• Fan
    1.8k
    Razumio bih da nismo išli po golmana ovo ljeto jer eto, ne možeš promijeniti doslovno sve igrače, ali nama se u Livakoviću doslovno otvorio Bennacer. Svakako bi išli na posudbu i imali bi top golmana bar jednu sezonu, a sigurno ne bi bacili puno para na njega + možda bi dogovorili i neku normalnu odštetu budući da ga nisu mogli prodat...
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Mislim da ga treba motiviratiThor

Treba ga motivirati da igra za Dinamo?
    Hvala i doviđenja.
  • Thor
    1.7k
    me ne u tom smislu nego raditi na psiholoskoj pripremi i podizanju. Mislim da je u nekom losem psiholoskom momentu
  • DokNaTerenuSrceOstavljas
    185
    Pogledajte story od Villara. Mozda nam buraz dolazi :sweat:
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    On je bez samopouzdanja već jako dugo vremena, sjeti se pod Cannavarom protiv Istre na Maksimiru kakav gol je dobio. Od tog perioda mi je on u slobodnom padu i stanje se ne poboljšava. Strašno koliko mu se vremena i prilike daje, Nevistić je golman za Dinamo samo da ovo samo da ono…Čeka se ga, čeka, a nekog poboljšanja nema.
  • Filip85
    1.3k
    Ne znam za buraza, ali ako pogledaš fotku gdje drzi trofej za gol mjeseca na stolu se mogu isčitati upitne prehrambene navike... :zip:
  • Pacho
    12k

Nema cikle?
  • Thor
    1.7k
    je primao je slazem se, ne zna napustiti crtu,izaci...slabije ispucava,ima bolje i losije dane. Ali branil je i zicere kad je trebalo. Ne branim ga. Nije najbolji ali je nas trenutno br.1. Jakir ga je maknuo i id tad se nije skroz oporavio. Slazem se da trebamo potraziti boljeg a do tad treba vise s njim raditi
  • NORTE
    21.7k
    livaković ne brani u GironiAmigo86

To je odlična vijest za dinamo, jer se stvaraju uvjeti da se dite vrati materi.
  • Filip85
    1.3k
    Nema, niti sam za takve ekstreme, ali proizvodi iz pekare nisu nešto čemu bi sportaši trebali pribjegavati...
  • Jaro
    11.4k
    nama se u Livakoviću doslovno otvorio Bennacer.Fan

Ma gdje?
    Fener bi ga dao dzabe ljetos?
    Ajmo ne bulaznit na temelju prica dnovinarcica, i agentskih kujica po podcastima i forumima...
    Ako se lovite za Kovinu izjavu da je zadovoljan Nevisticem - nije on na taj nacin rekao necu alivakovica, vec stao iza vratara kojeg ima u svlacionici. Ni jedan normalan trener (ili sportski djelatnik kluba) nece rec, ne valja mi golman i reci da ide po nekog drugog - dok transfer nije 100% gotov. Pa bar se u Dinamu dogodilo i slikanje igraca s dresom pa se preko noci desio preokret (Bakrar, Livaja, Perica? ili koji je vec bio sa slikom...)...
    Da je kod Livija bio Bennacer scenarij moguc - bio bion na golu...
  • Droljo
    23.6k
    ili koji je vec bio sa slikom.Jaro

Tomasov
  • Jaro
    11.4k
    e da...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.