• Tongo Doumbia
    6.9k
    Ali tom logikom je sve što pišemo generalstvo poslije bitke. Jer i je.

Ja samo želim reći da je na crvenom kartonu, igraču manje i 1-2 od prosječne Gorice doma, sve drugo nevažno. Ideš beskompromisno lovit bodove. S Osijekom smo jednom prilikom, prije dvije sezone, završili tekmu s Brodićem, Petkom i Kuleom. Dakle, loviš rezultat i koristiš sve što u tom trenutku imaš. A da ne spominjem da je ovo tko zna koji put da nema muda probati s dvije klasične špice.

A ovo je već uzorak od druge takve utakmice u nizu, gdje bi (po mom mišljenju) Mudražija mogao iznudit nešto kad se već utakmica iskidala. I to je suština priče.
  • emilperska
    11.6k
    Slazem se s Tongom. Mudri mozda tehnički nije igrač koji lomi 1 na 1 i stvara višak.
    Ali za razliku od bezkrvnog Vidovića i ostatka ekipe vjv bi igrače Gorice udarao po međunožju i općenito stvarao presing i dizao ekipu da se na nekom naletu ulovi X.
  • Efes Pilsen
    12.8k
    Pa imas i Zajca sa dobrim dugim pasom i opasnim udarcem. Nisam ga primjetio da komplicira ni protiv amatera.
    Vice je pogodio u srz, stvorila se hierarhija i programirane zamjene. Kovacevic nece nikad polozit ostane li tako.
  • Zagi
    11.6k
    Ali tom logikom je sve što pišemo generalstvo poslije bitke. Jer i je.Tongo Doumbia
    Naravno da nije. Ovisi iz kojeg kuta pišeš.

Ako ti premisa počinje iz "pa ionako smo igubili , trebalo se probati bilo kaj drugo" to je gneral poslije bitke jer pristupaš problemu iz 65. minute utakmice (ulazak Vidovića) sa informacijom krajnjeg rezultata.
    To ti danas imaš ali trener u tom trenutku naravno nema.

U 65. minuti je 1:2 i potpuno otvaranje sredine sa igračem manje bi (ja mislim) rezultiralo brzim primanjem još jednog gola što onda drastično smanjuje bilo kakvu šansu osvajanja bar jednog ako ne i sva tri gola.
    Tu je glavnina poje poante. Da je ušao Mudražija ionako bi isto kao i Vidović imao zadatak igrati srednjeg veznog jer moraš imati barem dva.
    Kante to sam nemre pokriti.
  • Zagi
    11.6k
    stvorila se hierarhija i programirane zamjene.Efes Pilsen
    To se i meni čini. Nažalost.
  • El Madrigal
    597
    Imamo automatizme, ali ne u igri, nego u izmjenama i prvoj ekipi. Mudri je trenutno van konkurencije, nažalost. Mislim da smo kada je potpisao svi govorili, ok nije za prvu ekipu, ali zašto ne bi rjesavao tekme kao što su Gorica, Slaven, Vukovar...!? Sad ga nema na mapi. Ali od idućeg tjedna ce se sve to promijeniti, ako ne milom, onda silom (kartoni, ozljede, 2 utakmice tjedno).
  • Mali Zeus
    19.4k
    Vice je pogodio u srz, stvorila se hierarhija i programirane zamjene. Kovacevic nece nikad polozit ostane li tako.Efes Pilsen

Pa nisu jučer bile te programirane zamjene, ne znači naravno da je bilo dobro, al da su programirane ušli bi Kule umjesto Belje i Hoxha umjesto Stojkovića.
  • Efes Pilsen
    12.8k
    Najmanje igraca smo koristili i stalno mijenjamo iste pozicije. Zbog cega je Vidovic usao nego hierarhije? Lisica i Valincic su bili toliko losi da bi ih valjda i mater i caca izvadili sinoc, ali za jednog imas za drugog nemas zamjene. Jedino iznenadenje sinoc kod zamjena je Varela. Koliko god ga novinari i Bara gurali ti kao trener guras fizicki nedoraslog igraca da te vadi, a ne da se rastrci i osjeti seniorski nogomet. Meni neozbiljno i dovoljno da propitkujem opravdanost izbora trenera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet