• fakin
    1.3k
    trenutno smo na + 3 od hajduk (uz bolji međusobni omjer), +10 od rijeke (uz bolji međusobni omjer) i +10 od osijeka (uz bolji međusobni omjer).

sjajan početak naše nove momčadi, samo nastaviti ovako dalje.

u drugoj četvrtini igramo doma protiv sva 3 najjača protivnika.
  • MolonLabe
    717
    Da se nadovezem na ovu temu cisto za klince koji tek krecu na tribine. Prije 20 godina ubijen je hrvatski menadzer Dino Pokrovac. Njegovo ubojstvo do dan danas nije rijeseno niti je ubojica naden. Njegov modus operandi barem sto se sporta tice su bili lihvarski ugovori s klincima. Prilikom ubojstva ukradena je njegova crna knjizica. Njegov odvjetnik i prijatelj Tomislav Svetina nakon ubojstva polagano prelazi na stranu Zdravka Mamica. Taj isti Svetina je tada bio dobar prijatelj Davora Sukera. Igor Stimac je takoder dio tog kruga intelektulaca. Ako su neka imena nestala s vremenom dosli su njihovi prijatelji. Hrvatski nogomet je oduvijek bio sprega mafije i politike. Danas hvala dragom Bogu imamo slobodan i cist Dinamo ali hrvatski nogomet nije niti blizu toga.

Sva ta govna su i dalje oko nas na ovaj ili onaj nacin.

Usput receno nakon likvidacije svi su plakali za kako su oni govorili tako dobrim covjekom koji je toliko pomogao svima. Jedina osoba koja je javno nakon njegove likvidacije rekla da je Pokrovac smece je bio Josip Kuze.
  • Dzoni
    2.1k
    20250923-182418.jpg

Zbog tebe osvajamo tuđe gradove...
  • De Oliveira
    1.8k
    Od ove sezone imamo i musku odbojkasku momcad. Dinamo polako preuzima svaku sportsku poru Zagreba.
    Od nogometa do hokeja. Idemo sve pokriti. Dinamo je Zagreb.
  • Hnlovac
    3.5k
    Radi se o nepopularnom misljenju, ali ovo nikako ne želim

Zagreb je osim Dinama i Cibona, i Mladost, i Medvešćak i RK Zagreb

Shvaćam ljude koji ne navijaju za Cibonu i navijaju za KK Dinamo, ali uvijek ću podržati ostale zg klubove i biti protiv tog da Dinamo sve pojede pa da imamo samo Dinama u svakom sportu

1 klub u Hrvatskoj je to već napravio u svom gradu/regiji

Najveće bogatstvo zagrebačkog sporta je kad bi svi ti klubovi bili zasebne jedinke , ali umreženi i od koristi jedan drugom
  • Droljo
    21.4k
    Može mladost ući u Dinamovu obitelj i biti mladost dinamo ili badel ili cibona. Ovo nije ni meni napeto...
  • OBIGB
    1.1k

Zanimljiva tema jako. Problem svih tih drugih klubova je način njihovog funkcioniranja. Hrpa malih Mamića, jedan osrednji (RK Zagreb). Prirodno bi bilo umrežavanje/povezivanje- ne spajanje tih klubova s Dinamom kao nositeljem te neke grupacije. S obzirom da su takvi kakvi jesu, maksimalno izbjegavat i radije se povezat s futsalom i kk Dinamo. Ne nužno spajat, nego se povezat (što se i radi). Ne vidim problem da se onda to društvance širi, uz hrpu provjera.

Primjer, KK Cibona. Sebe smatram simpatizerom-navijačem Cibone, bar nekad bio. Od kad pratim sport, Cibonu sam vezao uz Zagreb i Dinamo. Ono što je danas Cibona je sramota. Na stranu to što sam dio grupe koja je par puta protjerana iz dvorane, dat/prodat Zvezdi mjesto u Euroligi je za slomit koljena, svima. Od parketa do ureda. Sišu lovu konstantno i vrte se u krugu. Nasuprot tome, entuzijasti oko KK Dinamo, nekada KK Rudeš, Dinamovci, koji se ubijaju da naprave nešto od kluba, ista ta Cibona ih masakrira na svakom koraku (za početak samom činjenicom da uzimaju gro love od Grada- za što?).

Ne tvrdim da sve te neke klubove treba gasit, samo biti oprezan. Povezivanje najčešće znači, financijsko i marketinško. Ako je tako, onda radije neka se to usmjeri u projekte koji su provjereni u smislu integriteta, ljudi, ciljeva itd..

Šteta za sport općenito, kaj se u ZG dešava. A slabo se i prate ostali sportovi…
  • masacusec
    6.4k
    Upravo to! KK Cibona je danas veliki uteg i opterećenje svima, no ono što me smeta da nema krivca za to! Nitko nije odgovarao za propast Cibone. Manipulitivnim metodama invociranja povijesti, slave i značaja nekoć velike Cibone, ubrizgani su veliki novci u Cibonu, a Cibona nikada slabiji, u svakom segmentu te riječi. Ne kažem da ne treba pomoći, no najprije detektirati krivce te ih goniti, jer taj efekt „sipanja vode u šuplju bocu“ uistinu nema više smisla.

Prošlo je već dugo vremena i nažalost, emocije prema Ciboni lagano mi iščezavaju, no svojevremeno, Cibona mi je bila dvoranska inačica Dinama, radost loptanja pod obručima uz Dinamove pjesme s tribina!
  • NORTE
    20.3k
    Baš ne podnosim taj proruski klub i navijače Putina, ali s obzirom i na cjelokupno stanje u njihovom klubu mi ih večeras jednostavno moramo zaustavit!
    GAZI GUBU!
    odatv_image_82__33ee423241e742.jpg
  • Dino
    4.4k
    U zadnje dvije utakmice mogli smo uociti sirinu o kojoj dugo pricamo, a koja se zapravo tek sad vidi i dokazuje. Objektivno nije moguce odrediti je li jaca prva ekipa ili zamjene koje su konacno doslijedne. Fakat svaka cast svima koji su zasluzni za ovakvu ekipu i samo daj Boze da se decki jos bolje upoznaju i priviknu jedni na druge jer sam siguran da ovakvim pristupom imamo bogme kaj za rec u Euroligi, a HNL cemo nadam se konacno osvojiti s malo manje gubitka kose.
  • Ritam Ulice
    2k
    Nadam se da sad svi mamićevci vide kako se igra i vodi klub, pička li vam materina zaostala! Ovo je Dinamo!
  • vjeko1701
    19.1k
    Nemoj ih zazivati, vidiš da su se sakrili u mišje rupe.
  • prefontaine
    3.9k
    Najdraže su mi ovakve večeri. Večeri u kojima me ispuni takav ponos da bih samo izišao na balkon i zaderao se iz sveg glasa: "VOLIM TE DINAMO!!!"

Večeri u koji sam tako ponosan da nemam šta reći, nemam kome šta zamjeriti, ajde, Nevistiću sam već zamjerio i napisao u njegovoj temi, ali očito ćemo se s time morati nositi.

Večeri u kojima vidiš kako dečki grizu, trče, bore se, uklizuju, ginu. S takvim pristupom ni poraz mi ne bi teško pao. Ali, kad imaš takav pristup, porazi se rijetki, gotovo pa ih i nema.

Večeri u kojima Zona gori, tema od svakog igrača je aktivna, ali meni se ne ulazi i ne čita, već samo razmišljam "neka, zaslužili ste". Svi. Od igrača, preko trenera, do navijača.

Baš volim ove večeri, a u pet dana, Dinamo mi je priredio dvije ovakve večeri. VOLIM TE DINAMO!!!
  • Dudu
    2.7k
    Dinamovi napadači ove sezone :fire: :starstruck:
    Kulenović - 7 golova
    Beljo - 6 golova
    Bakrar - 5 golova
  • dd29
    824
    Dinamo će bit prvi nakon grupne faze.
    Mark my words.
bold
italic