• vjeko1701
    19.1k
    Lako za golove. Što on konkretno daje dinamovoj igri?
  • Kujtim Shalla
    6.5k
    Fox in the box, kako je jak na lopti , karika koja nam je nedostajala sve ove godine . Pravi centarfor klasični onaj
  • Georginho
    439
    Lako za golove. Što on konkretno daje dinamovoj igri?vjeko1701

Učinak.
  • Izet Hajrović
    6.2k
    ...protiv Hajduka, danas je svoje isporučio. Nemojmo se lagati, ovo su izdanja kakva se očekuju od njega i na takvoj razini treba biti stalno. Danas odličan, samo neka tako nastavi dalje. I još bi trebalo malo prilagoditi igru njemu, on ne bi trebao igrati mantinelu jer ima problema sa zadržavanjem lopte s igračem na leđima tako da ga treba što više fiksirati naprijed da iskoristi ono u čemu je dobar, a što je danas i pokazao. Ima strašan nos za gol, nešto kao Gavranović koji je često znao pospremati krumpire, e to treba Beljo raditi, a ne glumiti mantinelu jer nam to ne treba, imamo jak veznj red koji će donijeti loptu do njega.
  • Dinaminjo
    1.7k

Kule moze biti heroj (s) klupe
  • Chempers
    865
    Previše traže za njega, ne smije se toliko davati za jednog igrača...

Još jedan dokaz da ovakav igrač zlata vrijedi Dinamu. Očito je Boban znao zašto je Beljo bio prvi pick.
  • Zagi
    11.8k
    Ovo je godinama bila glavnina moje teorije da ćemo odlaskom Petkovića biti bolji.
    Na ovakvim loptama devetka jednostavno mora biti, a Petko nikada nije.

Ovo nije futsal. Mijenjam sve pete, rolanja i ostale pizdarije za jedan tap-in nakon Hoxhinog udarca.
    Još kada ga vidim da nakon odlaganja na krilo oko centra sprinta u šenaesterac ...
    Bravo. Odlična utakmica.
  • Efes Pilsen
    12.9k
    ima Beljin Dinamo jos dosta za odradit da dosegne Petkov Dinamo i ucinak na terenu.. Ne znam cemu sad te usporedbe.
  • Zagi
    11.8k
    Željezo se kuje dok je vruće.
    Kaj da ti napišem? Uspoređuje mi se.
  • Crni86
    15.6k
    protiv HajdukaIzet Hajrović

Covjek je doslovce protiv hajduka imao zicer, otvorio je prostor hoxhi svojom kretnjom kod ne sudenog penala. Otvorio prostor hoxhi svojom kretnjom kod gola.

Nogomet se ne igra samo s loptom u nogama.

a defanzivna kontribucija? 90x pametnije postavljanje belje za razliku od petka.
  • Crusades
    19k
    Jebeš dva gola, kolko puta je ušao u zadnju trećinu?
  • Minken Bojna
    80
    kak te se nije sram javljati nakon onih komentara? Daj se ugasi više!
  • Jurki
    19.7k
    Beljo skup?
    Zna li se kaj koliko je novaca donesel u Dinamovu kasu?
  • jedan u nizu
    15.4k
    Čovjek me iznenadio kako dobro kontrolira loptu okruzen protivnicima. Navikao sam da se Petko zabije u trojicu igraca, pimpla po lopti, drzi ju 3 sekunde i u 9 od 10 pokusaja izgubi loptu, a jednom odigra neku petu ilj ju progura nekome kroz noge i iz toga se izrodi prilika. (I onda naravno Petko bude kralj).

Beljo dobije takvu loptu i stvori si priliku neku i sutne po golu. I to ne izgleda kao da mu je pobjegla i da ju je jedva iskontrolirao kao Petko, nego djeluje smisleno i mirno zapravo.
    To me pozitivno iznenadilo i mislim da nam takav napadac treba.
    Uz to svaki sut koji je tako napravio je bio dobar sut, snazan i blizu da postigne gol, nije otislo na gornju tribinu, u maksimirsku sumu ili aut.

Pogotovo kad je covjek visok, ta njegova kontrola lopte dobije na vaznosti, jer uz to, iz lose prilike uputi ozbiljan udarac glavom (sjetite se samo pokusaja glavom protiv Osijeka kada mu je pukla arkada).
  • Mali Zeus
    19.6k
    Prakticki nevidljiv.Paggini

Živa istina, osim 2 gola i što je sudjelovao u skoro svakoj situaciji Sportske su ga skoro pa mogle ne ocijeniti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.