• FazeN
    2.1k
    Inače radim na jednom novom projektu vezano za jedan klub od dolje, od prošle sezone pa nadalje.
    Svi znamo koliko ih se gura, ali ljudi niste svjesni koliko zapravo, dok ovo gledam, križam se što nam se desava pred očima a nitko ništa ne poduzima haha
  • Crni86
    15.2k
    Jedva cekamo vidjet sve sta se livaji oprasta od kad se vratio u hnl.

Uvjeren sam da mu se oprasta jako jako puno, udara govnar vise nego stoperi.
  • Pacho
    5.3k

I jos nas istovremeno jebu u mozak da je nezasticen. Pa kad svako malo nekoga opizdi laktom ili zabije u stativu, to je razumljivo i sudac bi to trebao tolerirati, jer on "pretrpi strasno puno batina"
  • hanibal
    41

u kojem kontekstu, pušta im se od strane HNS-a tako da im se gleda kroz prste, ili im se popušta na račun prtiska kojeg radi LJPV i orjuna, jeli političko orjunaški lobij pa im se ovako gleda na prste zbog katastrofalnih gubitaka, 2 ili 3 sezone su već u minusu nisam upućen pa pitam
  • Crni86
    15.2k
    Zasluzio da ide u prvu ligu malo vjezbat se jos. Ako ne znas ovladat ovakvom utakmicom di ces nekom koja je izjednacenija tipa istra-varazdin ili varazdin-belupo. Toliko nekih kriminalno losih odluka u full jednostavnim situacijama da eto nezz kaj rec. Nije dorasto za SHNLCrni86

Dokazao danas. Koliki respekt imas kod igraca kad ti se bacaju izvan terena u teren… golmana 10 puza pozurujes prije zutog. Nas za svaki faul kartoniras, njima za svaki 10. Nije bilo neke kriminalno velike pogreske, ali kriterij, odnos prema igracima gorice koji su lezali i samo lezali. Prvo poluvrijeme produzio samo 4 minute od cega je igrac gorice lezao 3 i nesto minute.

Ovaj veze sa sudenjem nema. Teski klaun kojem su se danas svi izrugali… ej 10 puta golmana pozurivao prije zutog….
  • M94
    2k
    9 minuta pauze je komedija sta se sve desavalo, nije razlog za poraz, al jbmu mater... svaki faul lezanje, VAR, golmanovo oduguvlacenje... 12 min minimalno je trebalo bit.
  • Georg Koch
    6.6k
    Sudac nam je najmanji problem danas bio.
    Rubno je da li je trebao dati drugi zuti Vareli.
  • Efes Pilsen
    12.8k
    Varelin prvi je smijesan, faul je bio, ali ne za zuti, obican start..
  • Crni86
    15.2k
    Sudac nam je najmanji problem danas bio.Georg Koch

Nije bio problem nama i ne smatram da smo radi njega zgubili ali ovo danas… ovog nema ni u afganistanu. Doslovce da ti zgadi nogomet….

Nije problem zgubit ali dsj se pobrini da onda odgledam barem svih 90 minuta za koje sam dal novce, a ne 60. Ili jos manje. Sramota za ligu, za savez za sve… ovaj bogec je pogubljen, ne zna i lose sudi. Igraci mu se na terenu rugaju i rade kaj zele.

Stojkin crveni drito pred njim… da ga nije vidio. Ugl nema kaj trazit u prva tri ranga.

Na kraju pogledaj moje postove - pisao sam osvrte i kad smo pobjedivali i kad nismo. Ovo bi pisao i da smo pobjedili. Jednostavno me glava bolila od njega
  • Infinity
    19.6k
    Nisam ocekivao da se nakon ovakve predstave aktivira ova tema.
  • reziser
    7.8k
    Nije bio problem nama i ne smatram da smo radi njega zgubili ali ovo danas… ovog nema ni u afganistanu. Doslovce da ti zgadi nogomet….

Nije problem zgubit ali dsj se pobrini da onda odgledam barem svih 90 minuta za koje sam dal novce, a ne 60. Ili jos manje.
    Crni86

u potpunosti se slazem s ovim upisom, ALI, nije sudac kriv kaj se ovi izlezavaju jer MORA prekinuti utakmicu dok se igracu ne pomogne, ALI onda ide veeelika sudacka nadoknada a nikako samo 9 minuta...
    ali to nije uztor naseg poraza, nego stanjem nasih sudaca, nebih rekao ni saveza, jer kaj tu savez moze napraviti?
    Samo sudac..sa objektivnom nadoknadom
    Prije je trebao sankcionirati odugovlacenje igre od golmana, a ne 5 minuta do kraja..
    sve je to sporedno kad mi ovak odigramo, jbg
  • Paggini
    69.4k
    Hvala Pavlesicu na samo 9 minuta nadoknade, jer da sam morao ovu travestiju gledati dodatnih 15 minuta, oci bih si iskopao
  • DrRatoljub
    186
    Fakat ne treba pričati o sucima. Da smo vodili 2 0 ne bi se valjali. Prošlo kolo nas je izjebao protiv Varaždina, ali danas je sramotno pričati o tome. A to da su ovi Cigani je njima na dušu.
  • Crni86
    15.2k
    to nije uztor naseg porazareziser

Ma slazem se. Ja sam ovo napisao samo zato jer me izivciralo. Izivciralo bi me i da sam gledao varazdin slaven ili vukovar osijek i ovo gledso i dozivio ili jos gore morao gledati uzivo… ovo sa nogometom veze nema

Kriv je kriv je… pokazao je sa svojim pristupom od pocetka da ce pustit kradu vremena. Koliko je samo golman vremena ukrao? Koliko ga je puta upoziroo? Jedno 10 puta mu je mahao da pozuri s izvodenjem. Ovi kad su to osjetili isli su do kraja. Da li je pozvao u bilo kojem trenutku kapetana gorice i reko dosta vise ili nesto? Mogo je pocet terat igrace van svaki put kad su zalegli pa da vidis kak bi se dizali.

Kaj mu je tek carevic radio pored terena. Zasluzio drugi zuti odavno…

Realno i stojketov crveni je on morao vidjet i dosudit bez vara. Sa tribina se vidlo da je crveni ko kuca.

Mald, neiskusan, nema gard, nema karakter. Nategnuli su ga kao francusku sobaricu. Nije kriv on - kriv je onaj koji mu dopusta da sudi ovdje makar nema kvalitete.

Isto tako sudi faul belje u izglednoj situaciji - iz suta lopta ulazi u gol…. Takve situacije se pustaju. Isto je napravio protiv vukovara kad je sudeno zalede dok je bio prazan gol. Amaterski.

kaj tu savez moze napraviti?reziser
    Zastiti suce u situacijama kada ih se napada bespotrebno da nemaju toliki pritisak. Osigurat im adekvatno obrazovanje. Novcano ih nagradit adekvatno. Kada to sve osiguras ovakve antitalente neces morat trpit jer ce bit puno veci krug sudaca koji ce vrlo vjerojatno biti i kvalitetni.

Bez toga, nitko pametan se ne zeli bavit time pa imamo ove kalunove tovarice, ovog danas, pajace itd.

A kako ces gradit ikakvu ligu sa ovakvim antitalentima? Gledas utakmicu hnla i pitas se koja je uloga suca. Stiti igru ili nesto drugo? Ja nikad nisam dobio dojam da nasi suci stite igru sto im je i zadatak.
  • reziser
    7.8k
    Koliko je samo golman vremena ukrao? Koliko ga je puta upoziroo? Jedno 10 puta mu je mahao da pozuri s izvodenjem.Crni86

ne znam jesi li primijetio, ali vecinom mu je brojao 8 sekundi, na zalost tu nema pomoci, golman kad ulovi loptu ima 8 sekundi da ju ispuca.

Kaj mu je tek carevic radio pored terena.[/quot
    Crni86
    Kaj mu je tek carevic radio pored terenaCrni86
    za to je zaduzen 4 sudac, u danasjoj tekmi, sutkinja koja ga mora zvati zbog neprimjerenog ponasanja

Zastiti suce u situacijama kada ih se napada bespotrebno da nemaju toliki pritisak.Crni86

aposlutno se slazem, trenutno suci nemaju zastitu saveza i razvlaci ih se kao tijesto....

Osigurat im adekvatno obrazovanjeCrni86

imaju godisnje bar 2 seminara za edukaciju, samo je pitanje primjene na terenu.

Novcano ih nagradit adekvatno.Crni86
    nagradjeni su dobro...

Kada to sve osiguras ovakve antitalente neces morat trpit jer ce bit puno veci krug sudaca koji ce vrlo vjerojatno biti i kvalitetni.Crni86

vjeruj da su svi ovi suci prosli sodomu i gomoru seoskih liga, samo kaj je kod nas prva liga postala seoska, i tu sudac nema puno mogucnosti na zalost

kaj on moze dok se igrac izlezava? nemre on znat jel zbilja ozlijedjen ili nije, nije mjerodavan za to...
    moze jedino adekvatno produzit utakmicu

Ne sjecam se niti jedne tekme u zuvotu ( a pogledao sam ih na tisuce) da su se toliko valjali po terenu

ocito uspjesno uzimanje vremena koje sudac nije adekvatno produzio
    sam kaj nama nist danas nebi pomoglo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.