• Nema zaleđa Mikića
    2.7k
    Eto i dobre ideje za koreografiju.Time

Jesmo to vec imali u Osijeku?
  • Filip85
    938
    Digli na nas sa 3 na 3,40...to je to...dobivamo !
  • Masto
    225
    prdnite u fenjer d.o.o. - laku noć hrvatska
  • NKDZ86
    5.8k
    danas fener očekuje cold rainy night in maksimir
  • Filip B
    4
    bez defetizma i “panicarenja” - vrijeme ne izgleda povoljno za travnjak, malo podsjeca na Monaco i/ili Osijek… Koje su sanse da se odgodi? Jos jednom se potvrduje koliko smo nove natkrivene stadione trebali prekjucer jos, bas ce bit ocajno na tribinama.
  • Droljo
    21.3k
    Nek vide turci što je
    cold rainy night in maksimirNKDZ86
    Popadat će u nesvjest :lol:

bas ce bit ocajno na tribinama.Filip B

Laprdaš kad ti tak moram reći.
  • Paggini
    71k
    bas ce bit ocajno na tribinama.Filip B

Samo ti moli za nas pred TVom i bit ce nama dobro :pray:
  • Tongo Doumbia
    7k
    “U Maksimiru vlada neka posebna energija, na svom travnjaku i pred svojim navijačima Dinamo može izići s pobjedničkim gardom protiv bilo koga.

Uopće ne sumnjam da je i danas moguća velika pobjeda uz huk Zapada i Sjevera, koji će momčad nositi 90 minuta i dati joj dodatnu snagu”

Rezultat? “Dva - nula za Dinamo!”

Sergej Profa Jakirović. :heart:
  • Tvrdica McTvrdi
    2.3k

Pravilo za odgađanje je isto: sudac testira i vidi jel lopta odskače. Ako je travnjak toliko sjeban da se nemre odigrat nakon 12 sati kiše jebiga onda, kaj bi da živimo negdje gdje sunce dođe svake prijestupne
  • Filip B
    4
    ha gle, pokazao se na ta dva spomenuta puta da ne moze izdrzat, makar ne do drugog poluvremena s kontinuiranim padalinama.. ali kaj je tu je, idemo kisnut na Maksimir i nadat se bez ozlijeda da bu proslo
  • nemapredaje
    6.2k
    Po mojoj prognozi na mobu za vrijeme utakmice ne bi trebalo biti kiše, tak da ne bumo niš kisnuli.
  • Papastrumf
    19.3k

600-tinjak njihovih navijača se očekuje.
  • Filip B
    4
    fer, meni apple weather i koliko vidim meteo.hr (dhmz) pokazuju kisu. Nadamo se da je tvoja u pravu.
  • Klenx
    8.8k
    Tmuran i siv zagrebački dan.
    Lije kiša.
    Stadion u raspadu.
    Hladnjikavo.
    Lokve po parkingu.
    Beton je trul.
    Voda curi po službenim prostorijama kroz rupe između zapada gore i dole.
    Jedna tribina se ne može koristiti.
    Jeftine kabanice po zapadnoj tribini koje više propuštaju nego štite.
    More crnine na sjevernoj.

Fenerbahce već gubi 1:0, nije ni svjestan.
  • rokikaciga
    5.9k
    jedan sam od rjetkih ovdje koji nisu slozni da mu se trebao dst otkaz nakon Bayerna, ali cak i meni raste u ocima nakon svake svoje izjave vezano za Dinamo.

Volio bih ga vidjeti ponovno na klupi jednog dana. A ako izvuce Hull da ne ispadnu ne bih se cudio da ga gledamo u Premiershipu za godinu-dvije-tri
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet