• ZrnTSCHeZ
    1.6k
    Senj kao naš plavi, a upravo u beach baru na glavnoj plaži svira Coce i "Zamotaj me u bilo" (ili kak se već zove) i većina kafića lagano pjevuši

Kolko god sam emotivno vezan za Senj, mislim da oni ni sami ne znaju kaj su...GS tablice i županija, generalno mentalitetom mi bliže Rečanima, a izgleda da navijaju i za prave/plave i za gubu
  • Pacho
    5.6k

Ne znam za koga navijaju u Senju, ali lijepo je da su Coci ispunili zelju iz te pjesme.

two-beluga-whales-performing-shows-china-relocated-sanctuary-fb-png-700.jpg
  • NORTE
    20.1k
    Nitko nikad nije ni rekao da je Senj isključivo plav, ali je fantastično da i tamo imamo svoje ljude, aktivne navijače i da se širi dinamovština.

Imamo otvoren put prema tituli!
    To znači i Ligi prvaka i stvaranju još jačeg dinama s Bobanom u bliskoj budućnosti bez granica.

Osim 3 boda osvojena na školjci ova pobjeda vrijedi i puno više od toga.
    Od ozbiljnih sumnji u ovu momčad u jednoj tekmi smo stvorili još veću kvalitetu i širinu momčadi, na najrazvikanijem gostovanju.

Zajc, Bakrar, Bennacer.
    Uzalud vam trud svirači, za vas fritule su spremne!

Goda je velika faca, fajter i dinamovac.

Na klupi priliku trebaju izboriti pojačanja Vidović i Mudri, plus Villar i RPG.
    Nemojmo zaboraviti i Stojkovića koji je također naša snaga.

Ne može nam nitko ništa, jači smo od svih.

Očekivao sam Hoxhu u prvih 11 kao najiskusnije lijevo krilo, a on je to vratio prodorima i prevažnim krasnim golom za vodstvo, krenuvši sam s 55-60 metara od gola repstativca s ciparskih postera.

Bakrar se pokazao kao opasna i moćna figura.
    Bit će strah i trepet za hnl sirotinju i nadam se i europske suparnike.

Clean sheet - Hajdug Shit!
    Miljenici medija nisu nam ni ozbiljnije zaprijetili u derbiju.

Nadam se da će NAŠ KLUB napravit sve da naši igrači iduće pobjede na školjci ne slave 40 metara dalje od kaveza, iza kordona policije, već blizu kaveza jer smo prsta dva jedne ruke.

Jedan je KULE!
    HAqom4k.jpeg
  • emilperska
    11.8k

Ja sam tamo ljetovao 15 godina imam i rodbine dolje. Ima navijača sva 3 kluba i zna biti podbadanja i ekscesa. Mislim da oni koji gravitiraju Novom i Crikvi, navijaju za Rijeku. Potomci ličkih doseljenika i ostali lokalci za Dinamo.
    U Senju je prije rata bilo dosta srba i komunjara koji su došli "oslobađanjem" Senja 45' i kasnije kadroviranjem partijskih kadrova. Oni su navijali za Zvezdu i Partizan. Nakon 91' su se preobratili i počeli navijat za Hajduk. Nešto kao današnji navijači Hajduka iz Međimurja koji su potomci navijača Zvezde iz juge.
  • gledatelj
    1.1k
    Mislim da je ove sezone naša najveća snaga ono šta nam je prošle godine bila najveća mana, a to je klupa. Imamo baš ogromnu širinu i mislim da bi se čak i ekipa sa klupe borila za naslov u ligi. Tako da smo u ligi sigurno mirni ovu sezonu. Za Europu ćemo vidjet kad krene na čemu smo
  • Crni86
    15.4k
    Dajte temu za fener!

Prema germanijaku hoxha, zajci i bakrar ce krenut i protiv fenera. To vjerojatno ni kova jos ne zna ali eto germanijak saznaje

Zapravo tomo nicota slaze momcad kovi, a mnogi napadali bobana radi toga
  • NORTE
    20.1k
    Nadam se da ćemo protiv Fenera potvrdit da zaista nisu "Mourinhova razina". :wink:

AJMO PLAVI :fire:
    spurs_3_0.png
  • Pacho
    5.6k
    Cordoba objavio sliku s plaze na Malti :grin:
  • ElDorado
    6.1k
    troši teško zaradjenu našu lovicu. Ja mislim da on i neka narkomanska ekipa oko njega umiru od smijeha kak su zajebli vaflera
  • Crni86
    15.4k
    Na ig stranici hajducka pravda imate sninku boysa tokom zagrijavanja. Kako ori
  • rioda
    10.4k
    Kakvo je stanje s Dominguezom i Godom?
  • ToTo96
    144
    Fener jako loše 1-1 protiv kasimpase, otvaraj novu temu „Utakmice“ :fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist