• Crni86
    15.6k
    yup, samo prosle sezone to nije bila konstanta (znalo se dogodit svakako) dok ove sezone su svi nasi suparnici u ovih 7 kola bili zasticeni kao licki medvjedi.

I tko god tvrdio da je to slucajnost je u krivu. Ovo je sad stvarno malo previse da bi bilo vise slucajno. 7 kola za redom di se dopustaju svakakva udaranja po nasim igracima, oprosteni i zuti i crveni kartoni
  • Mali Zeus
    19.6k
    I naravno da komisija nije analizirala nijednu situaciju s Poljuda. :lol:
  • NKDZ86
    5.8k
    komisija nije analizirala nijednu situaciju s PoljudaMali Zeus
    naravno da nisu, ulica je sve već analizirala, nemaju oni šta pričat ako nije u korist jajduka
  • Bosskovitz
    19.2k
    Sve je o utakmici već rečeno, ali moram dodati da je bilo pravo osvježenje gledati utakmicu bez hrvatskih sudaca.

Usporedba Fenera i derbija - dvije tekme jakog intenziteta u kojima smo uvjerljivo pobijedili s dva razlike - nebo i zemlja što se tiče suđenja: kriterij, konzistentnost, suverenost... nadam se da je Layec gledao svog sunarodnjaka večeras i vidio kako izgleda utakmica nakon koje sudačka komisija opravdano "nema zamjerki na suđenje".
  • DrRatoljub
    268
    Da. Mislim da je frajer odlicno sudio. Dao je žute za prigovore i odmah je bilo manje natezanja. Što znači više igre i manje gluposti. To naši ne znaju.
  • Z brega sam
    154
    Meni jedino dvojbena 45. (karton Valinčiću). Mislim da je nasjeo na valjanje njihovog.
  • DrRatoljub
    268

Moguće, nisam vidio jasno s tribine. Ali želim reći da nije dopustio puno priče, čak kad je u krivu. Jer barem onda ne potiče da svi budu još nervozniji.
  • Slodobnjak Marka Roga
    14
    Necu se sloziti sa tobom, lik je prvo poluvrijeme izgubio sve konce kad je prekinuo onaj izgledni napad fenera bez razloga. Belji i Valincicu dao nepostojece zute kartone, nije nadoknadio nista prvo poluvrijeme. Sto se tice vodenja utakmice i tu je su u Europi svi mirniji nego u domacim ligama i sudci lakse daju zuti karton za prigovor. (vjerojatno neki naputak)
  • Z brega sam
    154
    Ali želim reći da nije dopustio puno priče, čak kad je u krivu.DrRatoljub

Ovo je meni uvijek dvojbeno. Krivo sudim al podijelit ću još kartona jer se neko buni. U prirodi je igraču da se pobuni za očitu grešku, koliko god da se trudi ne reagirati.
  • Jaro
    10.8k
    prekinuo onaj izgledni napad fenera bez razlogaSlodobnjak Marka Roga

sudio je faul na Godi na intervenciju cetvrtog ili pomocnog nisam ziher.
  • plavi72
    1.7k
    Žuti Belji,može objašnjenje nekoga tko se razumije ?
  • deda
    41.4k
    Prigovor
  • Kermit
    733

Sudio je indirekt kod ispucavanja golmana. Za indirekt nema kartona, ali očito je bio naknadni prigovor kako deda kaže.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Glavna stvar je da vidiš da sudi ravnopravno, ono što nerijetko nismo imali. Oni susreti sa Salzburgom prije 3 godine gdje ti točno vidiš da on navlači za njih, više rispekta ima za njihove igrače, totalno neravnopravan tretman..ovdje točno vidiš da jedan Fred i jedan Mišić imaju potpuno isti kriterij i odmah je lakše disati.
  • Niko1986
    3.8k
    Točno to, svaki sudac će imati nekoliko grešaka tijekom 90 minuta jer je nemoguće da odradi savršeno. Ono što je bitno kod Francuza jučer što je dosljedan sebi i kriteriju, unatoč tomu što je imao nekoliko grešaka. Nije promijenio kriterij kada se dignula nervoza, nego je dao dva kartona za prigovor u obje momčadi i ajmo dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.