• ElDorado
    5.9k
    Ova nova emisija na maxtv totalka prazna. Laprdaju dva sata bezveze, pokusavaju ko neke fore bacat, nadmecu se ko zna vise besmislenih podataka iz proslosti, Kecman jebe po Dinamu i tak. Oni su zapravo samo komentatori tekmi, nekog analitickog znanja ni u tragovima.
  • Fatos Beqiraj
    163
    Kecman je daleko najdosadniji komentator, uz to ima najgluplje fore ikad.
  • mlinchica
    3.9k
    Pa ne širi priče već postavlja pitanje.Jaro

Hm, hm… ne bih se složila jer pitanje koje je postavio je:

…odakle ti luksuz (tu se valjda obraća nekom u klubu) da šikaniraš i gurneš u drugi plan Ronaela Pierra Gabriela?
    Na to mu netko dobaci da je bio ozlijeđen, na što sarkastično nekaj iskomentira “da, da” i između ostalog, nastavi s tvrdnjom “… vrlo je neodgovorno takvog se beka riješiti…”.

Meni ovo zvuči kao gotova priča, igrač je šikaniran od strane Bobana/Kove/stožera/kluba općenito, ne znam, nije precizirao. Krivac je po njemu samo jedna strana.

Mi se ovdje pitamo o čemu se radi, ali on se ne pita nego daje zaključak i proziva ljude u klubu za neodgovornost i šikaniranje.

Ima li on neke informacije koje mi nemamo? Moguće.
    Ali ne znam kaj je mislio postići ovakvom izjavom osim toga da u javnost plasira negativnu priču jer “šikaniranje” igrača je negativna priča.

Znam da Ljubić ima dosta obožavatelja, vjerojatno i frendova ovdje, a možda je i sam aktivan ali valjda ga se smije nekad i kritizirati, baš zato kaj se uvijek ističe da se radi o velikom Dinamovcu.
    Ne poznajem ga, a komentiram samo izjave koje daje javno, kao sportski komentator ili dio podcasta za široke mase.

Moguće da je kasnije dodao nekaj kaj nisam ulovila jer sam zaustavila nakon kaj se Kecman posprdao s Dinamom u “hahaha ligom za ostanak hahaha”… pa me možete slobodno demantirati.

I da, u glavnom prednjem kadru s pogledom na njih i taj studio, vide se istaknuti grbovi ajduka i Rijeke, dok se Dinamov vidi tek kad se prebaci kadar samo na Ljubića. Šarmantno :blush:
  • Sajla
    13.2k
    Pa ne širi priče već postavlja pitanje.Jaro

aha. pitanje koje me podsjeća na ono kad je Šešelj pitao suca u Haagu da mu odgovori sa da ili ne: "znaju li vaši kod kuće da ste peder?" - to nije pitanje...
  • Jaro
    10.8k

Yep, pogledao ponovo taj dio. Da, zapravo aludira na ovo kaj vi kazete... Zapravo, cijeli ton emisije koja nije podkast kako vele je lagano prozet kecmanovim podbadanjima u smjeru dinama... Cak zakljucujem.da je UPU s Valentinom bio gledljiviji/slusljivijo od ovoga... Kad su zavrsili HNL prestao gledati...
  • Mali Zeus
    19.4k
    Pa ne širi priče već postavlja pitanje. To mu je i posao uostalom...Jaro

Da, postavlja se pitanje 'zašto se dinamo odrekao takvog igrača' kao da onaj koji to postavlja zna da su se eto Boban i Kova njega odrekli.

Jedno je pitati se što se događa, a nešto sasvim drugo pitati se zašto ga se Dinamo 'odrekao'. Drag mi je Ljubo, ali ovo je tipičan način kako tattićevci funkcioniraju, ne kažem da je on takav samo da se baš zaletio s tim.

Vidim da je @mlinchica to već dobro elaborirala.

Sve u svemu razočaravajuće da su najavljivali nešto sasvim drugačije i onda emisija bude potpuno ista plus Zizi i Kecman u studiju, a bez Valentine.
  • Hrc-Vg
    1k
    Ja to nikad neću gledati, jednostavno više ne mogu probaviti ono ljigavo, dvolično govance Cmrečnjaka…Lik bu mi zgadio drago vino
  • Peškaman
    7.8k
    Pogledao sam i niti malo oduševljen, čak bih se usudio da je prethodni UPU bio bolji od ovog'. Jedina prednost je što imaju prava prikazivati sažetke utakmica.
    I ako tko zna Kecmana nek' mu kaže da ne mora prilikom svake najave reklama namignuti,puknuti prstima i pokazati rukom u pravcu kamere ko' Zvone Boban Petkoviću na vrata.
  • Omake
    12.3k
    Meni je također ovo novo na MaxSportu očaj. YouTube live iz prosječne birtije.
  • Tongo Doumbia
    6.9k
    Svim tim ljudima je plaćeno da govore što misle i iza toga stoje. Legitimno je da se to nekom svidi ili ne svidi.

U svakom slučaju, draže mi je čuti otvorenu argumentaciju s normalnim tonom, nego čitati proljeve iz SN o tome kako je trener Predavca rekao da bi eto naudili prošlogodišnjem Dinamu, ali je ovaj atomski i predobar.
  • Crusades
    18.9k
    Da, rezultat od 0:6 ne sugerira da smo za Predavac bili atomski.
  • Tongo Doumbia
    6.9k
    Tako je!

Prošle godine bi nas uništili zbog šetnje i bolikurčine.
  • Crni86
    15.3k
    Svim tim ljudima je plaćeno da govore što misle i iza toga stoje.Tongo Doumbia

Svim tim ljudima je placeno da privuku gledanost, druga je stavka da li oni to misle ili ne.

Problem je sta zbog klikova se konstantno tezi nekakvom senzacionalizmu. Dobis nekog - top ekipa nakbolja ekipa u regiji, zgubis od nekog - to nista ne valja.

Nema vise realnosti radi klikova nego se konstantno stvaraju price i ide u ekstreme. Ista stvar je sa cmrecnjakom i ketzmanom. Ljubo je cak onaj koji razmislja na glas, stavlja na stol sve mogucnosti i raspravlja o tome, ista je stvar s Puskarom.

Meni je retardirano da jedan novinar (koji bi trebao biti objektivan i donosi svoje misljenje prrma cinjenicama) izvali ovakvu glupost kakvu je ketzman izjavio za rpg-a. On sa sigurnoscu tvrdi da je rpg otpisan, i to sve samo opet zbog klikova. A nigdje ne postoji cinjenica da je to tako. Sori to nije njegov posao. Reci stvari kako jesu - nema ga u kadru - moguce da je ozlijeden, moguce da se nadurio a moguce i da stvarno je otpisan. Sva tri scenarija su realna i ti to moras predstavit gledateljima tako, ali ako ti krenes kreirat pricu (koja je temeljena na tvom misljenju a ne cinjenicama) ti zapravo zelis kreirati “istinu” i to je dosta opasno u danasnje vrijeme.

Novinari uopce vise ne razumiju kolika je njihova odgovornost danas.
  • ElDorado
    5.9k
    Nažalost to je Ljubo izjavio. Poštujem tvoje mišljenje o njemu ali ja osobno mislim da je on zapravo negdje duboko u duši tatićevac. Samo moje mišljenje.
  • Crni86
    15.3k
    onda moja isprika. Znam da je inace znao uvijek dat vise scenarija koji su moguci.

Al ovo je dosta jadno i vrlo lako se iskrivi istina takvim nacinom u javnosti….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.