• Droljo
    21.3k
    Bakrar trenutno u boljoj formi i stabilniji,tp1997

To ne znamo. Možemo samo nagađati kako će izgledati ako krene od početka. Bolje neka lisica krene pa u drugom poluvremenu bakrar.
  • Masto
    224
    S bakrarom nesto sto se radi s kulenovicem dobitna kombinacija
  • NORTE
    20.2k

I prognoza se sad promijenila, ali već je učinila svoje nažalost pa nemamo rasprodan stadion za ovako veliku tekmu.

Kiša je padala i jučer i danas, a svi mediji i zavodi su danima plašili ljude kojekakvim "crvenim" alarmima i količinom kiše koja je i bila prognozirana.

Ako ne bude kiše trebali bi doći praktički svi koji već imaju ulaznice pa je moguće da će s Turcima biti i preko 15 tisuća gledatelja što bi bilo stvarno ok.
  • Teofil Kateran
    3.3k
    Danas je prvi pravi test za ekipu da vidimo što možemo očekivati u EL ove godine. Ja sam uvjeren da imamo kvalitetu i da ćemo vidjeti dobru igru danas iako ova ekipa prvi put zajedno igra neku europsku utakmicu. Kovačević je isto neiskusan što se europskih natjecanja tiče, ali uvjeren sam da će dobro postaviti igru danas.

Fener je nakupina zvijezda bez neke kemije u ekipi i to ih čini dosta slabijima nego što su na papiru. Bilo bi baš lijepo da se ponovi i posljednji maksimirski rezultat protiv ovog protivnika, ali bit ćemo zadovoljni i ako bude nešto manja pobjeda!
  • Samo Dinamo ja volim
    1
    Mislim da bi se do 9 trebalo rasčistit i da nebi trebala padat.
  • Masto
    224
    Moji su govorili da su se prije crkvena zvona palila da se rastjeraju oblaci i jake kiše pa eto
  • Samo Dinamo ja volim
    1
    Ako nam mogu nekako zaprijetit to je na individualnu kvalitetu. Asensio ja krilu u Akturkoglu. Zadnju tekmu su kiksali u gostima. Protiv Benfice bez neke igre. Nemaju Andersona Taliscu što je dobro. Vjerujed da ih možemo dobiti ali moramo se pazit pojedinaca. Ederson na golu neznam u kojem je stanju ali sigurno je dobar. En Nesyri u napadu. Na papiru kao što kažeš izgledaju ok ali ništa specijalno. DZIS PO POBJEDU .
  • Droljo
    21.3k
    Asensio ja krilu u AkturkogluSamo Dinamo ja volim

Tak i meni izgleda...
  • Samo Dinamo ja volim
    1
    A dobro malo sam se zajebo
    Asensio i Akturkoglu na krilima.
  • KristijanHR
    199
    Stizu i Pozezani
  • NoSkillan
    127
    jel zna neko jel ima negdje kod maksimira za kupit kabanica prije tekme?
  • Porculanka
    85
    jel imamo normalnu pivu na stadionu ili bezalkoholnu?
  • Kaj je
    1.6k
    Oče naš koji jesi na nebesima, sveti se ime Tvoje. Dođi kraljevstvo Tvoje. Budi volja Tvoja, kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas, i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen.
  • kariola86
    158
    FENER, FENER, SIKTIR LAAAN
  • NitkoBitan
    31.8k
    Bezalkoholna danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist