• StjepanZG
    8
    Pozz, ako ima netko da ne ide na tekmu a ima kartu za sjever dolje, molim da se javi u inbox. Puno hvala.
  • grba
    398
    Također trebam jednu za sjever dolje.
  • deda
    41.7k
    Gosppdo pratite ulaznice.hr upravo se pojavila koja ulaznica.
  • grba
    398
    Hvala puno, kupljeno!
  • Liks90
    3.6k
    Jel se zna koliko je bilo dostupno ulaznica u 11? Da vidimo računicu :)
  • Thor
    1.1k
    frende,da sekire padaju ja sam na tekmi...sredina zapad a brijem i sva "nasa" ekipa okolo isto. Bar je tak bilo na vek za sad :strong:
  • Porculanka
    88
    baš tak! Prognoza mi za tekmu znači jedino kaj se bu obleklo...al odlazak na tekmu nigdar ni upitan :strong:
  • periklo
    236
    Meni je kišni Monaco bila najdraža tekma lani - još da nije bilo onog penala na kraju...
  • Big Daddy
    1.6k
    Opet ima karata za SD!
  • StjepanZG
    8

Uspio sam kupiti ulaznicu, oslobodilo se upravo jedno mjesto na SD
  • deda
    41.7k
    Nekako procjenjujem 15-16 keka na tekmi jedino ako sutra ne bude ludilo pa ode 3 tisuće karata.
  • NORTE
    20.5k
    Nekako procjenjujem 15-16 keka na tekmideda

Vrlo hrabra procjena s obzirom na najavljenu prognozu koja očito obeshrabruje ljude od kupnje ulaznica, a neke bi mogla i od dolaska.
    Moja optimistična procjena 11.500 skeniranih.

No nadajmo se najboljem.
  • dinamozivivjecno
    3k
    dijelimo misljenje, po meni najbolja atmosfera prosle sezone je bila upravo protiv Monaca, cini mi se da je sluzbena brojka bila oko 12k.
  • Liks90
    3.6k
    Ulaznice za utakmicu Dinamo - Slaven Belupo ⚽️

28. rujna u 18:15 sati

Cijene ulaznica:
    ️ Zapad dolje - 15€ za članove, 20€ za sve ostale navijače
    ️ Zapad gore - 10€ za članove, 15€ za sve ostale navijače
    ️ Sjever dolje - 7€, isključivo za članove

➡️ ONLINE prodaja ulaznica započinje u četvrtak, 25. rujna, u 11 sati, a završava na dan utakmice, 28. rujna u 18:15 sati

➡️ Prodaja ulaznica na Ticket pointu odvijat će se u subotu, 27. rujna, te u nedjelju, 28. rujna, od 11 do 19 sati

➡️ Članovi će moći iskoristiti pogodnost besplatne ulaznice za tribinu Zapad gore, a podizanje besplatnih članskih ulaznica isključivo je ONLINE putem linka tickets.gnkdinamo.hr
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.