• Dino
    4.4k

Može i -tci i -ci. Sad kad je tvrdica opet mctvrdo ispravi...
  • Jos-Optimus
    7.5k
    aha, ok, hvala, zabrijao sam onda :)
  • Matoš
    2
    Već sam postavio pitanje u rubrici Kupujem / Prodajem, ali nije na odmet pitati i ovdje. Prodaje li netko stare Dinamove revije iz 1980-ih i početka 1990-ih?
  • Gradjanski Dinamo
    585

Vidio sam na Njuškalu da ima ekipa koja prodaje određene brojeve. Pa pogledaj tamo.

Ako te to ne zanima iz kolekcionarskih razloga, onda predlažem odlazak u NSK jer mislim da tamo imaš sve brojeve. Dozvoljeno je fotkanje, pa si ih možeš “digitalizirati”.
  • Matoš
    2

Imam malu kolekciju pa ju nastojim proširiti. Ima na Njuškalu nekih brojeva da, ali eto, ako netko slučajno ima nešto u pristojnom stanju neka se javi.

Hvala svakako!
  • NVKOD
    8k
    Uvijek sam prvi kada treba pohvaliti, ali zato se neću libiti kritizirati kada je to potrebno. Već sam u nekoliko navrata pričao o očitim pravopisnim i gramatičkim greškama, ali ovako nešto još nisam imao prilike vidjeti u dReviji.

Topic.jpg

Na prvu izgleda tekst izgleda čisto normalno, ali zapravo osim greške "zamostarski", cijeli odlomak se ponovio. Zar nije bilo insipiracije još nešto napisati za Topića pa se mislilo da se neće primijetiti ako se isti tekst ponovi (s ciljem da se naoko vizualno popuni stranica) ili je jednostavno prevelika količina nebrige?

dRevija je službeno glasilo Kluba i samim time velika količina grešaka koje se ponavljaju iz broja u broj upućuje na neprofesionalizam i šteti ugledu Kluba. Neka se radi kako spada ili neka se uopće ne radi.
  • Damir1986
    346
    Ako ništa glavni urednik revije je sada voditelj PR odjela pa će se greške prebaciti na taj odjel, valjda će reviju netko sposobniji voditi.
  • shameless86
    877
    damir i miro su savrseni par :love:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.