• Keyser Soze
    16.2k
    Ja bi se volio dotaknuti posjete. Kužim da je vrijeme bilo malo lošije, sipila je kišica prvo poluvrijeme, ali nakon dvotjedne stanke je bilo za očekivati više od ovih 9700 i stvarno imamo puno prostora za napredak tu.
  • DiddyGuela
    4.3k

Posjeta je bila sjajna. Uopce se ne salim. Kad se sjetis kakvi igraci i kakve Dinamove momcadi su igrale pred 1000-2000 ljudi... ova posjeta jucer je bila sjajna i svaka cast svima koji su jucer uzivo gledali ono.
  • Keyser Soze
    16.2k
    Pa to je u ovom kontekstu nebitno. Imali smo povijesne izbore, dva tjedna nismo gledali Dinamo (osim kupa), konkurent je kiksao. Kad se sve to uzme u obzir brojka je daleko od sjajne i ovo je najmanja domaća posjeta Dinama ove sezone. Pa više je ljudi bilo u Varaždinu ovaj i prošli vikend nego na Maksimiru jučer.
  • DiddyGuela
    4.3k

Razumijem tvoj kut gledanja i svaka ti cast ali ocito si u manjini. To zorno pokazuje i posjeta za koju ti mislis da je slaba. Ja mislim da je posjeta bila dobra ali opet moj kut gledanja na tu temu je sasvim drugaciji.
  • dzg717
    1.2k
    Najveci problem je u Mišiću, nemre on igrat nigdje vise.
  • hardek
    6.3k
    Zato jer su udarni igraci bili 2 tjedna bez natjecateljske utakmice. Nije isto trening ili tekma i sasvim normalno da su malo ispali iz ritma sto se vidlo i na pocetku tekme.Crni86

Ne kužim zašto češće ne organiziramo prijateljske utakmice. Tokom reprezentativne stanke mogla se ubacit barem još jedna između Senja i kupa. Osim toga dok smo na 1 tekmi tjedno, ne vidim zašto nismo dan nakon utakmice organizirali prijateljsku za igrače koji nisu participirali u utakmici. Čisto za svi ostanu match fit
  • Odani Zgd
    837
    Dosta plakanja,popušili smo i gotovo,idemo dalje.Otvaraj temu za Ajdučiju
  • Crni86
    15.2k
    pa imas senj. Umjesto da tam guras bakrare zajce itd. Mi tam guramo juniore. Onda u kupu guramo bakrare varele zajce, a beljo i ekipa 0 minuta u dva tjedna.

Pa naravno da je mali varela najbolje reagirao kad je u zadnja dva tjedna odigrao i najvise minuta….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.