• Mr Anderson
    14.2k
    Ne radite dramu di je nema.Crni86

Pa ti si prvi počeo radit dramu od toga, sad se posipaš pepelom.
  • Crni86
    15.8k
    majstore ja sam ukazao sta moze bolje. Komentiram. Nit sam napiso da vale mora van radi toga, da treba na hladenje ili ista drugo.

Valjda se smije pricat sta se moglo bolje i di nasi igraci jos mogu napredovat ili je to radenje drame?

Ti radis dramu i stavljas ljudima u usta velika pogreska sto apsolutno nitko nije napisao, vec ljudi komentiraju i raspravljaju najnormalnije bez ikakve drame. Za to forum i sluzi.
  • Dinaminjo
    1.7k
    Decko igra srcem, a ne glavom.

Nije to lose, ali nije ni optimalno
  • Dinaminjo
    1.7k
    Stvarno Zona? Stvarno??

Moram 2 zaredom nakon ovakve utakmice??

Danas srcem odigrao kad treba, usmjerio energiju i donio dva gola..
  • Jaro
    10.9k
    Plus odigrao sa zutim (potpuno krivo dosudjenim) prilicno dugo...
  • DrRatoljub
    270
    Fantastičan danas. Odlično se nadopunjavao s napadačima i vukao.
  • Crni86
    15.8k
    Moris je danas bio Luka Modric po nekima :smile:

Bravo majatore, vrhunska tekma, a svaka cast i na mentalitetu da si tako brzo ispravio neke stvari od vikenda. Danas svaka odluka fenomenalna. Kljucan za drugi gol, podsjetilo me na gol u osijeku kad je slicnu ulogu odigrao.
  • CastAway1986
    4.2k
    Danas odlično odigrao ! Samo tako nastaviti , možda na Svjetskom i njegovo ime osvane
  • Fan
    1.5k
    Vezano za situaciju sa derbija gdje je pucao a nije dodao suigraču u boljoj poziciji, pogledajte na utakmici Dinamo - Fener situaciju iz 65:30, situacija jako slična, iako dosta dalje od gola, 4 ili 5 sekundi također nije pogledao prema sredini, ali odigrao odličnu loptu na povratnu umjesto ubačaja.
    Samo dokaz da se može vidjeti i predvidjeti suigrač, samo je protiv Hajduka napravio malu grešku.

Jučer ponovno odličan i ako ovako nastavi, bit će pravo čudo da ne dobije barem pretpoziv za posljednje faze kvalifikacija na SP...
  • blue heart 72
    2.7k
    Uz fenomenalnu partiju, još je posvetio na kraju tekme i nešto vremena jednom vjernom navijaču (i zonašu) u invalidskim kolicima i poklonio mu dres.
    Bravo za Morisa
  • Masto
    247
    Joj joj
    Screenshot-20250926-162730-Instagram.jpg
  • Goncalo Santos
    1.3k
    Danas pogotovo prvo poluvrijeme van utakmice skroz. Ne mislim da je stvar umora, ali mislim da moze biti problem to sta je dosao iz manjeg kluba u najveci i sad nema alternativu i zna da ce igrati. Nije problem ni pristup, daleko od toga da se umislio, ali mislim da bi bolje bilo malo rasteretiti ga da ne pregori, nadam se da se RPG vraca uskoro.
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube