• Tongo Doumbia
    6.9k
    Pa ja i Emil smo kao Štimac i ZM u pretprošloj dekadi. Odnosi su u privremenom redu, ali je pitanje dana kad će eksplodirati ponovno…
  • emilperska
    11.7k
    Pa ja i Emil smo kao Štimac i ZM u pretprošloj dekadi. Odnosi su u privremenom redu, ali je pitanje dana kad će eksplodirati ponovno…Tongo Doumbia

Kao Zajec i Mamić 2010. Samo koji je koji? :sweat:
  • vjeko1701
    18.7k
    Jel to bio Socrates?Tongo Doumbia

To se pisalo jer je on imao neki x profil na kojem se nazivao Socrates ali ništa drugo nije ukazivalo na njega.
  • NVKOD
    7.9k
    한국에서 인사드립니다!

무엇보다도 디나모 자그레브!

20250918-132243.jpg
  • NORTE
    20k
    Ako pobijedimo u derbiju imamo otvoren put prema tituli.
    Idući derbi je kod nas, oni imaju i Rujevicu, Hajdug ima baš dosta gostovanja poslije ovog derbija.
    Naš idući transferni rok bi trebao biti šlag na torti dovođenjem dobrih krila.

Neriješeno bi bilo podnošljivo.

Eventualni poraz bi bio polukatastrofa, bez zajebancije, jer nama slijedi i Europa, a iako se čini da je "tek početak sezone", gledajući i dugoročno mi ovaj derbi ne smijemo izgubiti jer se ne smijemo dovest u situaciju da smo u minusu 3 boda iza njih i lošiji omjer, jer gubi s mašinerijom dajemo forcu i razlog za pritisak na sve druge, proširili su igrački kadar i imaju adute za držat se pri vrhu.
    Posebno nakon sramote doma protiv Gorice ne smijemo potonut.

Što se tiče Bobanove predviđene igre 4-3-3 koja je bila i u prva dva kola, u Osijeku gdje smo na kraju dobro prošli iako je bilo i čupavo, a s Vukovarom je prvo poluvrijeme bilo loše i dobro smo prošli da nismo primili gol i onda su na poluvremenu krenule zamjene.

Protiv Gorice se opet pokušalo 4-3-3 i opet pokazalo kao totalni promašaj, a ovaj put smo bili i u minusu nakon 45 minuta.

U toj postavi 4-3-3 igra se dosta oslanja na krilne pozicije, a mi ekstra kvalitetu na tim pozicijama nemamo što je bilo jasno i prije 3 mjeseca.

Sad sam tek primjetio da nam je A1, iako već na hlačicama, na webu naveden kao zlatni sponzor što naravno ima smisla.
    Nama je njihova reklama na prednjem dijelu hlačica, dok je Rijeci i Osijeku na stražnjem dijelu.
  • Sajla
    13.3k
    Predsjednik kluba Zvonimir Boban, član Uprave Zvonimir Manenica i član Skupštine, dr. sc. Domagoj Novosel održali su sastanak s predstavnicima Instituta za istraživanje migracija - ravnateljicom Instituta dr. sc. Marinom Perić Kaselj, dr. sc. Natashom Ružić i Tomislavom Vodičkom, glavnim tajnikom.
    Na sastanku su predstavljene aktivnosti Instituta, napose u sklopu projekata Mjere za useljavanje, zapošljavanje i integraciju povratnika i potomaka hrvatskih iseljenika i IntegrirajME CitiVerse. Kroz ove projekte Institut ostvaruje značajne kontakte s hrvatskom iseljeničkom zajednicom, te provodi empirijska istraživanja hrvatske dijaspore, i proučava identitetske odrednice Hrvata izvan domovine.
    Imajući u vidu skorašnje znanstvene aktivnosti i planirana istraživanja Instituta, na sastanku su razmatrane mogućnosti buduće suradnje Instituta i GNK Dinamo, i zajedničko djelovanje u hrvatskoj zajednici u Australiji, ali s vremenom i u drugim dijelovima svijeta.
    Po završetku sastanka, predsjednik Kluba Zvonimir Boban uručio je potpisane dresove GNK Dinamo koji će biti uručeni kao simboličan poklon hrvatskim klubovima u Brisbaneu, Gold Coastu i Sydneyu.

Tako treba, da nam ne bi neki novi Viduka promaknuo, a i novi Irankunde mogu svoj put u Europu započeti kroz Dinamo.

i ne prođe pol sata, naletim na ovo - Viduka sa Jimom Jefferiesom jučer u SCu, kaj su dani Australije u ZG? :lol:
    ee-MTh-db-Stim-Ut1j-SO7-RSQ.png
  • Neron53
    2.1k
    Mozda dogovaraju kakvu turneju po Australiji :)
    To bi bilo jebeno !
  • criticus
    4.9k
    Op op jel se ovo zona probila da je Tcom posta sponzor?
  • Dinamo-SB
    547
    Evo nesto pozitivno pred debri i pohvala i za Kovu i sve da se unese malo pozitive.

Obrana protiv Gorice nije briljirala,ali -Moris (RPG?)desno,Vinlof Goda lijevo, glavni stoperski par McKenna-Dominguez. Gale prva zamjena,Teofil iskusni backup. Sve jasno ko dan te greska i losa utakmica je samo nesto iz neceg sva obrambena linija moze rasti. I to sve bas nekako izgleda dobro za buducnost i daje neki dojam sigurnosti.Mislim da smo tu trenutno ekstra jaki,a i uostalom najbolja smo obrana lige po primljenim golovima s tim da je i Neva mogo jos nesto obranit Gorici i Varazdinu.

Beljo i Kule kombinirano imaju 9 golova u 6 kola te su prvi i drugi strijelci cijele lige. Znači u formi su.

Nije sve idealno,ima tu puno upitnika,ali idemo se uhvatiti za ono sto je pozitivno,a to su obrana te napadaci Kule i Beljo koji su na nivou. Tu mozemo traziti taj optimizam za subotu,a ostale segmente koji su bili lošiji - popraviti. Uvjeren sam u bolju predstavu svih i da su ozbiljno shvatili kiks protiv Gorice. Ide lagana pobjeda.

G A Z I tovare!!
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    odmah mi padne na pamet jedan koji se nebi glibio tamo otici ni sekunde:rofl:
  • Neron53
    2.1k

U Australiju? :)
    Ni za sto ju nebi propustio :) :)
  • Goncalo Santos
    975
    Pise index da ce se celni ljudi Dinama i hajduka sastati prije utakmice, na celu ce biti Boban i bilic. Ne znam sta bih mislio o ovome.

Osobno necu nikad zaboraviti scenu di sa juga Maksimira krece bakljada torcide, oni vode, bilic u lozi se smije snima ruga, a silvijo maric smiruje navijace koji se zele okomiti na njega.

Stvarno mucan dogadaj, ne mislim da treba s takvim ljudima pruzati ruku.
  • Pop corn
    8.9k
    Tako treba, da nam ne bi neki novi Viduka promaknuoSajla

Evo priče o Viduki.

Zekin prvi trener je bio Mirko Bazic. Zvali su ga sumar jer je završio šumarski fakultet. Trenirao je 70-ih brojne generacije. 90-ih je otišao u Australiju. I skuzio jednog malog. Poslao u Zagreb VHS kazete tog lika.
    Naravno, odmah se vidjelo da je to to i trebalo ga je dovesti.
    Tuđman i Zeko nisu bili u nekim odnosima zbog promjene imena, ali zajednički prijatelj je bio ginekolog Simunic koji je igrao tenis sa obojicom. Zeko saznaje da Tudman i ekipa (Simunic isto) idu u Australiju i veli mu za malog Marka i moli da ga Tuđman primi i nagovori da dođe u Dinamo u Zagreb.
    I tako i bude. Tuđman ode kod obitelji, nagovori malog i obitelj i ovaj dolazi u Zagreb. Prolazi probu naravno i ide u prvu momčad.
    Pred malog stave ugovor, mali pogleda i veli: Predsjednik je obećao više.
    Na kraju je to sređeno i sve je poslije poznato oko Marka Viduke....
  • masacusec
    6.3k
    Pope, malo ću dublje zagrebati ispod površine ove tvoje priče pa nadodati još koji detalj svezi Vidukinog dolaska u naš klub.
    Once uppon a time, negdje tamo 1994. za ručkom u Melbournu sjede Vidukin stari, mali Viduka i Tuđman te Tuđman moli Vidukinog starog da pošalje maloga u Zagreb jer eto stvara veliki svehrvatski klub koji će promovirati našu novonastalu samostalnu zemlju u Europi. Na to će Vidukin stari pomalo uvjetovanim tonom: "Mali dolazi u Zagreb ako oslobodite moje rodno mjesto od četnika". Naime, Viduke su iz malog mjesta Pridraga kod našeg Karina (Novigrada).
    I ostalo je ponosna povijest, Viduka u Dinamu, Olujom oslobođeni okupirani krajevi, 1997. na čelu s Vidukom gazimo partizan!
    Ipak, Viduka je bio zadojen "tuđmanizmom" te je pušio Tuđmanove doktrine o Croatiji i zabrani svetog imena Dinamo. No, nebitno za ovu anegdotu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet