• NKDZ86
    5.7k
    ipak je utakmica visokog rizika, mora se sve proučit
  • deda
    41.1k
    Inače šef Predavca je Slavko Priščan, doživotni HDZov načelnik općine Rovišće i dugogodišnji član IO HNSa i predsjednik NS BBŽa. Bio je dobar nogometaš.
  • Ivan0302
    1.1k
    Pozdrav, može sutra da netko uzme 1 kartu za kavez za frenda mi treba.
  • gio
    235
    Pozdrav, ima li netko da mi može uzeti 2 karte za derbi? iz austrije sam piva i napojnica kao nagrada
  • Z brega sam
    108
    Dečki, ima ko ulaznicu za sjever sad s Gorice u fizičkom obliku i voljan ju je dati?
    Vodil sam malog (3,5 godine) na njegovu prvu Dinamovu tekmu. Jebiga imam godišnju, al je vreme da s vrnem na skupljanje fizičkih sad kad je probil led. Moraju se uspomene skupljati.

etyIl0r.jpeg
  • Dinamosaur
    2.5k
    ima ko ulaznicu za sjever sad s Gorice u fizičkom oblikuZ brega sam

Kaj buš za par let, kad mali nauči čitati pa te pita-tata zakaj tu piše Pero Peric?!

Imaš sad tekme Fener i Slaven doma, pa kupi na ticket pointu kartu na njegovo ime da ima za uspomenu kak se spada.
    On se tak i tak nebu sjećal koja je baš prva bila, a za 20g ti pogotovo :grin:
  • Z brega sam
    108
    Kaj buš za par let, kad mali nauči čitati pa te pita-tata zakaj tu piše Pero PericDinamosaur

Kaj bu pisalo bu pisalo. Tu si sad nemrem pomoći, kak ni onda kad se bu švercal sam na nečije ime.:grin:

20g ti pogotovo :grin:Dinamosaur

Rad se bi sjecal, ko moj stari kad me pelal prvi put. Zato bu slika i karta da nas zmisli :sweat:
  • plavi72
    1.7k
    .20250919-065624.jpg
    20250919-071330.jpg
    I ulaz pogođen,račun za dvije ulaznice(dan prije uzete),nisam blizu Zg pa ti je ostavim u Zg čim prije i javim :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.