• Twisted1
    988
    Koja je bila ideja drugo poluvrijeme? Samo igraj na 16estogodišnjaka i on kaj napravi napravi?

Šteta crvenog jer mislim da bi bod uzeli, a možda i okrenuli.

Loša igra i loša utakmica. Idemo dalje, po pobjedu u ST.
  • kadsemasazatalasa
    162
    Ciganski je to kaj je Gorica radila, ali i legitimno.

Recimo da Dinamo ima 0:1 na Santiago Bernabeu, ja bih očekivao od naših baš ovakvo ciganjenje.

Drž'mo se mi onog što smo mi odigrali, a to je apsolutna jebena nula.
  • miro
    7.5k
    Za Stojkovićev crveni, molim ispravite me ako nisam dobro vidio. Nisam siguran što je tu igračeva pogreška? Šta nije trebao ić na loptu? Ok, crveni, ajde može ga sudit, ali Stojke ne vidi igrača i ide punom na loptu. Nije ga džonom pogodio i ako sam dobro vidio prvo ga je udario u ruku.
  • rioda
    10.4k
    Meni samo nije jasno kako igrači uspiju odigrati takvu utakmicu nakon reprezentativne pauze. Mi svi gorimo od želje i čekanja utakmice, pizdimo zbog pauze, a oni izađu totalno bezvoljno na teren. Nikad neću shvatiti takve neke stvari
  • ArtVandelay
    136
    Stvarno bih volio napisat nešto pozitivno u vezi jučerašnje utakmice, ali jednostavno ne mogu naći nijedan segment za koji mogu reći ovo je bilo dobro ili ovaj igrač se isticao (što je zabrinjavajuće, u najmanju ruku).

Igra nam od početka sezone nije dobra, makar su rezultati do prošlog kola pokazivali suprotno. U prošlim tekmama na djelovima tekme izašli bi iz te crne rupe i ipak odigrali na momente nešto, jučer baš ništa. Velika nula. 0. U 90 minuta nismo smislenu akciju napravili, a imali smo 2 tjedna za pripremit se za za utakmicu. Slično se događalo i lani, kada bi svi mi očekivali da će nam stanke dobro doći za neko uigravanje ili pitaj boga kaj, ali se to nije događalo. U prijašnjim utakmicama imali smo sreću što smo vodili i nismo trebali stizat rezultat, a jučer smo vidjeli da kada se lovi rezultat mi nemamo plan B osim ubacivanja igrača poziciju za poziciju. To nažalost, ništa ne mijenja. Obrana je opet izgledala kao lani, veza je kasnila u povratnom trku, Dominguez i Mckenna padali sami preko sebe.

Ajmo sve to pripisat promjeni velikog broja igrača, neuigranosti i slično. Ali ne bi li u tom slučaju opet ti igrači na individualnoj razini trebali pokazati neku razinu? Gotovo svi ničime ne odskaču, stoga se nameće pitanje što smo to doveli i hoćemo li opet morat ih sve poklonit na kraju sezone.

Možda je ovo samo bio loš dan i s vremenom će krenuti na bolje. Ne mogu reći da sam preveliki optimist u vezi toga, a razlog je što na neku foru izgledamo sve gore i gore. Ali ajde, vidjet ćemo.
  • Kumerle
    1.5k
    Evo da i ja dam svoj osvrt nakon iživljavanja svih na Zoni.

Jako loša utakmica s naše strane za koju je prvenstveno kriv stožer s postavkom utakmice i lošim odabirom igrača.
    Ne treba ih zato razapinjat i odmah zazivati ostavke, ne slažem se da nismo pokušavali i borili se, ali kasno smo se upalili i onda glupi crveni Stojkovića, dečko ti si svoju šansu propustio i nisi ono što svi očekujemo od tebe.

Druga bolna točka Dejan Ljubičić, nažalost nisi isto što smo očekivali i jedan od onih u koje nitko nije sumnjao pokazuje se kao promašaj.
    Screenshot-20250915-045915-Sofascore.jpg
    Screenshot-20250915-045819-Sofascore.jpg

Jadno je da nam je fizički nedorasli Varela najbolje krilo, ali i kao takvog bih ga gurao jer Hoxha nije opcija i ne treba ga razapeti, stvorio je dvije prilike koje smo spetljali jer se pravimo pametni previše u fazi realizacije.

Još bih napomenuo po stoti puta Nevistića koji je opet dokazao da je osrednja kvaliteta i da će obraniti ono što Ivušić neće, ali neće imati bravura kao Livi i dat nam vjetar u leđa koji će trebati svakoj ekipi.

Ne slažem se s većinom komentara da dečki nisu htjeli, trudili su se. Bilo je grešaka Mišića koji je alibi igrač, ali zna imati doktorskih tekmi i Valinčića koje su dobro stisnuli i navukli na greške tu našu desnu stranu.

Očekujem na Poljudu Filipovića, Zajca, Bennacera, Varelu i Bakrara u prvih 11.

Ima još 30 kola do kraja, ima i zimski prijelazni rok, vjerujem u ovu struju i viziju i da ćemo svi zajedno izvući maksimum, osvojiti HNL i u Europi se ne osramotiti, ali ajmo ne fućkati i bodriti naše plave lavove jer bit će ovakvih tekmi uvijek kako smo i mi europskim velikanima skidali skalp i to je nogomet. Šansa za iskupljenje je Poljud, a za Europu me iskreno nije previše briga ove sezone.
    Prvi poraz je tek, nema mjesta drami.

Naprijed plavi lavovi, bodre vas vaši Purgeri.
  • Str1nger Bell
    2.7k
    Recimo da Dinamo ima 0:1 na Santiago Bernabeu, ja bih očekivao od naših baš ovakvo ciganjenje.kadsemasazatalasa

Nikad pa ni tad.

Ono jučer kad ovaj iz auta uđe u teren i baci se neces vidjet od nas pa makar vodili u finalu lige prvaka.

To je sindrom malog kluba, jedno je kad tebi golman dobije žuti ili ti se dva igrača prave da su dobili grčeve.
    Ovi su jučer doslovno svaki napad ili gol aut tražili ljecnicku pomoc.
  • Mali Zeus
    19.4k
    To je sindrom malog kluba, jedno je kad tebi golman dobije žuti ili ti se dva igrača prave da su dobili grčeve.Str1nger Bell

Da, jebote to ak sam ikad vidio, dakle 2 igrača istodobno leže s grčevima kao, a vratar je kod svake obrane ostao ležati ili odjednom ničim izazvan. Postoji krađa vremena i postoji teški ciganluk ko ono jučer.
  • Nogo
    9.2k
    Sinoć od muke i ljutnje nisam ništa htio ni čitati, ni pisati.

Ono je bila srednja žalost. Žao mi je nas navijača šta su nam igrači prezentirali.

Treba Ljubu, Villara, Stojketa, Nevistića malo na klupu posjesti pa će onda gristi kada vide na nisu nedodirljivi.
    Bennacer, Zajc, Mudri...ima zamjena koji sigurno žele igrati.

Ovakav pristup nakon reprezentativne pauze gdje imaš cca 15-17 igrača koji su podjednaki ispadne onako sramotno.

Opet se dovodi do toga da mi krila nemamo.

Ugl.brzo će sljedeća utakmica i derbi pa ajmo pokazati tko smo i šta smo.

DINAMO! :heart:
  • Mlađi referent
    14.3k
    Da, jebote to ak sam ikad vidio, dakle 2 igrača istodobno leže s grčevima kao, a vratar je kod svake obrane ostao ležati ili odjednom ničim izazvan. Postoji krađa vremena i postoji teški ciganluk ko ono jučer.Mali Zeus

Meni je nevjerojatno da u svijetu analitike, di ti se broji koliko puta si okrenuo glavu desno, a koliko puta lijevo za vrijeme tekme, nadoknada vremena funkcionira na ovaj način.

Zar je moguće da nitko nije razmislio za dobrobit nogometa da se gleda koliko je bilo aktivne igre i da se proba barem približno nadoknadit izgubljeno? Jučer 15 minuta da je stavio, ne bi pretjerao.
  • ZrnTSCHeZ
    1.5k
    Prvo poluvrijeme kak dok nakon ljetnog godišnjeg dođeš prvi dan na posel...a dok se tak krene, u ostatku dana nas sve smeta i ništ nam nede od ruke
  • serbus
    5.3k
    Meni je žao kaj je sjever malo "zakazao" sa bakljama da sve te pedere iz Gorice nisu gađali bakljama kad su padali ispred nas. Da vidiš kako bi dečki skočili.

A drugo poruka za Zeku i skandiranje kad je već trećina sjevera otišla a dobar dio krenuo prema izlazu nije mi baš jasan trenutak za to ali ok.

Drugo sve za pet osim rezultata.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Mi smo svjedočili ružnim i nemilim scenama, lik koji je bio s 3 klinca je prigovarao drugom kaj snima bakljadu i u tren je nastala makljaža, ovaj s klincima gađao tog drugog čašom, bila fina šora, kratko trajala, klinci od ovog plakali. Ugl. di je glava.
  • marcio amoroso
    45.9k
    Utakmica se može izgubiti, ali smo izašli i što je najgore do kraja ostali bezmudi.

Oni su izašli u 3-6-1 i u sredini imali igrača viška. Na to moraš odgovoriti brzim protokom lopte po bokovima, a mi smo jednostavno igrali presporo. Kad na to nadodaš da krila nisu bila na nivou dobiješ ovaj kupus. I takvi smo opet imali par lijepih šansi.

Mene je najviše razočarala letargija. Na sve ono izležavanje smo odgovorili nikako. Nikoga da im ode i kaže šta ih spada, nikakav pritisak sa klupe, ništa. Tako to ne ide.

Uglavnom će Split dati dosta odgovora.
  • serbus
    5.3k
    Ako se nekome da napraviti a ima znanja video kompilaciju svih "padova" igrača Gorice to bi bilo lijepo za pogledati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet