• scooniepenn
    5.5k

Baš sam to htio reći. Ona povratna za Vidovića je malo manje od zicera, a i Bakrarova prilika, također, sjajna. Ono Vidovićevo je bilo lakše zabiti nego promašiti. Osim toga, da nam je i druga strana bila opasnija onda se ne bi sa najmanje dvojicom, a nerijetko i sa trojicom morao boriti kod prodora i centaršuteva. Tu neki pišu da su mu ostavljali igrači Gorice više prostora. Točno je napadao u drugom puluvremenu na strani gdje sjedim na zapadu i stojim pri napisanom da je puno više prostora ostavljano na drugoj strani.
  • Fan
    1.4k
    Lik je sa 16 godina bio naš najopasniji igrač jučer. Taman da su igrači Gorice i stali dok je dobio loptu, ne mijenja se ta činjenica.
    Kad se drugi budu kretali, kreirali ili zabijali više od njega, onda ću ga moći kritizirati, jer je daleko on od gotovog igrača, ali do tad neka njega u prvoj i na Poljudu jer i dalje ne vjerujem da može bit gori na krilu od Vidovića, Stojkovića, Bakrara ili Lisice.
  • Odani Zgd
    833
    Mali je super,realno on je još dijete,u fazi razvoja,jedino da ga neki od naših HNL mesara ne iskasapi,a u Splitu su uvijek utakmice na đon,toga se najviše bojim da ga netko ne ozlijedi.Inače mali je čudo
  • Masto
    169
    ono sinoć jednom kad se uhvatio za nogu je gore izgledalo nego sto jest vec sam vidio gotovu karijeru
  • Odani Zgd
    833
    Pa toga me i strah da ga Šarlija i ostali mesari ne iskasape....sva sreća nema Uremovića.
  • Masto
    169
    ne sjećam se točno duela al je bilo neko naguravanje pa mu je ovaj pao na nogu koja nije baš bila u najboljem položaju da podnese toliki teret al se digao, moro bih pogledat opet ako nađem na prvu mi je strašno izgledalo
  • Odani Zgd
    833
    Sjećaš se "izuvanja"Roberta Kovača u zraku ,dole su uvijek utakmice na đon,malog svakako treba pripazit da mu neka budaletina ne dovede karijeru u pitanje.
  • mlinchica
    3.9k
    Pa toga me i strah da ga Šarlija i ostali mesari ne iskasape....sva sreća nema Uremovića.Odani Zgd

Ovaj novi Edgar je isti takav. Ulazio je u VŽ laktom u leđa na centru,u prvih par min nakon ulaska. Malog će polomiti.
    Ne znam ali jučer je jako bilo očito u duelima da je on lagan kao perce. Letio je u aut na malo snažnije guranje i to kaj spominjete, izgledalo je kao da su ga svaki put ozlijedili.
    Svaka čast na svim trkovima i talentu ali on nemre fizički izdržavati duele čitavu utakmicu s toliko jačom i starijom ekipom.
    Ne bi mi počeo na Poljudu, nikako.
    Vidjeli smo kako su malom Topiću razbili glavu u prvom nastupu dolje.

Postoje veće .udonje u ekipi koji se trebaju potući na Poljudu, to su i dužni. Postoji i desna strana koja je jučer ostala dužna. Postoji Vida koji je dobio 10ku, igra krilo, postoji Hoxha i dalje, nek neš napravi, pa makar i da radi prekršaje samo, kaj god, neka neš vrati momčadi u kojoj već sjedi 2 godine…
    Malog uvesti nakon kaj ovi malo odgovorniji odrade svoj posao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet