• striko
    2.4k
    Nastupio.
  • Goncalo Santos
    1.2k
    Ne moze se sam hrvati, ima redovito dvojicu na ledima i nikome da odigra. Borio se lavovski, ostatk ekipe podbacio.
  • Kujtim Shalla
    6.5k
    Kakva igračina, mesari mu nisu mogli loptu uzet ,gradi se ,pritišce ,kakav igračina. Šteta što ga vadi svaku. Po meni baš danas je morao ostati u igri jer može zadržati loptilu i odigrati kad se otvore. Uz sav respekt za Kuleta
  • Efes Pilsen
    13k
    Vrijeme je da se krene zazivat respekt za Belju jer da ima tretman zalizanog ne bi imao izgubljene lopte. Sramotan je kriterij za njega, bas sramotan.
  • hardek
    6.5k
    Meni se diže tlak konstantno, čak i najgluplje situacije kao autevi mu se ne sude.

Al evo i danas su Bennacera izmesarili u kratkom roku, ne znam jel 1 faul suden na njemu
  • GeneralNapoleon
    2.1k
    Iznenadilo me da moze proc i 1 na 1 i kolko je dobar na lopti. Ocekivao sam da je puno teretniji. Slicno kao Kanga. Ali bas ima i kombinatoriku i dobro vodenje lopte.
  • NB86
    17.2k
    Kod belje se u svakom dodiru vidi klasa, jedini igrac koji konstantno sam moze napravit iz nicega cirkus
  • hardek
    6.5k
    Ja razumijem da Kule trpa i zaslužuje minute, ali mi je žao što Beljo izlazi u 60. minuti pogotovo kad vodimo jer on je taj koji može zadržati loptu i gurnut sebe ili suigrača u šansu. Stvarno bi volio da mu se otvori i zareda s nekoliko golova
  • GeneralNapoleon
    2.1k

Slazem se. Nemam problema da ga se nekad vadi. Al da bas svaku mora izac u 65. mi je previse.
  • GOAT
    4k
    Šteta za onu šansu danas ali je bio odličan u driblingu i zadržavanju lopte. Prilično sam siguran da je 3-4 puta tražio loptu u prostor ali ga redovno ignoriraju :lol:
  • Špicpapak
    131
    Mislim da je Kovačević to mijenjanje u 60. minuti odlučio radi Kuleta. Jednostavno čovjek koji je 2. napadač svojim angazmanom ali i ucinkom zaslužuje tih 30 min po utakmici. Nije možda dobro za Beljin neki ritam ali je dobro za Kuletov.
  • ElDorado
    6.2k
    Ja ga ne bi mjenjao. Odlicna tehnika ipak je on dimenzija vise
  • Fatos Beqiraj
    217
    Moja analiza je da trebamo puno vise koristit u igri Belju, i temeljit igru na tome da dodje lopta do Belje, jer je odlican igrac, nema ni ubacaja na njega ni nista a moze izdominirat sve. Premalo je s loptom
  • Teofil Kateran
    3.3k
    Možda je mogao bolje riješit onu situaciju kada je izašao pred golmana s postera ciparske djece, ali u onoj drugoj situaciji je pokazao kako sam može "iz ničega" stvorit dosta izglednu šansu gdje je vrlo lako mogao iznenadit i zabit u prvi kut.

Prolazi ispod radara, ali baš vodi borbe s protivničkim stoperima i dosta ga masakriraju. Kulenović svojim igrama i golovima zaslužuje minute tako da meni iskreno nije čudno mijenjanje Belje u 60.-70. minuti. Pogotovo sad kad kreće i El će svakako biti i više nego dovoljno minuta za obojicu.
  • Paggini
    71.4k
    Prakticki nevidljiv.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.