• pencilneck
    990
    Ništa se ne zaokružuje. Bodovi mogu biti na decimalu.
  • dbut
    122
    Jedino da se gleda prosjek pobjeda-poraz-nerjesno
    Pa ako u prosjeku ima vise pobjeda pise nam se 3 boda, sve drugo nema nikakvog smisla
  • periklo
    152
    1, 2 ili 3 bodova okruglo. Prosjek se zaokruzuje na cijeli broj.NitkoBitan

Ne nužno, u pravilima to nigdje ne piše, a i @footballmeetsdata sve navodi u decimalama. I šta ako bude točno 1,5 bodova - na koliko se zaokružuje? :grin:

Sve u svemu - show. Hipotetski, naravno - jer do izbacivanja Izraelaca uopće ne mora ni doći...
  • Mali dioničar
    18k
    Ako ih izbacuju, treba staviti Dinamo Kijev u natjecanje i bok.
  • Crni86
    15.5k
    na koliko se zaokružujeperiklo

Na 2
    Ako ih izbacuju, treba staviti Dinamo Kijev u natjecanjeMali dioničar

Netko je vec odgovorio da je to bilo moguce samo prije samog zdrijeba.

Nije uefa od jucer. Znaju i sami koliku stetu ce si napravit da ih sad izbace i to dan prije pocetka natjecanja. To bi bilo totalno neozbiljno sa njihove strane koliko god bi bilo pravedno.
  • Peškaman
    7.9k

Oni su već bili u ždrijebu za konferencijsku ligu,tko zna koliki koeficijent imaju i u kojem bi potu bili u ždrijebu za ELu.
  • cibona
    6.3k
    Za početak neka židove konačno izbace sa svih natjecanja, a ostalom ćemo se lako pobrinuti kasnije.
  • NitkoBitan
    31.8k
    Ne nužno, u pravilima to nigdje ne piše, a i footballmeetsdata sve navodi u decimalama. I šta ako bude točno 1,5 bodova - na koliko se zaokružuje?periklo

Nikada u povijesti europskih natjecanja bodovi nisu bili izrazeni u decimalama, barem koliko ja znam. To bi bas bio teski presedan.

1.5 se zaokruzuje na 2, osnove matematike.
  • Droljo
    21.2k
    Mi, kakve smo sreće, ispali bi za pola boda da dobijemo tak na decimalu :monkey:
  • C@ptain Koons
    268
    UEFA je o tome trebala razmišljati kad je Macabi igrao protiv Kijeva, sad neka plivaju u govnima koja su si zakuhali i neka nađu rješenje.
  • Mikina lijeva kopačka
    313
    Mi, kakve smo sreće, ispali bi za pola boda da dobijemo tak na decimaluDroljo

brijem da fakat bi :lol:
  • Mlađi referent
    14.4k
    Kolega Dioničar je mislim potpuno u pravu.
    Jedino se relativno sportski čini ako ih izbacuješ da onda staviš Dynamo unutra.

Ni prosjek bodova, ni 3:0 nisu dobra rješenja i teško krše regularnost.
  • Vratite nam Istok
    619
    U teoriji da, ali Kijev igra u Konferencijskoj ligi i tamo onda imaš rupu.

Također, nisam siguran bi li Kijev bio u Potu 2 da je izborio Europa ligu pa bi se i oni koji su pali u pot niže mogli žaliti da su mogli biti u potu iznad.
  • Mlađi referent
    14.4k

Da, kad sam stisnuo post sam se sjetio da Konferencijska postoji hahahah.

Jebeš ga onda, vjerojatno će ih pustit da igraju
  • Georg Koch
    6.7k
    Ljudi, sta vam je.
    Sigurno nece dan-dva prije pocetka natjecanja ubacivati nove ekipe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image