• Droljo
    21.1k
    Šteta da nemre u Europi igrati. Al ajde, bar mišić nebu morao svaku derat 90 minuta..
  • Pip
    445
    Vidi ovog Ismaela debelog
  • shameless86
    787
    narokao se halal cevosa i kobasa .pa je malo okrugli :lol:
  • Pacho
    5.6k
    Cekamo ramazanski post da nam pokaze sto zna
  • scooniepenn
    5.6k
    5 do 10 kilograma viska, je li to neka zajebancija? Na njegovu visinu se i 2 do 3 kile vide, a kamoli ne 5 do 10. Ja se rekreativno bavim tenisom i na 1.80 ako imam kilu do 2 vise od idealnih za mene 78 to se vidi. Sto sve covjek nece procitati ovdje.
  • Crni86
    15.4k
    Ma vidi se da mu fali momcadskih treninga i utakmica. Bit ce on dobar kroz 2,3 tjedna
  • Orc123
    13.3k
    Meni izgleda kao da ima jos vise ali onda pred tekmu skida kilograme ko MMA borci......Isusa ti dragoga, gdje ste vi to njega stigli i izvagati......covjek je tri klase iznad svih igraca u ligi.
  • Danko
    2.3k
    Ma to je je onaj kreten mitomanski zoki talijan izjavio pa je očito neko povjerovao
  • NitkoBitan
    31.8k
    Ja bas gledam fotke sa tekme i mislim si pa gdje taj ima visak kilograma? Ruke normalne, trbuh se ni ne vidi preko dresa (sto bi bio slucaj sa skembicom)... Kao sto je vec receno, neki debil bubnuo i sad svi kao papagaji ponavljaju.
  • Vedraca
    182
    sad slusam Joska na Maxsport Studiju....prica o Bennaceru kaze....."jaaaaaoooj kad bude iztrco u Vinkovcima" hahaha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.