• Thor
    998
    Gdje je video objavljen?
  • marcio amoroso
    46.3k
    Odlican video za kuleta.Crni86

Gdje?

Edit: na fejsu, vidio sam :up:
  • Olmic
    5.2k
    ja vidio na instagramu od dinama
  • Thor
    998
    Ok onda nista za nas bez tih drustvenih mreza :gasp:
  • Paggini
    72.4k

A sta bi ti trebali poslat VHS kazetu na adresu? :lol: :lol: :lol:
  • Thor
    998
    Pa ne znam! To mi dost napredno zvuci. Ak ima na super 8, bilo bi top :cool:
  • badjibadara
    7.9k
    Filmska vrpca za sve heroje bez društvenih mreža:

https://streamable.com/z7gfgo
  • Thor
    998
    :ok: :blush: fala
  • NVKOD
    8.2k
    Ne znam zašto, ali me izuzetno iritira što svaki put za izjavu budu jedno te isti igrači. Ajde, za pobjedu znaju uzeti igrače koji su dali gol, ali kad je poraz u pitanju, uvijek Kuleta stave pred kamere.

A gdje nam je kapetan Mišić? Kad ću malo čuti nešto od Nevistića? Kad ne ide, onda samo rokni Kuleta i riješiš se brige... meni je to bezveze. Budi muško i stani pred kamere, za to si plaćen.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Komentar sa sportnet foruma

"Svaka čast onome ko je dopustio da Dinamova reklama za učlanjenje ide na HDTV-u"

Ugl, na onom njihovom kanalu pustaju signal max sporta, a maxsport pustio reklamu nasu :razz:

Ako je slucajno :up:
    Ako je planirano :clap:
  • Crni86
    15.9k
    Malo nespretno napisano u priopcenju. Zagrebacka zupanija nije isto sto i grad Zagreb.
  • Mikina lijeva kopačka
    341
    Valjda je dobra tema:

Današnji kviz piše Diamo - Fenerbahce
  • Crni86
    15.9k
    Odlican vlog iz backe topole. Top top

Volio bi da je nakon svakog takvog malo veceg gostovanja tako neki duzi vlog od 7-8 minuta. Pa i protiv tovara recimo isto. Bas je gust gledat
  • hardek
    6.7k
    Ulazimo polako u 10. mjesec, Dinamo+ i dalje mrtav. Od Ramljaka nema contenta na aplikaciji. Stvarno bi se trebalo razmislit da se ekipi koja je uzela pretplatu refundiraju novci i da se više ne sramotimo s ovakvim obećanjima u budućnosti. Sljedeći put prvo nek se krene redovno azurirat aplikacija s contentom a onda nakon nekog vremena udarit paywall jer ovo trenutno izgleda kao ono kad netko od poznatih napravi neki coin i rug-pulla ga.
  • miro
    7.6k
    Apsolutno si u pravu. Na slijepo smo prakticki dali lovu, a gore nema ništa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.