• nemapredaje
    6.1k

Pa šta je ovo jebote, kakva krkančina dragi Bože.
    Ovo još nisam vidio.
  • IvanPerić1945
    200
    Zekić u Vukovaru?
  • Goncalo Santos
    1.1k
    Kolko je ovaj rebic propo to je smijesno za gledat na sta lici, mislim da se ne uzrujava lik ni najmanje rezultatom, lagan si je skroz. Kilavo sutira, kad je iso onu loptu u aut izbacit a ne golaut jedva do zraka doso.
  • GeneralNapoleon
    2k
    Moram prokomentirat Garciu koji mi se cini izuzetno limitiran trener. Ocito samo zna igrat na neki posijed bunker gdje ak ih pritisnes iz kontri mogu bit opasni kroz pas igru. Ali ak se stanes u blok nema nikakve igre. A osim toga ne zna bas nist slozit. Tvrdoglavo gura svoj koncept igre nebitno protiv koga igra.

Kova mi se cini puno fleksibilniji.
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    Meni najbolja Dinamova tekma u derbiju nakon dugo vremena , Hajduk takodje otvoren a Toplak sere li sere ,kakvu je on pijan tekmu gledao god knows
  • Goncalo Santos
    1.1k
    Ovaj edgar tako odvratna njuska, bas po mjeri tovara. Mlatara rukama, kmeci, penal penal.
  • Goncalo Santos
    1.1k
    A toplak ga drobi li ga drobi. Pun sebe samodopadan. Nije uzivao u utakmici, jbg on vidi u nogometu nesto sto obican smrtnik ne.
  • Pacho
    5.5k

To su sve bila dodavanja po komentatoru
  • hardek
    6.3k
    Ne volim potencirati nove igrače u HNLu u kontekstu pojačanja za Dinamo, ali ovaj Diop iz Lokse djeluje baš ozbiljno.

Inače čudo je da Loksa nije zabila bar 2 gola do sad
  • Sava Krpa
    643
    Ajmo Varaždin. Pobjeda i približio se tovarima na bod.
  • Sajla
    13.4k
    ovaj Diop iz Lokse djeluje baš ozbiljnohardek

prvo kolo:
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/716323
  • Pacho
    5.5k
    Na sta su potrosena ona 2M javnog novca? Koliko vidim na snimkama, nad gostujucim sektorom fali vecina krova.
  • vjeko1701
    18.7k
    A trebaju Rebić, Guillamon i Gonzalez od nečeg živjeti.
  • Zg123
    2.5k
    Prevaracija sto duze ostane to bolje za nas. Ne znam na temelju cega se digao hajp oko njega, flop prva sezona u Istri, flop u Nizozemskoj, flop u Portugalu koje su stvarno solidne lige. Zatim eto ta famozna posljednja sezona u Istri di je u nikad gorem hnlu stigao do 6 mjesta, kiksao sve zive derbije za Europu i to je sad kao ono wow. Sad u Jajduku nikad laksi raspored dobio Goricu i Slaven doma, popusio od Sipaca i Osijek mu je jedina pobjeda vrijedno hvale makar je i to upitno s obzirom na sta lici Osijek

Makar je po mom on sigurno uskoro bivsi, Vucevic ga na smeka sto se i vidjelo u intervjuu za sn, iako nemam pojma koga ima kao asa u rukavu za novog trenera
  • Filip 91
    1.8k
    Kiks Zelenike za vodstvo Lokomotive.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention