• Mali Zeus
    19.6k
    Nije za ozbiljnu rotaciju a u nedjelju stvorio negdje 2, 3 prilike. Ok bilo je i da su ga samo izgurali al kad je imao prostora koji si je sam stvorio bio je opasan. Rast će s vremenom, a ovakve tekme mu dobro služe, nije da je igrao svih 90 i da su ga izmasakrirali.
  • Mr Anderson
    14.1k

Da nije stavio Varelu nego Hoxhu, onda bi priča bila da zašto ne daje priliku Vareli umjesto albanskom biciklisti i kako mogu u drugim velikim klubovima igrati tinejdžeri. Uvijek će se naći nešto za seruckanje.
  • Mali Zeus
    19.6k
    Da nije stavio Varelu nego Hoxhu, onda bi priča bila da zašto ne daje priliku Vareli umjesto albanskom biciklisti i kako mogu u drugim velikim klubovima igrati tinejdžeri. Uvijek će se naći nešto za seruckanje.Mr Anderson

Upravo tak.
  • Blue98
    834
    3-5-2 i Mudri lažna 9ka
  • ElDorado
    6.2k
    Nemojte molim vas više pisati 3-5-2 to nebumo nikad ali baš nikad igrali. Znamo i zakaj.
    Ja bi Mudrog desno s ulazom pa da vidimo jel ima kaj u tome. On mjesto na 8ici nikad neće dobiti.
  • Blue98
    834
    Mudri može igrat na poziciji 10ke ili drugog napadača, na krilu bi od njega dobio isto što i od Vidovića.
  • San Lorenzo
    22k
    Točno smo to komentirali na tekmi. Ubacuje Vidovića (mlitavog sa nikakvom povratnom trkom) kad imamo jednog veznog na terenu (mišić) a na klupi mu zajc koji ima šljucu, jeben prekid i odgovornost u igri. Nigdje veze.
    Ne zazivam smjene ali mislim da nam trener nije dorastao kadru
    Droljo

Slažem se s ovim, nakon crvenog sam očekivao promjenu formacije na 342, ubacivanje dodatnog veznjaka, dobili smo ubacivanje Vidovića i formaciju 414, s Mišićem samim u krugu od 40 metara. :zip:
    Jedino što me do kraja utakmice iznenadilo je da nismo primili još pokoji gol...ali da, prvo veliko razočaranje u trenera ove sezone, i što se pripreme i donošenja odluka u utakmici tiče.
  • Orc123
    13.4k
    Evo dugo ga se nije guralo medijaki pa hajd opet....peosjecan igrac koji igra bas toliko minuta koliko i zasluzuje. Svaka cast njemu na Dinamovstini i sve ali nw igra to na terenu. Dobit ce on svojih minuta ali do sad nije zakinut za nista, a prikazuje ga se ko spasitelja. U kupu bio najlosiji od svih.
  • austrijanac
    7.9k
    Ako se referiras na članak iz Sportskih, pisao ga je pingvin pa sam ga brže bolje zatvorio.
  • Krulek
    894
    Ne znam zašto toliko podcjenjivanja Mudražije nakon 17 min HNL-a i jedne prijateljske utakmice. Zar je, sa nekoliko stotina minuta više i više šansi za golove i bolju igru, bolji bio npr. Lisica, Ljubičić, Villar pa I Stojković. Mislim da je potpuno nepravedno do sada izostavljen, a ako je Bobanov stav u pitanju bolje mu je da ode nazad u Lokomotivu i od tamo daje golove Hajduku.
  • Izet Hajrović
    6.2k
    Nisam njegov fan i mislim da nije igrač za Dinamo, ali ako netko u ovakvoj situaciji treba početi na Poljudu, onda je to Mudražija. Ljubičić me za sada baš razočarao, trebao je biti destruktivac, box to box osmica kao što je bio Ademi, a za sada je baš podbacio u onome u čemu je trebao biti najbolji. Dueli katastrofa, 20 i kusur posto uspješnosti. Čovjek se zapita kako je on uopće ozbiljno egzistirao u Bundesligi? Naravno, nije sve tako crno, nadam se da je to njegovo najlošije izdanje te da idu bolji dani za njega. Međutim, jedan od razloga njegovih loših izdanja je činjenica da on praktički igra desetku, visoku osmicu, kako god. U fazi obrane radi pritisak s napadačem, ima sličnu ulogu kao Baturina prošle sezone u toj fazi igre. Odnosno, da budem točniji, često je to Ljubičić igrao kod nas i jednostavno to nije uloga za njega te nam je jako malo donio. Iz tog razloga mislim da baš Mudražija treba započeti na njegovoj poziciji u toj ulozi da bude naprijed s napadačem u fazi obrane. Druga dva veznjaka bili bi Mišić i Zajc od početka utakmice, mislim da Bennacer još nije spreman da bi počeo utakmicu, ali zato bi mi bio opcija s klupe od 60. minute ako je spreman za pola sata igre.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet