• DrRatoljub
    248
    I
    Bas sam to htio napisati. Napadači imaju 18, a nije ni listopad.
  • Pacho
    6k
    Bolesno je da uz ovakav jebacki vezni red jos cekamo na Bennacera u formi.
  • NORTE
    20.3k
    Niste još svjesni koliko je ovo velika pobjeda dinama.

Potpuno smo izdominirali, limitirali i u hendikepu zasluženo pobijedili moćni bogati klub čiji igrači u zbroju vrijede 300 milijuna eura.
    Ova naša momčad vrijedi 70 milijuna, za usporedbu.
    Fener je trenutno doslovno klub koji po imenima ima igrače za prolaz glavne faze jebene Lige prvaka!
    Do jučer ih je trenirao Mourinho.

Mi da imamo takva imena očekivali bi barem finale EL, budimo potpuno realni.

Fener je prema Transfermarktu šesta najskuplja momčad EL, ali gledajući imena koja imaju u momčadi rekao bih da pratiteljima nogometa spadaju ili konkuriraju i za prvo mjesto po zvučnosti i snazi.

EL smo otvorili POBJEDOM nad trenutno najzvučnijim i najskupljim protivnikom od osam s kojima igramo.

Naša momčad je ovime dobila i krila i svijest koliko možemo.
    Nadam se da je izbornik Dalić gledao prijenos ove utakmice.

Onda shvatiš da je s tribine ovo gledao i Bennacer.
    Ljudi moji, budućnost bez granica je počela.

Prolaz dalje sad je zadatak pred ovom momčadi.
    Danas smo mogli vidjeti i da je Maccabi zapravo vrlo zajeban i težak protivnik koji zna igrati, ali i da je Malmo momčad kod koje trebamo ići po sva tri boda.

Važnost Hnla i titule neću ni spominjati jer se podrazumijeva, ali nama se fokus sad prebacuje na europski uspjeh i dinamovu slavu.
  • NVKOD
    8k
    Tedesco nakon utakmice:
    "Potpuna kontrola, dominacija, u posjedu, u izlasku od golmana. Primljena 3 gola bez šanse i to je to."
  • Thor
    869
    J......majke! :heart: :strong: ubili smo ih! Najbolja tekma sezone! Ne samo u sezoni nego od ne znam Bjelice kad smo tukli engleze ili talijane. Dugo nisamo gledali ovako zrelu,dominantnu tekmu svetog kluba u svim segmentima igre! Ok greskica tu,tam ali nije bilo predaje,odustanka,ginulo se jedan za drugog.
    Bravo igraci,bravo strucni stozer,bravo treneru! :heart: :strong:
    To je dinamo! Sve vas volim :heart:
  • cibona
    6.3k
    Zna se koliko je bilo dobro kada ne mogu uputiti niti jednu kritiku. Dečkima i treneru naklon do poda. Nadmašili su sva očekivanja i pokazali što znači timski duh. Jedna momčad pobijedila je jedanaest skupih pojedinaca. Ovo je Dinamo. :cheer:
  • Hnlovac
    3.4k
    Jel može netko objasniti koga to šprdamo sa ulscima u zadnju trećinu?

Baš me zanima jer je dobar banter
  • vjeko1701
    19.1k
    Raznorazne internet stručnjake (podcasteri) koji su tvrdili da je Hajduk bio bolji od nas radi većeg broja ulaska u zadnju trećinu i da su izgubili od nikad slabijeg Dinama.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.4k

Nema na čemu :wink:
  • doubletrouble
    1.7k
    Klub doveo Zajca, komentari “kakvog smisla ima dovođenje Zajca na ionako pretrpanu vezu?”

Klub doveo Bakrara, komentari “kakvog smisla ima plaćati milijunsku odštetu za nekoga tko će bit 3. napadač?” Malo manje glumiti insajdere, doktore i znalce o svemu u životu

Ljudi moji nama s klupe ulaze Kulenović, Stojković, Bakrar i Villar…
    Bravo Dinamo
  • Zagi
    11.8k
    Ljudi moji nama s klupe ulaze Kulenović, Stojković, Bakrar i Villar…doubletrouble

a Bennacer na tribini gušta.
  • Thor
    869
    Molim sve javne osobe, komentatore, podkastere (nasa zona podkast ionak to ne radi) novinare,novinarcice i ine koji se usude usporedjivati nas klub sa ovom nakupinom bjalancevina s juga u svim segmentima samog kluba od organizacije kluba pa do izbora igraca i igre na terenu i sl. da to nise ne cine! To je bogohuljenje i pokusaj srozavanja nas na njihov nivo tj ispod nivoa da bi oni sebi digli ili dizali rejting a nas svodili na svoj nivo njima ravnih. Ne samo radi ove tekme danas nego radi ukupnog rezultata i pistignuca kroz povijest. Pogotovo recentnu.
    Ne zelim da se usporedjuju nasi uspjesi sa njihovim debaklima a niti nase vrijednosti sa njihovim iz kupa 4 kafica.
    Ne zelim da se usporedjuju nasa dostignuca iz znanosti atomske fizike sa kljakavim ponavljacima 4 razreda pucko skolskog programa kojeg jos nisu savladali. A kada ce, ne zna se. :vomit:
    Ti pokusaji usporedjivanja je blacenje naseg kluba da se oba jednako valjaju u blatu.
    Mi smo za njih svemirski brod stotinama svjetlisnih godina udaljeni i mozemo se usporedjivati samo sa nekima sebi ravnima a ti su u europi!
    Ovi nek se valjaju u blatu sa sebi ravnima, nekim drugima!
    Odgovor na te usporedbe bi trebao biti s nase strane: ne razumijem pitanje? Pitajte nesto drugo,pametnije. Tko, hajdug? :chin: nikad culi! Gdje oni igraju?
  • crnikinez
    16
    Recite mi da sam lud, ali s ovakvom igrom i uz malo srece mi ovo mozemo i osvojiti. Igraci utakmice Hoxha i Valincic pored Belje koji je dao dva komada. Krila i bekovi su im radili dar mar. Stoperi nam odlicni, veza agresivna koliko su odnijeli klizecih starteva. Predivna igra. Samo tako nastaviti. Lijepo li je navijati za Dinamo!!!
  • pešća
    516
    Prvo čestitke svima. Igračima, treneru, ljudima u klubu i naravno navijačima. Sjever vrlo dobar, novo ozvučenje bolje bolje od prošlog, napredak koji se samo pozitivno može odrazit na navijanje. Zapad malo kiksao sa Fenerbahčeovim navijačima na tribini, to je trebalo "odradit".

Nedjelja Slaven Belupo, nadam se slična posjeta današnjoj jer su momci zaslužili a i izgleda kako vremenska prognoza neće biti izgovor. Nadam se i novim licima na terenu jer su noge nakon ovakve utakmice teške i regeneracija i smanjenje rizika od ozljeda su na prvom mjestu, imamo igrače za dva fronta.

Možda jedini minus protiv Fenera je držanje Gode do samog kraja, baš mi se činilo pred kraj utakmice da više nije mogao. Umjesto ubacivanja Varele logičnije bi mi bilo ubacit Vinlofa koji bi trčao i pokrivao kao lud iako je defanzivno slabiji od Gode, ali eto na kartu nove energije i snage. Goda svakako odličan, i on se mora priviknut na ovakav ritam i intenzitet.
  • Jurki
    19.6k
    Nikola Šubić Zrinski - 1566 godina
    Nenad Bjelica - 2018 godina
    Mario Kovacevic - 2025 godina

Osmanlije, na krive ste se namjerili.

Malo mi je jedino krivo kaj Turcima nije ostal trener Mourinho.. da opet pozoba porciju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet