• Crni86
    15.8k
    A ne zna ni dignut glavu i pogledat? Ne zna ni cut?

Ja sam prvi reko da je vale top i da ce bit ispred rpga i dalje to mislim, ali isto tako u ovakvim situacijama mora pametnije reagirati iz obecavajuce situacije dobili smo apsolutno nista. I da lakse je bit general poslije bitke, ali to su situacije gdje u vecim tekmama se moramo popraviti.

Cuj to ne vidi ga, kao da bek ne digne ponekad glavu da vidi gdje da centrira. Ima fiksiranu glavu totalno ravno i ne smije ju dignut… To je kao da kazes da zadnji vezni ne vidi igraca iza sebe kada prima loptu (svi znamo da zato uvijek gledaju iza sebe prije primanja)

Odluka je losa. Puca po prvoj sa desnom nogom s desne strane, moguc odbijanac i to je to. Dok na 16 metara dolazi covjek samo zakucat loptu u gol i slavit s boysima, na drugoj stativi isto tako igrac koji ceka loptu.
  • Nadmocniji
    522
    Po meni je veci kiks ono Hoxhino ne dodavanje Belji na prazan gol. Ono se jednostavno mora zabiti.
  • plavi devet
    612
    Pa i Beljo je prilikom onog šuta iskosa što je gađao prvi kut pa pogodio vanjski dio mreže imao Zajca na povratnoj, čak je on to morao prije Valincica vidjeti jer je i okrenut prema Zajcu.
  • Crni86
    15.8k
    naravno da je veci i to 25 puta veci. Ono je trebao biti gol pa makar da je i u padu gurnuo loptu belji.

Ali i ovo kaj je kolega naveo i za belju. 1 mat situacija (hoxha) i 2 jako dobre situacije gdje smo jednostavno lose reagirali. Kak je droljo reko, protiv nas bi ekipe tu povratnu iskoristile i zabile gol. A mislim da se slazem da zajc stvarno ima snajpera u nogama.

Ja vjerujem da ce im i kova ukazat na to i da cemo napredovat. Mi smo njih komotno mogi razbit 3:0 na poluvremenu. Zelim time vise ukazat koliko jos prostora imamo za napredak.
  • Mali Zeus
    19.7k
    Ima li netko snimku tih situacija?
  • Mali Zeus
    19.7k
    joooj

baš je bio sebičan kad ne treba, ovo Zajc posprema ko iz šale. Trebala je ići rolica ko na školskom.
  • Fan
    1.5k
    Po meni je veci kiks ono Hoxhino ne dodavanje Belji na prazan gol.Nadmocniji

Tu bi isto mogli reći ko za Valinčića da ga nije vidio jer nije ni pogledao ko je u sredini.
    Ne želim reć da je ista situacija jer ovo što je Hoxha napravio je kriminalno, ali želim reć da igrači moraju više gledati oko sebe i situacije u kojima se nalaze i oni sami i drugi. Valinčić je instinktivno išao odmah na šut iz dosta teške situacije, a da je na pola sekunde pogledao prema šesnaestercu, odmah bi vidio da je Zajc sam.
    Pogriješio je, događa se, a i radije bih da je išao na šut nego da je odabrao 3. opciju - štopanje lopte, pimplanje i gubitak iste.
  • Paggini
    71.9k
    Mislim da nije kiks sto nije bila povratna, Hoxhino je apsolutni kiks, ali bi trebali gledati snimke i osvjestiti malo igrace da dignu glavu nekad. Zajc i Ljubicic su cesto na povratnima jer Beljo navuce trojicu na sebe, treba ih ispostovati jbg.
  • The Undertaker
    8.8k
    Valinčić je ovo mogao viditi ali bi onda bio Modrić. Ne očekujmo to od njega. S druge strane Hoxha ono mora dodati, pogotovo zato što je odlučio pasti. Da sam mu trener, peglao bih ga cijeli tjedan.
  • Fan
    1.5k
    Mislim da nije kiks sto nije bila povratnaPaggini

Ako igrač nije odabrao bolju opciju i na kraju od akcije nije bilo ništa, to je kiks, jbg. Ne preveliki jer je ipak bek a ne playmaker, ali ipak kiks.

Valinčić je ovo mogao viditi ali bi onda bio Modrić.The Undertaker

S ovim se ne slažem jer nije mogao biti lakši pas za napraviti.

Općenito ne kužim zašto ovdje na zoni postoje tabori: ili se igrač obožava ili mrzi. Onaj koji se mrzi ne može baš ništa dobro napravit ili se to dobro što napravi odmah poklopi sa 10 loših stvari a onaj koji se obožava ne može napraviti grešku i opravdava ga se.

Sjebo je situaciju i dobro, nadamo se da će drugi put bolje, ne znači da je loš igrač ako je napravio grešku.
  • Zagi
    12k
    Kakvi tabori? Ne slažemo se oko gifa od par sekundi.
    Pas je lagan ako si svjestan otvorene opcije. Kut kamere je iz ptičije perspektive koju igrač nema.

Neki od nas argumentiraju da to nije mogao vidjeti, neki se s tim ne slažu.
    Neš ti problema.
  • Paggini
    71.9k
    Ako igrač nije odabrao bolju opciju i na kraju od akcije nije bilo ništa, to je kiks, jbg. Ne preveliki jer je ipak bek a ne playmaker, ali ipak kiks.Fan

Pa kiks mi je veća greska. Hoxhino dodavanje Belji, Nevisticev gol - to mi je kiks, ovo nije kiks jer da je dodao bi bilo cudesno dodavanje, a to sto nije dodao mi je više šteta nego greška jel, ne mogu Valincica krivit za to
  • Mr Anderson
    14.2k
    Kakvi tabori? Ne slažemo se oko gifa od par sekundi.
    Pas je lagan ako si svjestan otvorene opcije. Kut kamere je iz ptičije perspektive koju igrač nema.
    Zagi

Baš tako, i još svi gledaju usporenu snimku. Bilo bi dobro da sebe oni koji ovo tretiraju velikom greškom pokušaju zamisliti u toj situaciji gdje se odluka donosi u djeliću sekunde.
  • Crni86
    15.8k
    koji ovo tretiraju velikom greškomMr Anderson

U ovih par stranica nitko nije napisao da je ovo velika greska. Vec samo nesto na cemu treba poradit opcenito cijela ekipa jer smo imali takve 3 situacije u utakmici (jednu koja je stvarno kiks kako kaze paggini i dvije di se moglo bolje odreagirat ali nije kriminalna greska). Malo dignut glavu i biti svjesniji pozicije svojih suigraca.

Prica se i komentira. Ne radite dramu di je nema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet