• Keyser Soze
    16.2k
    Kako je nelogično slagana ak imamo duple sve pozicije.Mali Zeus

Tko je zamjena Valinčiću na desnom beku? Koliko vidim, na RPG-a se ne računa, nema ga cijelu sezonu, nije prijavljen za Europu, tko je drugi desni bek za Europu?

Na lijevom beku nemamo neke klase, ali smo poduplani.

U vezi smo pretrpani i upravo iz tog razloga nemamo definiranu startnu vezu.

Lijevo krilo osim fatalnog Hoxhe nemamo, jedino klinac Varela koji još nije za seniorski nogomet te vezni igrači koji krpaju tu poziciju.

Desno krilo je samo Lisica.

Špica je poduplana.
  • Paggini
    69.4k
    Gorica u prvih 45 minuta nije igrala bunker već je stajala u srednjem bloku.hardek

Mislim, da, vjerojatno si u pravu jer nisam sa tribine gledao konkretno pozicioniranje, nego pod bunker mislim prepustanje lopte i igre protivniku i drzanje neke zone i cekanje da se sjebemo, pod tim mislim na bunker. Ovo nakon 2:0 je ekstrem
  • Mali Zeus
    19.4k
    Tko je zamjena Valinčiću na desnom beku? Koliko vidim, na RPG-a se ne računa, nema ga cijelu sezonu, nije prijavljen za Europu, tko je drugi desni bek za Europu?

Na lijevom beku nemamo neke klase, ali smo poduplani.

U vezi smo pretrpani i upravo iz tog razloga nemamo definiranu startnu vezu.

Lijevo krilo osim fatalnog Hoxhe nemamo, jedino klinac Varela koji još nije za seniorski nogomet te vezni igrači koji krpaju tu poziciju.

Desno krilo je samo Lisica.

Špica je poduplana.
    Keyser Soze

Ne znam što se desilo s RPG-om, vjerojatno se računalo na njega kao desnog beka uz Valinčića pa se počeo duriti. Startna veza je očito Mišić, Villar, Ljubičić, a to treba mijenjati.
    Špica je poduplana, tj. imamo i 3 špice ak računaš Bakrara, stoperi su isto poduplani.
    Jedno je govoriti o kvaliteti a drugo o logici.

Hoću reći sad nakon jednog poraza ispada da zapravo imamo krš od ekipe.
  • fakin
    1.2k
    koliko treba minuta za gol:

kulenović - 26
    beljo - 105
    villar - 209
    vidović - 344
    stojković - 349
    lisica - 465
  • Keyser Soze
    16.2k
    Jedno je govoriti o kvaliteti a drugo o logici.Mali Zeus

Pa kužiš, ak forsiraš igru s krilima si ne možeš dopustit da su ti startna krila Vidović i Lisica. Lijevi bek, desni bek, to se može pregrmit, al nama se igra temelji na krilnim igračima koji su najgori dio momčadi.
  • hardek
    6.3k
    Iskreno mislim da je 4-4-2 romb u HNLu jedini način do zimske stanke i kupovine krila. Overload u sredini terena gdje bi imali brojčanost i kvalitetu kojoj nitko ne može parirati a gore 2 odlična napadača od kojih jedan(Kule) je pokazao da mu najviše i odgovaraju formacije sa 2 napadača. A vjerujem da bi se i Bakrar, pa čak i Vidović dobro snašli u tim situacijama.

U Europi možemo 4-3-3 jer će biti više prostora za tranzicijske situacije u kojima izgledamo solidno.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Pa kužiš, ak forsiraš igru s krilima si ne možeš dopustit da su ti startna krila Vidović i Lisica. Lijevi bek, desni bek, to se može pregrmit, al nama se igra temelji na krilnim igračima koji su najgori dio momčadi.Keyser Soze

Ok to je istina, sad kaj se tu desilo da nismo doveli bar još jedno krilo ne znam. Šteta za Pjacu, al kad već se to dogodilo dovedi nekog drugog, a ne da Hoxha preživi čistku.
  • Droljo
    21.1k
    Imamo ekipu za 352 ili 442 a forsamo 433 i tu je sva mudrost. Znam da je toliko puta to napisano ali, mislim da je to jednostavno tako.
    Faliju nam krila
  • Crni86
    15.2k
    ili Ja bi cak reko da s ovolikim brojem kvalitetnih veznjaka imamo vise za romb u sredini.
  • Droljo
    21.1k
    je dodao sam 442. Pre brz si :lol:
  • Jurki
    19.5k
    meni samo nije jasna jedna stvar.
    Ja sam analfabet za nogometnu taktiku, ali neka zdravoseljacka logika nalaze da ako nemas kvalitetnih krilnih igraca, mijenjaj koncepciju igre.
    Nasi treneri su zapeli za koncept igre s krilima i ne pustaju ko da su retardirani. Jasno mi je da vecina momcadi u Europi igra tak al jebote da se nemres prilagodit kadru kakvog imas onda u kurac i s trenerima.
    Isto jucer nakon tekme kaj Kova izjavi na pitanje "vidi se da Ljubicic i Villar ne mogu skupa na terenu" a ovaj izjavi.. da pa vidjeli smo i u prijasnjim utakmicama da to bas ne funkcionira.
    Znaci vidis da nekaj ne šljaka i to i dalje forsiras? Koji kurac je s tim trenerima i razmisljanju???
  • Olmic
    5.2k
    Igrao bi bez pardona 442 romb od krune jurcica

Koji god golman, svi su osrednji
    Valincic( dok se rpg cudesno ne oporavi ) domi mckenna vinlof/goda
    Bennacer
    Zajc Misic
    Vidovic/Stojkovic
    Beljo Kule/Bakrar
  • Kermit
    690
    Sustav se treba prilagoditi igračima koje imaš, a ne obrnuto. Sve dok će se forsirati ova formacija s 2 krila I 1 napadačem bit će nam kao i prošle i pretprošle sezone. Igramo isto već 5,6 godina, pročitana smo knjiga. Samo smo imali jednog Orsica I druge koji su bili prevaga.

Romb s 2 napadača je rješenje za jučer ili 352. A od napadača i veznih raditi krila nema smisla. Mali Varela je krilo I to se vidi, brz, prodoran, dribling. Ove improvizacije su kurac od ovce.

Mjesec dana priprema za što? Gjde su automatizmi? Gdje su uigrane akcije? Gjde je probijanje duplog bloka? Znalo se da ćemo to igrati 90% sezone.

I slijepo vjerovanje u iste igrače. Sve ko I rwloh godina. Pizda mu strinina, imamo čovjeka koji svakih 26 min zabija I on je na klupi. Zajc koji je za 3 klase bolji od Mišića.....

I onda trener s rukama na bradi ko dete u vrtiću stoji. Pa jebote jel taj vikne nekad? Ko ga razumije kad ne priča engleski očito?

Jel se imamo čemu nadati na Poljudu?
  • Droljo
    21.1k

I Ljubičić bi sigurno bolje izgledao na desnoj osmici u rombu nego ovak. A dvije špice bi terorizairale obrane po hnl-u pa bi bilo prostora i za vezne naprijed.
  • Paggini
    69.4k
    Iako se Droljane slažem s tobom, izbaciti krila, overloadati sredinu, kako ćemo u tjedan dana prestati igrati ono što smo ekskluzivno igrali 3 mjeseca priprema i prebaciti se na potpuno drugi sustav?

Mislim ja ne znam stvarno, nisam nikad bio trener niti sam igrao nogomet na nekoj visokoj razini, mozda je to lakse nego sto mislimo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet