• Miro Vugrinec
    9.7k
    Netko je bio pisao tu na forumu da mu je Gregurina slagao taktiku.Sad jel to istina ili nije ne znammrgud

Ja nisam to pisao, ali konkretno 4-5 igrača Belupa koje znam mi je to potvrdilo, kao sto su mi i rekli da Gregurina će teško biti dobar glavni trener jer im je svima vise manje bio prijatelj kao pomoćnik i da je tu pitanje autoriteta
  • Zg123
    2.5k
    Nista cekamo onda da Gregurinu nogiraju u Slavenu i onda postajemo nezaustavljivi
  • rioda
    10.4k
    Treba dovesti Irfana Smajlagića

Smiješne su vam te priče o tome tko je slagao taktiku, pa valjda za neki vrag i postoje svi ti silni treneri i analitičari oko ekipe, nije glavni trener zadužen za sve, na njemu je da povlači poteze prema inputima koje dobije.
  • Ljubo
    109
    Ne znam sto bi rekao, nekako njegov poraz bas radi postavke igre. Bez ideje, Gorica se supustila u dupli blok i jebiga nemres tu onda previše nešto. Rekao bi da su ga danas i igrači ostavili na cijedilu pogotovo desna strana terena i vezni red.
  • Pacho
    5.2k
    Ovako nesto sam i ocekivao od Kovacevica pa ni nisam previse razocaran samim trenerom iako rezultatom, naravno, jesam, jer sam se nadao da mozda mozemo samom klasom gaziti.

Kad se Kovacevica opisivalo su koristeni epiteti koji bi bili prikladni da biramo ravnatelja katolickog sirotista u Ugandi, a ne trenera nogometnog kluba u kojem se ocekuje apsolutna dominacija "Divan covjek", "Ovo mu je nagrada", "Skroman", "Simpatican". Odlicno, ali mene uz to zanima da li moze uspjesno hendlati i svoje igrace i novinare i suce i protivnicke trenere u klubu u kojem si pod neusporedivo jacim pritiskom/svjetlima nego u svim dosadasnjim klubovima skupa. Kad ga kamera prikaze, ja pred ekranom osjetim laganu nervozu kad ga vidim kako se uznevjeren drzi za lice.

Covjek ima hrpu rupa/crvenih zastava/kakogod za trenera Dinama:

- Sa 50 godina su mu vrhunac Belupo i Varazdin u kojima je fenomenalno ako si 4., ali valjda i nema neke velike razlike izmedu 5-8 mjesta. Nema pritiska.

- Nula vodenih derbija te nula europskih utakmica.

- Ne zna strane jezike u svlacionici sa hrpom stranaca. Svi koji rade sa strancima znaju kolika je razlika izmedu normalne komunikacije i petljanja sa prevoditeljima ili cime vec.

- Svaki put kad stane pred kamere izgleda kao da se usrao pa petlja i muca. Nije toliko kljucno, neki bi rekli i da je skroz nebitno, ali po meni ima utjecaja.

I onda je prakticki teorija bila da je on zapravo toliki takticki genijalac i avangarda i toliko dobar u uspostavi direktne i napadacke igre pa onda kad to jos uparis s njegovom dobrotom sve gore navedeno postaje nebitno. How yes no. Oprostite, ali tesko je povjerovati da kombinacija Guardiole, majke Tereze i djeda Bozicnjaka sa 50 vodi Slaven.

Dovedes igrace Barcelone, Bayerna, Milana, jos par Bundesligasa, Laligasa i trenera kojem je vrhunac Belupo da sve to poslozi.
  • Odani Zgd
    832
    Nitko ne zaziva njegovu smjenu radi jednog poraza od jučer,nego mi od početka izgledamo neuvjerljivo,pokoje poluvrijeme bolje odigrano,ostalo za zaborav.
  • masacusec
    6.3k
    Kod Kovačevića mi se sviđa što nema ni trunke bahatosti u istupima, no evidentno je da mu je ovo kruna dosadašnje karijere, stoga nema opravdanja za njegove mlake pristupe.
  • kadsemasazatalasa
    162

Radio je Kova jako dobar posao i u Varaždinu. Zapravio je udario temelje današnjeg Varaždina. Tak da ovo kaj pričaš ne znam baš koliko je istina.

Ono kaj ja vidim kao problem je da je on presretan jer je trener Dinama. Kao da ne može vjerovati da je do tu dogurao u karijeri.

I dalje mislim da je dobar trener, ali da će morati malo se mijenjati. Nemreš bit lik koji je dobar ko kruh i trenirat Dinamo. Moraš biti drugačijeg stava, tu i tamo jebat mater i slično.
  • Droljo
    21.1k
    Kao i većini naših trenera sudit će mu europa. Nek zareda prva tri poraza u el, nek se desi neki x u hnl-u i ja mislim da je bivši. A možda i ne. Bumo videliDroljo
    Ovo sam napisao prije mjesec dana. Čini mi se da nisam bio daleko od istine. Dva tjedna pripremaš goricu i pripremiš kitu. Bezveze
  • mrgud
    521
    Ako se moglo dovesti toliko igrača stranaca,onda možemo valjda i trenera stranca dovesti.Ovo treba presječi na vrijeme.Teško da će Kova uspjeti nešto promjeniti
  • Olmic
    5.2k
    Ako ne dobije na Poljudu i popusi od Fenera nece Boban imat strpljenja..
  • Z brega sam
    97
    Čisto moguće da se desi tak nekaj.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Ako se moglo dovesti toliko igrača stranaca,onda možemo valjda i trenera stranca dovesti.Ovo treba presječi na vrijeme.Teško da će Kova uspjeti nešto promjenitimrgud

Za što je to točno kriv Kova jučer? Je, ajmo dovest stranca. Evo, Fabio je još uvijek slobodan, vratit njega ili nekog njemu sličnog.
  • Jay
    2.6k
    Sve mogu shvatit, ali onakvo beznadno držanje i taj famozni govor tijela... Ti si slomljen, poražen i izgledaš kao da ćeš se rasplakati svakog trena. Kako očekivati da ćeš ući u svlačionicu i stjerat ih u vražju mater nakon poraza?
    Zamjene mu nisu jača strana, odustao prisilno od šablonskih, ali ostavio Stojkovića 40 min previše na terenu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.