To kazes sad, pa kad sutra dodje deset Solda reci ces da je roster los i da nemamo sanse u EL i zazivati Hajrovica.
Ja ti velim da nam on ne treba, jer nije kvaliteta za Dinamo. Jel treba ispuniti zelju svakom tko zeli igrati za Dinamo? Ne treba. Ako treba, evo onda i ja imam zelju igrati za Dinamo. Mozda sutra budem u Rijeci dobar, steta da me propuste. Al ne ide to tako.
Hajro je sam sebe poslao na tribinu.
Možda bi bio dobar kao backup u slučaju da se netko od prvotimaca ozljedi, jer ak se netko opet ozljedi onda smo opet u problemu sa obranom, koja je ionako rupa, koju treba pokrpati kak spada.. — bbbjura
Ne znam kakav će se Danac na kraju pokazati, ali ako bude pola dobar ko što bi trebao biti po referencama s kojima dolazi, biti će odličan za tu cijenu.
Ne znam kud si uz razne Atiemwene, Andriće ili Karačiće baš njega našao prozvati. — xavier
Imamo na poziciji stopera Gvardiola, Teophilea, Perica, Lauritsena, a za EL smo prijavili i Sutala.
Na kraju krajeva, Soldo je igrac Dinama, ovo je kao da zazivas Cuzea recimo. — Infinity
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.