• Blueshadow86
    4.1k
    Najviše od svega bi volio da Gorica konačno ispadne iz lige. Baš ciganska ekipa, ne zbog poraza jučer nego općenito. Na njihovu sreću, uvijek se tu nađu ekipe poput nekakvog Rudeša, Šibenika, a sada Vukovara pa se svake godine nekako iščupaju i spase.
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    Ljudi ajmo.probat ovaj Novi tjedan ponovo kako znamo okrenuti na pozitivu. Jedan poraz, reml , gdje realno samo 6 bodova na nivou dinama ,ali jbg nije uvijak sve med i mlijeko. I ja Sam svašta onak ljut napisao sinoc. Izbacio iz sebe , ajmo dalje . Mora bit bolje ,a imaju ljudi koji su zasluzeno za to ako ne bude bolje da donesu skladno sa tim i odluke. Ljudi koji su strucni i odgovorni. Nema puno tu neke filozofije ,teren je jedino mjerilo .Samo tovare da zveknemo i bude bolje sve
  • Masto
    169
    kako je i sam boban rekao strpljenja, kako je moglo bit ovo je dobro
  • NORTE
    19.9k
    Ovo je tema gdje se rugamo drugima, naših tema imamo na stotine, a vi ovdje o Vinlofu i Bobanu.
  • Guinness
    3.1k
    Ovo je tema gdje se rugamo drugimaNORTE

Trebalo bi malo stat na loptu sa ruganjima, nemamo se mi šta kome rugat. Treba krenuti od sebe i pogledat se u ogledalo.
    Drugo mjesto u nikad gorem HNL-u, dva kiksa na startu nove sezone od kojih je jedan poraz od Gorice na domaćem terenu.

Primiti se posla i doći na razinu igre i rezultata koja se očekuje za velikana kakav je Dinamo.
  • Tom Hanks
    4.1k
    Ne znam jeli bilo spomenuto ali vidim i da je Carević bio u Varaždinu gledao svoje bile umjesto sa svojom momčadi uoči gostovanja
    Profesionalno
  • Omake
    12.2k
    vrhunski izbor fotografije hahaha
  • hardek
    6.3k
    2025. godina, a Samir Toplak u užem krugu izbora za trenera ekipe sa 5. najvećim budžetom u ligi. Pa jel ovo moguće
  • Crni86
    15.2k
    Mi smo bili losi, zasluzeno smo izgubili, ali da nema niti jednog jedinog clanka za onu sramotu koju je gorica jucer isprovela to je isto dno dna.

Vani bi vec izvadili koliko je aktivne igre u drugom pol uopce bili. Zapitali bi se da li je cilj nogometne igre igrat nogomet ili lezat itd itd. Kako ocekivat onda da nas nogomet ide dalje? Kako ocekivat napredak?
  • Dzoni
    2k

Jer je takvo ponašanje kod nas norma, a ne izuzetak koji se kažnjava bilo gdje drugdje. Onakvo ležanje doslovno nikad nisam vidio da uvježbano rade svaku priliku za ukrasti vrijeme i razbiti ritam utakmice je nevjerovatno
  • Crni86
    15.2k
    okej to je legit. Al onda ne trazite xy iznose za prijenose. Ne stavljajte ne znam kakve cijene za ulaznice itd.

Umjesto da nogomet napreduje, kod nas nazaduje. Umjesto da se tezi potezima za publiku, da se zastite igraci koji donose magiju u igri, kod nas je sušta suprotnost. Radi toga ce sve manje igraca htjet doc kod nas. Zasto bi jedan beljo doso igrat hnl? Da ga mlate ko pesa i da sudac ne sudi faul pa kad bude susa jer se radi takvog kriterija ne sastane s loptom i nece se nigdje moc dalje prodat bit ce vidi njega propao je.

Nama je valjda cilj imat sarlije, uremovice, marine i slicne igrace. Kusticu je valjda omiljeni igrac bio gattuso ili jap stam….
  • Zagi
    11.6k
    Imali su i englezi isti problem odugovlačenja i simuliranja, odavno više nemaju bar ne u toj mjeri.
    Nikada nisam previše simpatizirao tu ligu da bi znao detalje.

Ako se ne varam, tamo navijači fućkaju suparničkim ali i svojim igračima kod takvog ponašanja.
    Što dovodi do situacije koju mislim Silvio Marić prepričava gdje simulira u Newcastlu i njegov suigrač ili kapetan ga diže i prekori da to nemre delat...

Zna netko više?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube