dovođenje bila greška kad uzmemo u obzir da za poziciju desnog stopera kotiraju Dominguez, Galešić, KTC i on.

Isto pitanje vrijedi i za Soldu. Može li se on nadati značajnijim minutama u HNL-u ili će skupljati garbage time?
  • Thor
    937
    Odgovorili ste mi vi i jucer dinamo na u prosloj emisiji postavljenom najvaznijem pitanju...da li ce dinamo stalno ovak dobro igrati? :lol:
    Zadovoljan! Nemam vise pitanja, fala :victory: :lol:
    Sretno i samo dalje tak dobro i vi u studiju i dinamo :strong: pozdrav
  • criticus
    5k
    Pozdrav momci,

Za Villara sam očekivao da bude najdominantniji veznjak lige. Kontekst trenutne igre (u paru s Mišićem) mu možda ne odgovara najbolje, ali sam nekako očekivao da će se brzo prilagoditi. Sada više nisam uvjeren da se uopće može prilagoditi i pitanje je da li će biti išta više od backup opcije, pogotovo uz Bennacera i prvi dojam Zajca.

Koje je vaše mišljenje koliki će doprinos dati ove sezone?
  • King
    47
    Kako u kontekstu dva gola Feneru komentirate nedavne izjave izbornika o tome da je samo Europa mjerilo za pozivanje u reprezentaciju, iako je npr. Beljo prošle godine bio u četvrtfinalu Konferencijske lige s Rapidom i prvi je napadač Dinama koji je jedini relevantan hrvatski klub u Europi već godinama?
    Jesu li takve izjave postale već i očekivane s obzirom da dolaze od čovjeka koji je kao potencijalnog reprezentativca pratio Radeljića koji igra za BiH, kao što i ignorira Mišića kroz cijelu karijeru?

Drugo, jel vas živciraju pola-pola šalovi s grbom i bojama protivničkih ekipa na tribinama?

Podcast je odličan, samo tako nastavite!
  • PetkoDaniOršaGol
    897
    Pozdrav gospodo! Sve pohvale na dosadašnjem radu.

Imate li saznanja kako se pedesetak navijača Fenera našlo u sektoru 4 na Zapadu dolje? Da li se to dogodilo jer je klub dopustio prepuštanje ulaznica do samog početka utakmice pa su pokupovali karte dan prije ili je netko iz kluba smatrao kako je to dobra ideja pa ih je organizirano doveo tamo?

Među njima je bilo poprilično glasnih pojedinaca koji su na trenutke i provocirali sa dignutim srednjacima prema Sjeveru, no naši momci na terenu su se pobrinuli da se ubrzo smire. Fala Bogu nije bilo nikakvih incidenata, no smatram kako ovo nije dobra ideja za ubuduće.
  • austrijanac
    7.9k

1. Uefa zadržava jedan mali kontigent karata.
    2. Fener kao klub dobije karte - isto kak ce Dinamo dobit 200 komada za Tel Avih, pa ga jebi.

Problem je što većina ostalih klubova će dat normalnim ljudima pa neće bit debili, no kod Fenera su svi debili pa ćeš imat takvu situaciju.

A i uvijek postoji šansa da su sami kupili.

Isprike Niko i Kristijan na odgovoru/spamu.
  • C@ptain Koons
    281
    Vidite li Godu u reprezentaciji ukoliko nastavi sa dobrim igrama? Ruku na srce, Sosa nije baš oduševio te mali Bradarić zbog ne znam kojeg razloga nije dobio poziv.
  • Fatos Beqiraj
    217
    mali bradaric nije vise tako mali samo je godinu mladji od Gode
  • criticus
    5k
    Već sam postavio pitanje ali ako budete imali vremena jos 2 kratka.

1. Planirate li u dogledno vrijeme prisustvovanje press konferencijama kluba kao akreditirani novinari Zona Dinamo Podcasta?

2. Imate li u planu live Q&A gdje bi mogli prisustvovati članovi zone?
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube