• fakin
    1.3k
    što mislite koji je razlog da se tako slabo prodaju ulaznice za fener? vjerojatno većina nije sigurna da će ići na sve utakmice pa čekaju da krene pojedinačna prodaja ili?
  • NORTE
    20.1k
    Sat vremena do ponoći ostalo je samo 20 paketa za sjever dolje.deda

Paketi su maknuti iz prodaje?
  • Mathiasovi Chageri
    6.4k
    što mislite koji je razlog da se tako slabo prodaju ulaznice za fener?fakin

Srijeda je zasad teški potop pa se ekipi javlja ptsp od Monaca.
  • Neron53
    2.1k
    Accuweather daje samo 25 posto kise za srijedu
  • Infinity
    19.6k
    Pojedinacne ulaznice su u prodaji tek od danas. Do sad su se prodavali samo paketi, a s obzirom koliko paketa je ostalo mozemo reci da su prodani prema svim ocekivanjima, tj. da je klub skoro pa savrseno odredio broj paketa i vremenski period za prodaju istih.

Danas ce pojedinacne ulaznice ici puno brze. Meni je ovo kratak vremenski period za prodaju istih, ali mislim da ce svejedno sve otici. Pod kratak period mislim na to da mnogima ulaznica kao osiguranje da ce uci na stadion treba ipak nesto ranije kako bi si organizirali odlazak na utakmicu srijedom.
  • deda
    41.2k
    Period prodaje pojedinačnih karata će inače biti duži nego za prvu tekmu. Sad se je pustilo jednostavno maksimalno vrijeme za pakete.
  • badjibadara
    7.6k
    Baš na radiju javljaju da to neće biti ni blizu najavljenog potopa. Uzimajte karte, idemo im još jednom skinuti skalp.
  • Crni86
    15.4k
    Ako je kisa toliki problem, odite po kabanice i pravac maksimir.

Kada postoji želja, ništa nije teško i za sve se nađe rješenje.
  • Shane
    212
    Tako je, bilo bi dobro i da klub objavi da se mogu dobiti kabanice na šankovima vidio sam protiv Gorice da su dijelili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.