• modri-kibic
    965

Traži ih hlačice sa grbom, neće ih imati, vratiti će ti novce i reći će ti da ne trebaš vratiti ove.
  • dBK
    284
    Hvala na savjetu, ali odigrano je već...
    Ponudili su/pokušali su 25% popusta ( :joke: ), odbio i tražio zamjenu...
    Odgovorili da s obzirom na vrijednost artikla nema smisla povrat, da ih zadržim (ili točnije, moderno/politički korektno - zadržim, poklonim ili recikliram na za to predviđenom mjestu) i poslali mi (navodno, dobio sam potvrdu narudžbe, 100% popust) nove...
    Baš me zanima hoće li opet doći "prazne", javim svakako ovdje za 10ak dana
  • Crni86
    15.2k
    Ne znam di pisat ali vezano je za plavi korner.

Jucer na onoj kucici kod ulaza na zapad fole broj 8 sam uzeo dva gemista. Poslije tekme vracam te case (one prozirne manje) i isti lik koji mi je prodao kaze da za njih ne vazi povrat. Kako sam bio razocaran utakmicom nisam tome dao previse na vaznosti - kad sam doso doma pogledam racun i isti taj lik (uvijek radi na toj kucici) mi je zaracunao te dvije case 4 eura. Iskreno sumnjam da je slucajnost jer je vec 3 tekma da to vrijedi, a tog lika vidim na svakoj tekmi da radi na toj kucici i od prosle sezone sam ga zapamtio. Briga me za 4 eura ali cisto ds pripazite, da netko ne zaraduje na uštrb dinama i krati ljude za lovu.
  • Sajla
    13.1k
    na drugoj blagajni sam vratio čašu od pol litre i tu manju od 2,5 dl i dobio dva žetona natrag. nekaj ne štima, tip je pogriješio.
  • Goncalo Santos
    933
    Ista stvar mi se dogodila. Kad sam kupio dva pica gospodin sta mi je prodao dao je dva zetona i reko da ako vratim case se vraca povratna naknada od 1 euro. Na poluvremenu dodem vratiti case, vjerojatno isti taj lik kojeg je Crni86 spomenuo za sankom mi ne vraca nista. Jos ja stojim cekam oce mi vratiti, on se krevelji. Pokupio sam se i otiso posto je bio velik red pa nisam htio praviti guzvu. Nije problem u 2 eura nego u principu. A ocito je da to redovito radi.
  • Sajla
    13.1k
    Kad sam kupio dva pica gospodin sta mi je prodao dao je dva zetona i reko da ako vratim case se vraca povratna naknada od 1 euroGoncalo Santos

dao ti je i piće i žetone istovremeno? to nema smisla, lika očito treba educirati o poslu koji radi.
    kad kupiš piće, platiš i čašu 1 euro. kad vratiš čašu, dobiješ žeton. sljedeći put kad kupuješ piće ne plaćaš čašu nego daš žeton.
    nema vraćanja novca. ili vraćaš čašu da dobiješ novo piće bez plaćanja čaše, ili ju mijenjaš za žeton, ili ju nosiš doma.
  • badjibadara
    7.5k
    Znao sam da će tekma biti za k kada sam popio mlako pivo na sjeveru.
  • kibatech
    66
    na kraju tekme na zapadu 2 punkta uopće nisu imala žetona za vratit (nije mi se dalo ići dalje pa za ostale ne znam)...jebeš par eura, ali neozbiljno
  • Crni86
    15.2k
    znam da se treba dobit jer je naplacena povratna naknada od tog istog lika koji mi je poslije tekme reko da za te ne vazi.

A lik nije nov, konstantno je na toj kucici kod ulaza na zapad dole 8. Zato i kazem da sam uvjeren da se nije zabunio…. Sta i kako dalje rade ne znam, ali ovo pogreska nije bila. Jos dam ostao onak zurit u njega jesi ziher i nista. Velim jebe mi se za 2 eura, ali 2 po 2 pa 1000 ljudi pa eto di smo - ne znam da li moze nekak izvuc lovu, oprat case vratit pa stornirat mozda izdane case ili nesto i sebi uzet lovu….

99,9% sam siguran da je to bilo namjerno, a ne slucajna greska. Zato i tu pisem, da se da heads up ljudima koji trebaju to znat.
  • badjibadara
    7.5k
    jebe mi se za 2 eura, ali 2 po 2 pa 1000 ljudi pa eto di smo.Crni86

Gle, ovo nije zajebancija. Nisi prvi od koga to čujem.
  • Crni86
    15.2k
    znam zato pisem. Nije stvar mene, stvar je kluba i stvar je ako netko na taj nacin podkrada klub.

Da je bio neki novi klinac na kucici ne bi nista pisao. Ovaj lik je tam konstantno i djeluje tako namazano…
  • Sajla
    13.1k
    A lik nije nov, konstantno je na toj kucici kod ulaza na zapad dole 8.Crni86

tip s naočalama? blagajna nasuprot ulaza za godišnjake?
  • Crni86
    15.2k
    dap taj.

On mi je i naplatio i onda kasnije poslije tekme reko da nema povrata za te male case. Sve sam odradio kod njega.
  • badjibadara
    7.5k
    stvar je kluba i stvar je ako netko na taj nacin podkrada klub.Crni86

Nije samo potkradanje, nego bacanje ljage na klub što je još gore.
  • NitkoBitan
    31.6k
    Imam stvarno dobar prijedlog.

Vratite jednostavne plasticne case. Nit preplacivanja pive, nit komplikacije oko vracanja zetona, niti krade navijaca u nekim shemama.

Kad se navijaci prestanu zaebavat sa tim zetonima i placanjem dodatnih euro dva ili koliko kosta ta casa sami ce vratit stare plasticne kad im se smanji prodaja.

Rade cu popit kao gospodin u Lokinu nego dat 4-5 eura (piva+casa) za tu mlaku pisalinu na stadionu. Jos i jeftinije prodem.

Jedini koliki toliki smisao bi bio kad bi se vracanjem casa dobio novac nazad. Jos mi u zivotu samo fali skupljanje i briga o tim zetonima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.