• Dudu9
    1.9k
    odlično još kad se uigramo bit ce jos bolje
  • GeneralNapoleon
    2.1k
    Najviša izmjerena brzina:
    33.8 - Mišić
    Krizy

Hvala lijepa da se i taj mit o sporom i tromom Misicu konacno i crno na bijelo razbio. Kao prosle sezone za sporog KTCa koji isto trci cak famoz ih 34 kmh.
  • Guinness
    3.1k
    Na Maksimiru je samo Dinamo favorit!
  • Svi na Sjever
    3.1k
    Bravo plavi, bravo tribina.

Još jedna veličanstvena europska rujanska večer, neprocjenjive europske pobjede koje bildaju sve ono važno za jedan klub.
  • Jurki
    19.6k
    Ne znam.. al na srecu ili na zalost se moram zapitati kad smo odigrali ovakvu tekmu?

Ovo je bilo gušt za gledati. Pokrentni, brzi, brza lopta.
    To je Dinamo kakav zelim uvek gledati.

Ali isto tak da samo ne hvalim.. pas mater i bezalkoholnim pivama.

Idemo dalje, Belupo nam je iza coska. Treba potvrditi dobra izdanja.
  • Filip B
    4
    ne mogu se ni na jednog igraca ljutiti ali cu samo reci da me Nevistic podsjetio sinoc na Livija par puta sa pacerskim ispucavanjima. Mislim da je u jednom trenutku cijeli zapad popizdio na njega kad je trecu u aut bacio… Ne znam kaj je to, zao mi ga je jer znam da je dobar golman ali je u glavi neka negativa i noge se tresu..
  • scooniepenn
    5.6k
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/753644

Da se prisjetim kako sam promisljao o obrani Fenera i nasim sansama ovako neispavan i pun dojmova sa Maksimira i nase doktorske prezentacije i stavljanja u dzep Turaka.
  • pjetlić
    154

Isto i na sjeveru, bio je onda mini pljesak kad je nakon toga jednu izbio po sredini.
    Fascinantno je kak je sve tri prije toga izbio dosta blizu jedna drugoj :)
  • Thor
    869
    smecad tovarska
  • skener
    6.4k
    Kako je to jučer zapravo bilo rutinski. Turci nam nisu poštenu šansu napravili svih 90 min.

Svaka čast
  • NKDZ86
    5.8k
    bez teksta, predivna večer, odlični dečki na terenu, odličan sjever, pohvale svima.
    lijepo li je dinamovac biti!
    hvala svima na ovom dinamu!
  • Mali Zeus
    19.6k
    Što reći ljudi, koju posluku porati.

Divno je ovo oblačno jutro, kao i svako nakon pobjede Dinama. I to kakve pobjede. Sve je jučer bilo odlično, doslovno sve, od navijanja do igre. Bojao sam se kako će ova momčad reagirati u Europi i malo je reći da su me oduševili. Od početka su bili razigrani, ozbiljni, mirni i dobri. Lopta je bila brza, dobro su se otvarali, gradili strpljivo igru i stiskali Fener. Gol smo potpuno zasluženo dali, šteta za primljeni, gadno se poklopilo, ali i dalje smo zaslužili i drugi i treći poslije. Svi su dali sve od sebe i moram reći da obožavam ovu momčad, jer jebeno svi izgaraju na terenu i ostavljaju srce na terenu, što se kaže.
    Lisica negdje u 5. minuti diže publiku, igrači svaki put kad osjete huk dignu ritam i obrnuto. Bilo je trenutaka 5, 10 minuta kad bi malo popustili, dali im posjed koji je bio bezopasan, al svaki put bi se vratili u ritam, nismo popuštali i išli u defenzivu. Dapače, pred kraju umjesto da zatvaramo tekmu mi ladno uvodimo 3 ofenzivca. To je Dinamo, to je Zagreb!

Nevistić siguran, kod gola nije mogao ništa iako je i dalje osjećaj da ne izletava uvijek na vrijeme i da je bojažljiv.
    Goda - neprelazan, bolesno dobar, pametan igrač. Jebeno pojačanje, nemreš ga preći, nemreš mu niš, svaki put će ti ili odmah uzeti loptu ili za 5 sekundi, čovjek grize travu svaku tekmu, sve ostavlja na terenu, vidi se da uživa kaj igra za Dinamo.
    McKenna i Dominguez, dragi moji imamo stoperski par za sljedećih 5 godina ako Bog dan, oni se tako savršeno nadopunjuju, Dominguez je dobar na lopti i u obrani riješi kaj treba, a McKenna je onaj old school centarhalf koji će ti rješiti sve visoke lopte i koji protivnika neće pustiti blizu ni loptu
    Valinčić i Lisica - kaj su ti dečki radili jučer to nije istina, savršeno surađuju, nadopunjuju se, znaju uvijek di je tko i kada, terorizirali su Turke cijelu jebenu večer. Valinčić sudjelovao kod prva dva gola, prvi prodor, drugi dodavanje Hoxhi. Lisica cijelu tekmu opasan.
    Zajc je malo sporije počeo, bilo je par loših dodavanja, šteta za onaj povratni šut, al je poslije ušao u zonu i bio dobar, čovjek dijeli tako slasne lopte s očima, nijedno dodavanje mu nije dosadno, svako je hollywood točno dodavanje
    Mišić još jednom maestralan, naš Pirlo.
    Ljubičić sve pokrio, defenzivno bio dobar, šteta za ona dva šuta, al namjestit će on nišanske sprave uskoro.
    Poseban spomen Hoxhi. Čudo kako ti gol na Poljudu digne samopouzdanje, on je bio jebeni Ronaldinho tamo, mislim da su ga njihov desni bek, zapravo cijela momčad Fenera, sanjali sinoć. Sve je radio, svuda bio, konstantno ih terorizirao, prodirao, prelazio, ubacivao loptu, pokazao je da zna i može. Čak je i dobre lopte davao i na vrijene. U svakom slučaju igrač utakmice uz Belju, lud sinoć ko šlapa.
    Beljo je pokazao zašto smo ga doveli. Dobri stari, klasični centarfor koji će ti biti na pravom mjestu u pravo vrijeme i koji će ti pošto poto nekako ubaciti tu loptu u gol makar kao u prvom golu lopta ulazila u gol 2 na sat. Osim toga je odlično razigravao i sudjelovao općenito u igri.
    Bakrar se pokazuje kao odlično pojačanje, bilo je skepse dosta oko njega al frajer zabija minimalno gol po tekmi.
    Kule još jednom unio živost i bio opasan kad je ušao, a Stojke povezao redove i osvježio momčad.

Također da spomenem i Kovu. Nakon Gorice je bilo drvlje i kamenje po njemu, već se, bizarno, spominjao i otkaz, a čovjek dobije na Poljudu i jučer svoju prvu euro tekmu i to kako. Eh da, bilo je priče i da nema igre, trokuta, čega god. Ma to je sve ekipa koja će čekati prvi sljedeći kiks da opet izađu iz rupa, a za to vrijeme Kova gura jako dalje. Mislim da je jučer još jednom bilo očigledno da on zna što radi i da momčad u biti ima igru, dapače.

Dinamo Zagreb!!
  • Mali Zeus
    19.6k
    Ali isto tak da samo ne hvalim.. pas mater i bezalkoholnim pivama.Jurki

Ovo mi je prvi put u ne znam koliko, možda i ikad, da nisam popio ni kapi na tekmi.

Sve je to super, ali Fener je imao 66 ulaska u posljednju trećinu, a Dinamo 53. Ne znam koliko još ćemo moći ovako…Niko1986

:lol:

Izdominirali su nas i primili pogotke koji su se mogli spriječiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet