• M94
    2.8k
    Još od Splita ostalo ono... Bakraaaaaar!
  • Crusades
    25.5k
    Hvala vajsprezidentu kaj ga je htio dopeljat još 2023.
  • Jurki
    27.5k
    Ovaj covek cim se vrnul z one strane mlake.. procvjetal.

Bas mi je drago kaj nas posere.. nek to radi cim vise.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Ne znam kaj je radio tamo u Americi, ovo je napredak za barem 3 razine otkako je napustio HNL.
  • NKDZ86
    9.3k
    isprike na šprdnji bakar, kapa dolje na svemu do sad, samo trpaj
  • Mali Zeus
    22k
    Čovjek uživa u svakom trenutku. Još ćemo se naviknuti da svaku zabije.
  • Agramer86
    1.1k
    Ovom bi gospodinu ako ovako nastavi vrijednost mogla najviše porasti. Trenutno po transfermarktu vrijedi 600k €.
  • Filip85
    1.6k
    Sa jednog drugog foruma

"Momcef Bakrar missing sitters in MLS for NYFC but scoring in Europe for Zagreb

The anomalies of algerian football in a nutshell"
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Promasio je i kod nas "sitters" :lol: Covjek ne voli zicere
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Neočekivani junak zadnjih par tekmi.

Samo tako nastavi majstore, nadam se da ćemo te gledati na Svjetskom dogodine zajedno s Benaccerom. :fire:
  • Orc123
    16.7k
    Decko dosao ko centarfor a od njega u 5 tekmi napravili vrhunsko krilo.....neovisno jel ce startat ili ce se izmjenjivati s Lisicom jer su oba odlicna ovaj decko je ispao top topova!

Neki su spomenuli kako je tu i tamo ispao u defanzivi.....ja sam primjetio jednom ili dva put do sad u 5 tekmi ali ljudi mojiii pa on uopce nije igrao krilo do sad skoro...bit ce jos puno bolji! Mocan i strasan igrac.
  • cibona
    8.3k
    Danas smo saznali da može igrati i na lijevom krilu. Odličan ponovno. Za hnl je ovo top pojačanje i drago mi je da mu trener vjeruje.
  • Crusades
    25.5k
    Napisao sam nakon Predavca, ovako se koristi famozna "prilika". 3 gola pa zabijes hajduku, pa Feneru i sad stsrtas u prvih 11 i opet zabijes gol. Koristan na oba krila, ubojit, slatke brige gdje ga stavit. Odličan rotacijski igrač.

Edit: predasistencija protiv Istre i lopta za gol/penal protiv VŽa. Ne pamtim takav učinak od rotacijskog igrača.

Neopravdano se pljuvalo po njemu i po ljudima koji su ga htjeli dovest još prije dvije godine (Bišćan i Šimić).
  • Borovljanin
    689
    Odličan. Okomit, brz, dobar dribler i može visoko skočiti
  • Crni86
    23.7k
    Vidim da ga svi hvale kao krilo, ali da li zapravo on to i je? Da li je igrao kao hoxha koji je tipicno krilo?

Meni vise djeluje kao drugi napadac koji se pridodaje sa te krilne pozicije. Takva su i bila kretanja. Ali bez obzira na to fenomenalan.

Nekada fali mozda malo vise jednostavnosti, kao da se zaigra, ali meni je fascinantna ta njegova vizljavost i kontola lopte. Kako on to radi izgleda kao da moze svatko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.