• PetkoDaniOršaGol
    853
    Par puta nanizao tovare ko srdele. Bit će noćna mora za HNL, samo da je zdravlja.
  • Teofil Kateran
    3.3k
    Fascinantno mi je bilo da netko ovako nadmoćno izgleda u svom debiju i to u derbiju. Vidjelo se već danas da će bit odlično pojačanje.
  • CastAway1986
    4.1k
    Kad uđe u formu jest ce protivnike
  • rakurs
    1.8k
    Gledam sad ove slike slavlja pred Boysima, okrenem drugu sliku i vidim Bennacera. Na par sekundi me štrecnulo, potpuno sam zaboravio na sve što se dogodilo, da smo ga doveli. Još uvijek mi nestvarno ovo djeluje, lik je klasa, nekoliko ljudi mi je reklo da se vidi da ima koju kilu viška, ja to nisam primijetio, ali ako i ima, teško mi je zamisliti kaj će raditi kad bude totalno fit.

Koje mi klase imamo u veznoj liniji jebote pas, sraćkamo da 'koji će nam vrag toliko veznjaka' a do prije par mjeseci smo se žalili da nemamo nikakvu rotaciju.

Nestvarno.
  • Infinity
    19.6k
    Pored golcine, pa jos jedne golcine, jutro nakon derbija i nekako sam najvise pod dojmom po pitanju ovog covjeka. Ne znam koliko ce mu trebati da bude spreman za svih 90 minuta, ali mislim da ce to biti kratko. U par navrata je obilazio tovare kao cunjeve. Zeljan je igre i duela i to bi moglo biti kljucno u nekim utakmicama.

Vjerujem da smo dobili klasu za koju cemo se tek pitati zasto je dosao u Dinamo, kako nije u Realu?
  • Izet Hajrović
    6.2k
    Kod njega se baš vidi da drugačije udara loptu od drugih i to nije floskula u ovome slučaju. Samo neka je zdravlja.
  • Jos-Optimus
    7.4k
    Vidi se da je dobar, ali je li dobar kao Belcar?
  • Mr Anderson
    14k
    Ono kad pomisliš kod prvog kontakta s loptom...wau, kakav Igrač. Možda nije najspremniji, ali klasa se ne može sakriti.
  • Keyser Soze
    16.2k
    Malo poraditi na tome da dođe što prije u optimalnu formu jer izgleda kao da ima 5-10 kila viška.
  • crophantom
    2.1k
    kakvih 5 do 10 kila viška, čovjek ima metar i 75, na tu visinu bi s 10 kila viška izgledao ko krme.
    Gledao sam neke snimke iz Milana, on i inace izgleda nabijenije, mozda ima nešto malo viška sad, ali definitivno ne tako drastično.
    Uostalom da ima, nadam se da ima neko normalan u klubu pa da ga ne pušta na teren s 5 do 10 kila viska
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.