• Paulie
    67
    dobro je to, mogao bi cijeli kavez past ovim tempom
  • Paggini
    69.6k
    Jebeno to ide, proljetos su godisnjaci uzeli 1100 ak me sjecanje sluzi. Top, top.
  • Mihael2305
    370
    Ma ide sutra lagano jutarnja kavica na maksimiru i šetnja po vrijedan papirić.
  • Liks90
    3.6k
    GNK Dinamo je tražio i iznimno dobio dozvolu da prodaje ulaznice za gostovanje u Splitu dan prije utakmice te zbog toga mijenjamo raspored prodaje. U ovom trenutku prodano je oko 1050 ulaznica za navijače Dinama ️

Novi raspored prodaje ulaznica za utakmicu Hajduk - Dinamo:
    ➡️ Srijeda 17.9. od 9 do 19 sati za vlasnike godišnjih ulaznica
    ➡️ Četvrtak 18.9. od 11 do 19 sati za članove kluba
    ➡️ Petak 19.9. od 11 do 19 sati slobodna prodaja
  • deda
    41k
    Broj ponuđenih paketa za Europa ligu namijenjen tribini sjever dolje pao je ispod 200, točnije 197 u ovom trenutku. Znači jako malo ako išta pojedinačnih karata bit će u prodaji za tu tribinu.
  • mj199
    0
    Znam da nema veze s ulaznicama al ne znam di bi drugdje napiso, trazim prijevoz za tekmu u subotu, ako neko ima nek se javi
  • Dubbbrava
    1.1k
    Ide to danas na 1300
  • Dubbbrava
    1.1k
    Update : 8 ljudi u redu trenutno
  • Mihael2305
    370
    Kakvo je stanje s kartama
  • MateG
    91
    Izvjestaj Papastrumpfa (ili koga vec) nakon 19 se nestrpljivo iscekuje :lol:
  • Mihael2305
    370
    19.00

Nadam se da je oko 300 ostalo za članove
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.