• Blueshadow86
    4.1k
    Šta je on to danas odigrao da je isplivala ta njegova "hrabrost"? Koja hrabrost? To što je išao driblati onu tarabu Stefana Perića, dojučerašnjeg igrača Šibenika, a ovaj ga svaki puta otresao kao šmrklju? Ne treba mi takva hrabrost.
    Ustvari, nije on kriv, tek mu je 16, vjerujem da će kroz 2 godine biti nešto od njega.
  • Goncalo Santos
    931
    hoxha lisica nisu ni to u stanju, u pravu si to su dojucerasnji igraci sibenika, nista vise, ali u odnosu na druga krila varela je najmanje ukocen
  • GeneralNapoleon
    2k
    Jedan od najboljih danas. Makar to nije tesko, opet zasluzije pohvalu i respekt jer je klinac od 16 godina koji mora vuc ostatak ekipe.
  • Jaki991
    403
    ha ono, odlican centarsut dominquezu, povratna vidovicu na par m od gola i jos par solidnih poteza... sigurno upgrade nad biciklistom hoxhom ili beskrvnim vidovicem

Vidi se da mali voli napadat vise nego vode pit, u ovoj situaciji bi istrpio njegove relativno lose fizikalije jer osim njega i belje nemas drugog igraca koji voli igru 1 na 1 i koji je nepredvidljiv
  • rioda
    10.4k
    Meni se čini da mu je Gorica svjesno ostavljala dosta prostora... Na kontra strani nikad nije bilo takvih situacija
  • NitkoBitan
    31.6k
    Mora jos dosta zganaca jest. Dzabe mu brzina kad se ga bekovi pojest na inteligenciju i duel igru, a o djecackim bolestima ne treba ni pricat, sve smo danas vidjeli.

Nije jos materijal za prvu postavu. Mora poradit na snazi.
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Varela definitivno pokazuje da može svojim prodorom, potezom, asistencijom riješiti utakmicu. Isto tako se vidi da fizički još nije na razini, ali mislim da definitivno može doprinijeti pred kraj utakmice kad hvatamo rezultat. U drugom poluvremenu je praktički sve išlo na njega. Nije mu svaki put uspjelo, ali bilo je za užitak ga gledati, baš se vidi da će biti opasno krilo.
  • Jaro
    10.8k
    taman kad rijesi problem fizikalija, mladenackih musica i slicno ce Bara zaraditi na transferu dok ce u Dinamu do tada imati ocito garantiranu minutazu (trener dan prije najavljuje da ce sigurno uci, likovi na forumu predvide i tocnu minutu kada - bogme ovo mi je veliki minus za Bobana koji je usao u ovu spiku) koja mu je potrebna...
  • Enco
    541

Slažem se u potpunosti sa tobom, da Dinamu i Bobanu ovakve stvari ne trebaju, ali tko zna zašto je na to pristao,što je naslijedio...
    Dečko koji prošlu polusezonu igrajući za kadete i juniore gdje u svakoj tekmi nije bio starter i nije donosio prevagu dobije ovakvu priliku. Ne mislim samo na ovu tekmu, već na to da prođe pripreme sa seniorima, da konkurira za sastav
    pokaže Bogom danu brzinu, želju za igrom, energiju ali sve to nije dovoljno da bi bio tu di je, a to se vidjelo jučer protiv Gorice.
    Vjerujem da bi isto pa možda i više, a da su dobili takvu priliku pokazao npr.mali Horvat ,mali Mikić...
    Nitko ne osporava potencijal ali i drugi ga imaju. Decko još nije spreman za seniorski nogomet, a da li će biti vidjeti će se kroz godinu ,dvije. Još puno žganaca mora pojesti , kako bi to izgledalo da je nasuprot njemu bio iole ozbiljniji igrač od Perića?
    Mišljenja sam da je dečko kao ulazni juniore ove godine trebao odigrati prvu pravu sezonu juniora, da ga se na taj način razvije, isto kao što bi Belihno ove godine trebao zbog fizikalija razvijati u svojem godištu, a ne dobivati mizernu minutažu u juniorima, a jedan Benkotić koji je fizički gotovo spreman i za seniore, pozivan i igra za starije godište repke ne dobije priliku da ga trener juniora niti vidi već igra u kadetima.
  • Droljo
    21.1k
    Šta je on to danas odigraoBlueshadow86

Mali je složio 4 jebačke šanse. 2 brutal, 2 dobre prilike. To što Vidović umjesto da puca ide štopat i doda stoperu a bakrar promaši čistu loptu na penalu nije mali kriv. Još je dodao dva nabaca višlja što opet nisu zabili glavom. To iz glave što se sjećam od jučer. 16 godina, jedno poluvrijeme gdje ganjamo rezultat. Ako ti to nije dovoljno onda mislim da imaš pre velika očekivanja kolega.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Mali je bio najbolji na terenu, ja ne znam koju tekmu su gledali oni koji ga pljuju, bizarno. 16 godina i jedine opasne situacije u drugom poluvremenu je on zakuhao.
  • Blueshadow86
    4.1k
    Ako ti to nije dovoljno onda mislim da imaš pre velika očekivanja kolega.Droljo

Bit će nešto od njega, ali za 2 godine. Daj Bože. Do tada još puno žganaca pojesti.
  • Droljo
    21.1k

Slažem se. Ali to ne mijenja činjenicu da je mali jučer složio bar 4 dobre prilike suigračima dok krkani sa 25-30 godina i pregršt iskustva nisu mogli ništa gorici te su malog gurali stalno. Alibi igraleci
  • jedan u nizu
    15.3k
    Ja se ne mogu oteti dojmu da je jucer nekako bio nonsalantan.
    Bio nam je najbolje krilo jucer, i mozda najopasniji, ali nekako mi je njegov govor tijela i zalagnje bilo nedovoljno.
    Mozda to glupo zvuci, ali nekako je trebao biti agresivniji, zustriji. Lovili smo rezultat, a nesto mi je falilo.

Ne znam, vjerovatno cinjenica da kada bi dobio loptu tamo na krilu ili blizu kornera, da je primio loptu i cekao igraca da dode i da se protivnici postave oko njega i u 16m, pa je morao vise odigravati sa bekom.
    Imao je vise prilika gdje je mogao iz prve ubaciti, ili barem samo primiriti loptu i centrirrati, a on je nekako nonsalantan oko svega toga. Shvacam da mu je desna noga jaca i da se treba namjestiti na nju, ali sa tribine mi je to izgledalo puno presporo, a nemam volje gledati snimku utakmice :sweat:

Mislim da je njegov potencijal jako velik, i htio bi ga vidjeti od prve sljedecu utakmicu. Samo se nadam da ce mu se na trenizima pokazati kako da bude bolji i opasniji, da igra bude protocnija i brza, pogotovo kada lovimo rezultat.

STvarno ga zelim jako vidjeti na Poljudu od prve :D
  • Str1nger Bell
    2.7k
    STvarno ga zelim jako vidjeti na Poljudu od prvejedan u nizu

Varela ce dobit crveni karton u prvih 10 minuta ako ce od pocetka krenut na poljudu.

Za tovare ti treba iskustvo igranja takvih utakmica pogotovo sa njihovim provokacijama.

Varela je jučer bio najopasniji pojedinac, ali je isto tako par puta bio na rubu drugog žutog kartona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet