• Krizy
    61.9k
    Nottingham - Dinamo 0:1, Tomas Baković 36'
  • skener
    6.4k
    DINAMOVA U-21 momčad pobijedila je U-21 momčad Nottinghama Foresta 1:0 na otvaranju Premier League International Cupa. Dinamo je protiv branitelja naslova prvaka slavio golom 18-godišnjeg Tomasa Bakovića u 36. minuti susreta.

Premier League International Cup je prestižno natjecanje za mlade nogometaše do 21 godine, a ove sezone održava se jubilarni 10. put. 32 momčadi, 16 iz Engleske i 16 iz ostatka Europe podijeljene su u četiri skupine po osam klubova, a Dinamo je smješten u skupinu C i nakon današnje pobjede zauzima prvo mjesto.

Dinamo će sljedeću utakmicu odigrati 18. listopada kada igra protiv Chelseaja. Zagrepčani su prvi put na natjecanju nastupili u sezoni 2016./17. i od tada su stalni član. Najveći uspjeh ostvarili su 2019. godine, kada su izgubili u finalu od Bayerna 2:0.
  • Crni86
    15.6k
    Bravo klinci!
  • Fan
    1.5k
    Ima ko kakve infoe za klince kakvo je stanje? Ili stream neki?
  • Omake
    12.5k
    Juniori pobijedili 5 2 u Osijeku protiv lidera dosadašnjeg prvenstva. Hat trick Ćutuka. Žaja zabio prvi gol. On je uz Zulfića vjerojatno najviše profitirao ove godine. Lani rotacijski bek u kadetima, sada se lagano isprofilira u startnog lijevog beka u juniorima. Fizički pomalo sliči na Valinčića.
  • Enco
    542

Da, fizički jako moćan. Počeo se vraćati u veljači nakon duge pauze zbog ozljede , tako da praktički kadete nije ni odigrao.
  • Fan
    1.5k
    6-0 smo puknuli Kustošiju i još penal promašili.
    Ćutuk x2, Perković x2, Belinho i Šunta
  • Goncalo Santos
    1.2k
    Zasto je Znuderl zamijenjen?
  • deda
    41.3k
    Juniori su ovom pobjedom preuzeli vrh tablice koji drže i kadeti i pioniri. Radi se izgleda.
  • rokikaciga
    5.9k
    Zna se golman mjenjat da rezervni golman dobije minuta ako je bas teska nabijacina i to apsolutno podrzavam
  • Enco
    542

Radi se radi. Juniori i pioniri garantiram bez konkurencije :strong: ,na kraju prvenstva budu uvjerljivo prvi. Kadeti nisam baš siguran, loše to izgleda na terenu po meni jako loša selekcija igrački i karakterno.
    Pogledao tekmu protiv Rudeša uživo dobili 3:1 realno trebali izgubiti .Rudeš više od igre i više šansi ali bez realizacije. Sada u Solinu odigrali 3:3 pogledao snimku, baš jako loše zabili za izjednačenje u zadnjoj minuti . Rudeš i Solin ekipe s dna tablice
  • OsamŠest
    6.1k

Mene u kadetima nitko baš pretjerano nije oduševio od ekipa. Hajduk mi je super, ali u defanzivnom smislu. Odličan visoki i srednji blok, trka svih 90min. Prema naprijed nekako slabije, bez ideje, više kroz ubačaje.

Mislim da ćemo i kadetsko uzet..
  • Enco
    542

Ako uzmemo biti će to upravo iz razloga što si naveo, ostali su još gori.
    U hajduku uopće ne vidim konkurenciju, oni su u tom godištu još gori .Osijek je veća prijetnja ekipa trkački i fizički puno bolja od nas.
    Naši su do sada igrali s ekipama iz donjeg doma Rijeka nas unatoč nasoj pobjedi 2:0 nadigrala usred Maksimira , nešto slično kao i tekma s Rudesom treba biti realan i reći da su i jedni i drugi izgledali bolje na terenu nego mi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.