• hardek
    6.4k
    Šteta one prilike Zajca, baš je on igrač kojeg bi izabrao u idealnim uvjetima za tu situaciju ali prešla mu je preko noge
  • tp1997
    2k
    Imam neki osjećaj da će ova generacija prolaziti isti proces učenja kao što smo prije Bjelice.

Ovo mi liči na neki klasik poput Dinamo-Basel ili Werder-Dinamo gdje nadigraš protivnika kao da je neka mid level HNL ekipa, ali eto...jebiga.
  • Simba
    72
    Da Hoxha ima to što očekujete od njega onda ne bi igrao kod nas nego u Bayernu.
  • MatijasČago
    4
    Sa mudima, borbeno..steta za gol fenera ali ovakvom igrom cemo dobit!
  • Mr Anderson
    14.1k
    Koju ti utakmicu gledaš? Pojačaj dioptriju, Hoxha je jako dobar danas.
  • Zagi
    11.8k
    uvježbanovjeko1701

Ovaj dio njemu fali. Nakon 20 godina vježbanja...
  • Orc123
    13.3k
    Dobra utakmica....dobro stojimo....definitivno smo bolja momcad danas i steta da to nismo kapitalizitali....u drugom poluvremenu ne smije se ni malo spustiti noga s gasa.....treba nastaviti tako dalje....

Gol primljen bezveze ali jbg odlican udarac....prvo goda lose izbacio a onda Hoxha nije pokrio Simanskog....ali jbg, idemo dalje......

Zamjene koje ocekujem u 2. Pol......Stojke, Villar, Bakrar, Kule....
  • Dino
    4.4k
    Arber je postao masina kakvu albanci nisu vidjeli jos od Saqirija...jedino mu zamjeram onu top priliku da proigra desno, a on ostane na mjestu nakon ulaska u zadnju trecinu
  • GeneralNapoleon
    2.1k
    Izuzetno frustrirajuce da ne vodimo usprkos dominaciji na terenu. Bas glup gol nakon kornera. Inace nam nis nisu napravili. Svaka cast na borbenosti.
  • Zagi
    11.8k
    Hoxha i Lisica jako dobri danas.
    Zajc i Mišić najbolja kombinacija veznjaka u ovoj sezoni.
  • Crusades
    19k
    Očekivao sam nas i podređenije i lošije od Fenera. Jako dobro, samo nastavit dalje.

Ne igramo sa Steauom nego sa Fenerom koji vrijedi 6 puta više od nas, očigledno neki nisu svjesni pa da se pod mus mora pobijedit.

Dobri smo u agresiji i duelu, Hoxha (po)najbolji. Držat ovakav ritam u drugom i imamo ih.
  • kajjaznam
    246
    možda ne jako dobar, al donar je.
    Vide se limiti, al opet da ima još par stvari ne bi igrao u Dinamu
  • Facke
    6.7k
    Ja sam zadovoljen s prvem poluvremenem. Igrame zrele, bez panike, mirne. Nemam uopce ni jednu jedinu kritiku.
    Cele vreme imam osecaj da bume zabili sledeci gol.
    Nema opce meste za neku kritiku nakon prvih 45 minot.
  • emilperska
    11.8k
    Hoxha je danas u fazi: "ja sam šiptarski Robben mater vam jebem!"

Hoću ga takvog stalno..
  • Infinity
    19.7k
    Bolji smo, ali ih mozda previse respektiramo. Mora igracima netko u svlacionici reci da su bolji i dobit cemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet