• Fan
    1.8k
    Fener bi ga dao dzabe ljetos?Jaro
    A da, imaš pravo, na kraju je ostao u Feneru jer je svima bio preskup...
    oh wait, nije, otišao je na posudbu u Gironu, bez naknade, sa podjelom plaće 50-50, koju ima 1.8m eura u Feneru, tako da bi nas ova prilično bitna godina ispala manje od milju eura za goruću poziciju i nema teoretske šanse da bi dobili gori deal od njih.
    Dostupan je itekako bio, a vjerujem i da bi se rado vratio u Dinamo iz te vukojebine iz koje je htio pobjeći. Novinari i agenti, boli me k za njih, činjenica je da je htio pobjeć glavom bez obzira (nema šanse da bi inače prihvatio jadnu Gironu kao izbor) i da nije kod nas samo zato što ga nismo htjeli uzet, eto.
  • Droljo
    23.6k
    vukojebineFan

Istanbul vukojebina?
    Jedan od najljepših gradova svijeta sa 15 mil stanovnika.. moguće
  • Fan
    1.8k
    Grad ko grad je top, bio sam tamo.
    Ali sam se više htio referirati na klub i navijače kako se odnose prema igračima općenito, sigurno jedan od najgorih klubova u europi po tom pitanju.
  • Jaro
    11.4k
    činjenica je ... da nije kod nas samo zato što ga nismo htjeli uzet, etoFan

ovo je dokazivo ili temeljeno na čemu?
  • Mikina lijeva kopačka
    457

Temeljeno na facebook komentaru valjda.

Bedastoća
  • Nemrem99
    81
    Livaković se htio vratit. Kova je odlucio vjerovat Nevi. Kraj price. (100% provjereno)
  • Paggini
    74.5k
    E Kovacevicu, hoćeš da dodje najbolji golman Dinama u novijoj povijesti i prvi golman reprezentacije?

Ne bih hvala.

Ja ovom razgovoru vjerujem.
  • Nemrem99
    81

Nemoj vjerovat. Ali je tako

Bit ce kad tad i intervju s Livijem pa cemo vidjet...
  • MarK
    1.3k
    Kova je zariskirao s njim i nadam se da će uspjeti. Skeptičan sam jer imam feeling da Neva nema problema u klubu niti vezano uz klub. Uzalud mu titrati jajca ako je glava na Marsu.
  • rokikaciga
    8.3k
    Ne znam otkud ta prica da mu je glava problem? Ja u to apsolutno ne vjerujem i mislim da su to birtijaske price
  • Paggini
    74.5k

Ajde cuvaj ti te price za birtijska cuganja, eto Kova nije htio Livija, ma eto nije. I ne samo to, nego Livakovic zna ko ga je htio a ko nije.
  • Yovitssa
    941
    Bas ono što nam treba,osmica koja može odigrat desetku ali i šesticu.

Sad vidimo da prijelazni rok nije odrađen bajno koliko god treba skinut kapu za dovodenje kvalitetnih igraca u obrani i sredini.
    Krila su baš problem.Evo crveni karton Stojkovica i nedaj Bože neka ozljeda Lisice.Ostajemo na Hoxhi,Vareli i eventualno Bakraru.
    Pretanko za dvije pozicije.
    Praskaton

Uff, kako ovo nije dobro ostarilo... :grimace:
  • Praskaton
    4.8k
    Uff, kako ovo nije dobro ostarilo... :grimace:Yovitssa

A gledaj,nitko osim Kovacevica i Bobana nije znao da ce Bakrara koristit na krilu.Varela je premlad za ozbiljnu ulogu a svi znamo kakvo je misljenje svih nas o Hoxhi koliko god ga sad dizali u nebesa kad se ponove dvije slabije utakmice krenut ce pljuvacina.
    Puno je utakmica trebat ce rotirat.

Tako da to je činjenično stanje.
  • ElDorado
    8.4k
    Kova sigurno nije odlucivao sam da li ce se Livi vratiti. Mozda je Livi to i htio ali idalje pregovarati s Turcima je ocito bilo too much. Uostalom dobijes ga na godinu dana, razjebes definitivno Nevistica i kaj poslije?
  • Fan
    1.8k
    Kova sigurno nije odlucivao sam da li ce se Livi vratiti. Mozda je Livi to i htio ali idalje pregovarati s Turcima je ocito bilo too much. Uostalom dobijes ga na godinu dana, razjebes definitivno Nevistica i kaj poslije?ElDorado

Da Kova nije sam odlučivao, to je sigurno istina, zdrava logika, a i Dinamo nalažu da je više ljudi uključeno u proces.
    Girona očito nije imala toliko problema s Turcima oko dogovora. Ako bi uvjeti za nas bili drukčiji, u što ne vjerujem, onda važi, možda bi nam bilo previše.
    Što se tiče Neve, to je kao da kažeš zašto smo doveli Bennacera ako imamo Villara ili Soldu, jer jedan od njih, ako ne i obojica, neće nikad bit prvotimci dok je on tu i razjebat ćemo ga/ih i što onda s njima dogodine.
    Livi je nedvojbeno puno veća klasa od Neve, dokazan, i takve igrače se ne odbija. Ako se Nevi ne sjedi na klupi nek izvoli pokazat da je za jedinicu, a ako neće, ok, ima ko hoće, imamo onda Filipovića, a za koju godinu, nadam se, i Slovenca. A ako se nijedan ne pokaže, zato i postoje transferi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.