• Paulie
    64
    ukinuli i popust na cugu prek godišnje
  • Do kraja2023
    336

Cugu i klopu. A bome nije ni bilo zuje u staklenoj samo limenke.
  • Paulie
    64

kakve limenke? pricam za tocene za tribini
  • Papastrumf
    19.2k

Odgovorni su obavijesteni.
    Jbg, preko 100 honoraraca radi na sankovima za vrijeme utakmica. Koliko god da educiras ljude, uvijek netko naleti takav.
    Treba napraviti sve da se to minimalizira.
  • dinamofan
    15

Taj isti lik mi je zadnji put rekao da cashless više ne funkcionira i kad sam ga pitao pa šta ću s novcima koji su mi ostali on kaže donesi drugi put staru godišnju pa iskoristi. Ponesem jučer staru godišnju i opet odem kod njega on kaže da to zaboravim da ta opcija više ne postoji.
    Možda nisam u toku ako se to negdje već pisalo ali zna li netko što s novcima koji su ostali na godišnjoj?
  • Crni86
    15.2k
    naravno, slazem se. Zato i jesam tu napisao, za heads up.

Samo da se ispravim u toj poruci nije 4 eura vec 2 ( 2 case po euro). U brzini nisam ni razmisljao kolika je cijena po casi.
  • Chess96
    255
    Jučer na sjeveru uzmem cugu i da ću prisloniti mobitel za one loyalty bodove kažu da im ne radi taj uređaj. Zatim pitam jel ima neki popust za vlasnike godišnje i opet dobijem isti odgovor, ne radi uređaj. Malo je to neozbiljno ako već potiču potrošnju na stadionu.
  • Sajla
    13.1k
    Možda nisam u toku ako se to negdje već pisalo ali zna li netko što s novcima koji su ostali na godišnjoj?dinamofan

https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/obavijest-o-godisnjim-ulaznicama-za-sezonu-202526

DODATNE INFORMACIJE:
    • 10% popusta na sve proizvode u Plavom korneru uz skeniranje QR koda s godišnje kartice
    • Ukida se cashless sustav – svi postojeći korisnici imaju pravo iskoristiti sredstva s kartice do 30. rujna
  • Paulie
    64

kaže žena na točioniku da je ukinut taj popust za godišnjake
  • Mali Zeus
    19.4k
    Glupo pitanje al idu li bodovi za program vjernosti preko godišnje ili kao i prije preko barkoda na članskoj? Nešto onim teticama na plavom korneru nije išlo očitovanje članske pa je došo lik i uspio, al i reko da trebao inače to preko godišnje.
  • Šteco
    1.2k
    Ja sam normalno učitao jučer preko aplikacije. Otvoriš App, gore desno profil, pa Skupljaj bodove, i tu otvoriš barkod za Plavi korner. Taj barkod sam skenirao, i sjelo je 75 bodova nakon kupnje 6 pivica.

Jedino kaj mi je jako glupo je što više nema nikakvog popusta. I još su pive bile mlake, a kvaliteta pive standardno loša.
  • flexXy
    3k
    Ja sam jucer odskenirao sve, i nije mi zabiljezilo bodove. Poslao sam racun i barkod iz loyaltya ovdje https://shiftonezero.notion.site/12b16b07941380f6b6d4c901aab8d65a
    Taj link je naveden kao support za loyalty prosle godine ali ne znam je li i dalje vrijedi, mozda netko sa zone zna?
  • Purgeri
    1.2k
    Nije ti zabilježilo jer uopće nije povezana baza, jučer su djelatnice (opet) govorile ljudima da uređaji ne rade ili da sustav ne radi. Malo je nevjerojatno da to i dalje, mjesec i pol od početka sezone, ne radi i da ne radi taj popust za godišnjake, al očito se nitko time previše ne zamara jer bi inače već valjda bilo riješeno
  • Sajla
    13.1k
    sustav radi na Dinamovom u Centru, dobijem bodove za potrošnju, a ne radi na stadionu? wtf
  • Purgeri
    1.2k
    Nisam znao da je radilo na Dinamovom u centru, al mogu potvrdit ovo što je čovjek gore napisao i da su to govorili ljudima koji su htjeli skenirati. I da popusta za godišnjake ni generalno skeniranja nije bilo ni na prijašnjim domaćim utakmicama ove sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.