• Mali Zeus
    19.4k
    Vi znate da smo kiksali protiv Varaždina? 2:2Droljo

Kiksali smo, ali smo i odigrali odlično poluvrijeme i nakon 2:2 bili ako ne dobri onda bar opasni. Poanta je da ova ekipa nije odjednom očaj zato kaj smo jučer izgubili.
  • BBB Mataa998
    2.8k
    P.s nadodao bih, da jedini trener kojeg vidim na balkanu da Dinamu može dati Dinamov identitet i igrati suveren nogomet je Albert RieraMiro Vugrinec

I ja ga pratim u zadnje vrijeme,njegovi govori prije tekme igracima su stvarno nesto nevjerojatno ali mi smeta prevelika oscilacija ekipe. Spremni su u Europi zabiti 5 komada bilo kome a onda kao jucer gubis 3:0 od Kopera pa stizes taj rezultat. Ali opet kazem tko god bio nekada u buducnosti novi trener, obavezna opcija je dovesti kompletan svoj stozer. Svi ljudi oko glavnog trenera su mozda i bitniji nego glavni trener.
  • cibona
    6.3k
    Ma kovačević je jednostavno previše nevin za trenera dinama. Može li ga itko zamisliti kako se dere u svlačionici nakon ove sramotne igre? Imam osjećaj da je nakon utakmice došao do igrača i rekao im "nema veze dečki, glavu gore, iduća je naša".

Na presici jučer je rekao da "ne zna" koji je razlog sporog ulaska u utakmicu, a na pitanje kako komentira propuštenu priliku da se odvoji od hajduka, kaže "možda je i bolje tako".

Upitat ću još jednom, zašto nam se cijeli plan temelji na igru s krilima, kada je više nego jasno da mi krila nemamo? Nikad se nismo doveli u takvu situaciju da preživljavamo na jednom i pol poštenom krilu. To je ogroman problem i ne shvaćam zašto se nije reagiralo na vrijeme.

I za kraj, Valinčiću je potrebna konkurencija na desnom beku, previše se opustio. Ne znam što se događa s RPG-om, ali u dinamovom je interesu da se on što prije vrati na teren, pa neka se on i valinčić međusomno motiviraju i nadmeću za početnu poziciju.
  • Fan
    1.4k
    Super, opet su krivi igrači. Idemo opet na remont, 25 drugih, pa kad opet budemo neuvjerljivi i nikakvi, opet neće biti do trenera i idemo na još jedan remont.
    Prošla sezona? Apsolutno bih se mogao složit da je bio problem do igrača, Zasićenost, nekvalitetnost, lijenost, izaberite razlog.
    Ova sezona? U najmanju ruku dobar transferni rok, neloš izbor igrača, odlični CV-ovi.
    Opet je do njih? Ili je vjerojatnije da je do onog ko ih trenira, postavlja na teren, bira taktiku, diže (ili spušta) samopouzdanje team talkom?
    Ja mislim da smo s trenerom fulali, ne tolko zbog njegove nekvalitete, nego jer nismo kompatibilni s time što želimo igrati i što si je Kovačić zamislio. Zato me Bobanov izbor svaki dan sve više iznenađuje...
  • Mr Anderson
    13.9k
    demo opet na remont, 25 drugih, pa kad opet budemo neuvjerljivi i nikakvi, opet neće biti do trenera i idemo na još jedan remont.Fan

Ne treba remont, nego igračima treba biti jasno da se nikog u ligi ne može dobiti s pristupom ko jučer. Samo budala bi išao mijenjati trenera nakon prvog poraza. Ajmo pričekati derbi pa ćemo vidjeti do koga je i do čega je. Jeli jučer samo bio loš dan i splet nesretnih okolnosti ili imamo problem u ekipi.
  • Z brega sam
    97
    Nemre igrati protiv takvih ekipa s 2 troma Mišić/Villar. Protiv malih to nejde i amen.
  • Fan
    1.4k
    Ne treba remont, nego igračima treba biti jasno da se nikog u ligi ne može dobiti s pristupom ko jučer. Samo budala bi išao mijenjati trenera nakon prvog poraza. Ajmo pričekati derbi pa ćemo vidjeti do koga je i do čega je. Jeli jučer samo bio loš dan i splet nesretnih okolnosti ili imamo problem u ekipi.Mr Anderson

Ja sam protiv promjene trenera do polusezone (osim ako počnemo ozbiljnije zaostajat u prvenstvu, preko 6 bodova npr ili doživimo debakl u Europi), ali ne možeš mi reći da za tvoju prvu rečenicu nije kriv isključivo trener.
    On je taj koji bira igrače, on je taj koji mora usadit pristup svakome i reć im da nema zajebancije, da nisu u Varaždinu ili Slavenu, nego u Dinamu, klubu kojemu je naslov svake godine cilj i koji je svake godine favorit za taj isti naslov.
    A više je nego jasno da on nije takav tip trenera, a sad, dal će to kakav je bit dovoljno da se pokrenemo, ne znam, nadam se da je, al bojim se da nije.
  • Jaki991
    407
    Ovo kaj neki od kolega kazu,

Ides u drugo pol i primis taj glupi gol i momcad odluci da je klinjo od 16 god taj koji treba preuzet odgovornost i iscupat nas... to isto nesto govori o stanju na terenu i o taktici na poluvremenu...

Ne znam da li se hnl toliko pojacao ali koji je ovo k da ti na lijevoj strani ne mogu igrati vinlof i varela, ili beljo i kulenovic barem jedno poluvrijeme...

Protiv varazdina il gorice se postavljamo kao da igramo protiv nekog zajebanog europskog protivnika...
  • Droljo
    21.1k
    momcad odluci da je klinjo od 16 god taj koji treba preuzet odgovornost i iscupat nasJaki991
    Alibi

Ne znam da li se hnl toliko pojacaoJaki991

To se najbolje vidi u Europi svake godine.
  • FazeN
    2.1k
    Kova se totalno pogubio, dobro dešava se, ali njegova reakcija nakon i ono što sam čuo nakon utakmice, te da su dva pomoćna više pričali s ekipom nego on, to mi je alarmantno.
    Idućih 10ak dana Hajduk i Fener budu rekli dosta toga o budućnosti.
  • IstokKa96
    864
    Prosle sezone je govor tijela recimo 'presudio' jednom treneru, mozda se povijest ponovi.
  • Odani Zgd
    833
    Sva sreća konkurenti su nam u kurcu,pa se neće dogodit valjda da opet lovimo zaostatak.Pustit ga još dok smo tu negdje bodovno s konkurentima,ako ne bude išlo,zahvalit se i to je to.
  • FazeN
    2.1k
    Sopa na stand by?Tvrdica McTvrdi

To samo znaju oni tamo što će biti dalje.
    Moje mišljenje je da Sopa neće u Dinamo dok je Boban tu, samo moje mišljenje ne znači da sam u pravu..

Inače,
    Podrška treneru Kovi, prvi poraz bude se on izvadio!
  • striko
    2.4k
    Nadam se da će sljedeći trener imati u CV-u klub ranga dinamo. Ako su zamjene Šafarić, Sopić, Tomić i sl. neka Kovačevića do kraja sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.