• Dadox
    1k
    Nakon prospravane noći sam u depresiji.Pa kak?
  • Sibirski plavac
    6.2k
    Ne znam o kojem igraču Gorice je bila riječ, ali raspizdio je cijeli zapad kad je prvo bio u outu kao ozljeđen i odjednom majstor samo "hop" nazad u teren i opet se krene držat za nogu.
    Koji meme jebote...
  • Blueshadow86
    4.1k
    Meni je žao kaj je sjever malo "zakazao" sa bakljama da sve te pedere iz Gorice nisu gađali bakljama kad su padali ispred nas. Da vidiš kako bi dečki skočili.serbus

Drago mi je da si spomenuo baklje. One su izgleda jedan od velikih, ako ne i najveći razlog našeg poraza jučer. Po nekima, da nije bilo baklji, mi bi okrenuli Goricu 3:2 bez jebem ti. Haha
  • serbus
    5.3k

Tko to misli taj je fulao lokaciju HNK je u centru.
    Što više, što jači pritisak da su im dve doletile bi vraga ležali ispred sjevera.
    I svaka koju dečki zapale uz ove zakone kapa dole.
  • PetkoDaniOršaGol
    813
    Nakon što sam prestao krvariti iz očiju te od jučer navečer izbjegao sve internete vezano uz utakmicu, kratki osvrt:

Bolno taktičko školovanje Kovačevića od strane Carevića. Doslovce su nas od prve minute razbijali, preuzeli sredinu, ugasili i Miškea i Villara i Ljubu. Goričino ciganjenje, iako sramotno, posljedica je našeg mlakog pristupa i svega što je uslijedilo. Kad onako uđeš u utakmicu, nesreće se samo kelje na tebe pa je tako i došao Stojkeov crveni u trenutku kad je Gorica bila "na konopcima", nakon injekcije atropina u srce by Moćni Kule. Sve u svemu, tona frustracija, puno upitnika i dodatan teret pred gostovanje na kojem je nogomet na zadnjem mjestu. Mjesta i vremena za iskupljenje i popravak ima mnogo, ovo jučer je bilo u maniri najgorih izdanja pod Cannavarom. Nije problem izgubiti. Problem je biti poražen u vlastitom domu na svim razinama. Ne ponovilo se.
  • Sajla
    13.1k
    Nakon prospravane noćiDadox

ti si bar spavao... opet u tjedan krećem kao da me netko prebio..

btw. jeste primjetili kad je u jednom trenutku drugog poluvremena Kelava trčao oko terena i obišao dodavače lopti da ih upozori na to kaj igrači i klupa Gorice rade? neposredno prije su na njihovoj klupi otezali s vraćanjem lopte koja je k njima otišla u aut. na kaj se sve treba paziti u HNLu, to je užas, prava promocija sporta. zato i protiv Gorice i Vukovara treba izaći kao protiv Rijeke - uđi u igrača, odgurni ga ramenom, neka te zapamti, a ne da nas jebu na vlastitom terenu.
  • PetkoDaniOršaGol
    813
    jučerašnji izostanak agresivnosti koja nas je krasila u prvom poluvremenu na Rujevici je glavni razlog jučerašnje sramote. To je uzorak kojeg koriste gotovo sve momčadi u HNL-u protiv nas. Tako će i hajduk izaći za 5 dana. Ako se nešto ne promijeni do tada po pitanju agresivnosti i osvajanja svakog duela, gledati ćemo reprizu jučerašnje agonije.
  • Dadox
    1k
    Ali mi ne radimo nikakav pritisak na suce.Niti klupa niti igrači.Tovari skaču na svaku odluku,prigovaraju,objašnjavaju.Naši pognu glavu i prihvate kaj god…
  • Murtidzg
    350

Pa mi smo gospoda ne... Mi to ne radimo... Nismo ko tovari bla bla...

Jebu nas svi usred Maksimira kak ko stigne. Jedini je Beljo protiv Recana krenuo agresivno jednu tekmu. Ovo ostalo kamilica...

Pa klubovi kad dolaze na Maksimir moraju biti usrani, a ne da nam se u našem domu preseravaju i pišaju po nama.. Još uvijek sam ogorčen na jučerašnju tekmu...

I sudac mora sankcionirat ono valjanje po terenu. Da su počeli dobivate žute odmah mislim da bi se prestali valjat...
  • The Undertaker
    8.7k
    Po meni, ovo je sve očekivano (kiksevi i nesnalaženja trenera). Ekipa je koncipirana da je ovo sezona stabilizacije i učenja i bilo bi dobro da to što prije prihvatite. Promašilo se sa krilima ali sezona je duga, postoji i zimski prelazni rok tako da je prerano sahranjivati i trenera i igrače.
    Ono što se može instant promijeniti je angažman (osim ako pripreme nisu promašene).
  • Noel
    15.8k

Kiksevi su uvijek očekivani kad je riječ o hrpi novih igrača u ekipi,kad je početak sezone, ali ovakvi kiksevi bez želje, ideje, volje nisu i nikad neće bit. Navijači to prepoznaju. Ne može se dogoditi ovakva utakmica kao jučer nema opravdanja za to, to je jednostavno sramota. Ne bi ništa rekao da je Dinamo imao dvije tri stative, da je golman Gorice imao svoj dan, da nas lopta nije htjela nego jednostavno teška bolikurčina od prvog trena na terenu, katastrofalno pripremljena i vođena utakmica i to jednostavno ne može nikad bit opravdano i očekivano. Ovo nije Dinamo, ovo je sramota bila jučer.

Ovo jedino može bit opravdano da se više ove sezone ne dogodi ovakav pristup igrača i da se ne dogodi više ovako loše pripremljena utakmica. Da sljedeće kolo isprave ovo i da od sljedećeg kola u HNLu i Europi Dinamo ima stav, jasnu ideju igre, vrhunsku pripremu utakmice, jasnu ideju vođenja utakmice. Onda će se moć reć da je ova utakmica opravdana da je ovaj kiks donio potrebnu mobilizaciju i da je bio opomena i škola.
  • Eduardo
    26.2k
    Sam sebi ne vjerujem koliko sam gnjevan nakon sinoćnje tekme jer ono nije bila samo loša utakmica već sramotna demonstracija nemoći, bezidejnosti i ambicije... užasno me živcira kad govor tijela odaje dojam kao da im se ne da i kad je od prve sekunde vidljiv potpuni nedostatak energije.

100 puta sam već napisao kako nemam problem s porazom kao porazom... to je sport, to je nogomet... gubi i Real, gubi i City, gube i ostale momčadi u čijim je susretima razlika u kvaliteti i u famoznoj TM vrijednosti često neusporedivo veća nego između dinama i Gorice. To je sasvim normalno i to je čar nogometa. I smatram da nitko normalan na to neće histerizirati jer to se događa.

Međutim, sramota je doma pasti na ovakav način. Užasno je to gledati, jer dinamo mora imat neki jebeni gard (posebice doma). Možeš ti izgubit, ali ne smiješ past bez borbe. Ne smiješ dozvolit da izgleda kao da si došao odradit 90 minuta i otići kući. To je sramotno, to vrijeđa inteligenciju svakog navijača.

Ovo nije poraz u kojem si dao sve, pa te protivnik nadigrao jer je bio bolji taj dan. Ovo nije poraz u kojem si poginuo na terenu, a nije išlo. Ovo je poraz gdje nisi ni pokušao, da ne kažem nisi ni želio... ovo je pad praktički bez ispaljenog metka, bez trunke agresije, bez ijednog signala da ti je stalo. I to je ono što ne mogu prihvatit. To je ono što me izjeda.

Jebeš rezultat, ovo je stvar stava.

Gubit se mora i gubit ćemo još, teže i s većom razlikom, ali ponovit ću po ko zna koji put ovakav pristup i ovakav angažman pogotovo doma, na svom terenu, pred svojom publikom... to mi je nepojmljivo. Stvarno nisam od onih koji traže da se svaki put pobijedi, ali jedan sam od onih koji traže da svaki put pokažeš gard, da pokažeš da ti je stalo, da pokažeš muda...

U prvih 15 minuta mi doslovno nismo došli u treću trećinu terena... ne samo da nismo došli, nego smo djelovali kao da nam je to zabranjeno... bez ikakve inicijative, bez ijedne akcije koja bi makar pokazala na ambiciju da se Gorica napadne.

Mišić, Villar, Ljubičić... zajedno ne postoje. Nema agresije, nema presinga, nema ritma. Nitko ne diktira tempo, nitko ne traži loptu, nitko nema muda povući okomito ili barem probat nešto kreirat. Sve se svodi na vraćanje lopte nazad, ili na neko sterilno dodavanje u stranu. Gdje je barem kolektivna povratna trka prema nazad po izgubljenoj lopti? Gorica nam s dva-tri pasa dođe u našu trećinu i izgleda kao City, a mi se raspadnemo ko kula od karata... bilo je bolno za gledati to prvo poluvrijeme.
  • pjetlić
    142

Ja to govorim preko godinu dana. Mlaki smo, mekani, svi nam dolaze ko da je s druge stranke ŽNK Maksimir.
    Nemamo igrača koji će u prvih 10min nekoga bacit na tribinu startom, tko će padavičare ko one jučer za uši izvadit van s terena ili nego tko napravi jaci faul polomit da se ne digne dva dana. Kaj je najgore , svi to znaju i izlaze nam goropadni jer smo ko miševi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet