• Time
    1.4k
    Imam jeben osjecaj da ce Kova dati ostavku :rofl:
  • BBB Mataa998
    2.8k
    Da Ljubicic ono pospremi u prvom utakmica ide skroz u drugom smjeru.
  • Sava Krpa
    631
    Izuzev Kuleta jel ijedan igrac jeo travnjak? Opet hodanja, rano su krenula.
  • San Lorenzo
    21.7k

Moralo se dogodit, ali ne protiv ovakve momčadi i na ovakav način jbmu mater...imaš prvi break u sezoni, možeš otići na +3 i nakon godinu dana bit sam na vrhu i onda odigramo ovakav jadni nogomet...gdje je kombinatorika, agresija, visoki presing...svaku novu utakmicu prikazujemo sve manje.
  • mosad
    1.8k
    samo ležerno
  • kajjaznam
    231
    Istina.
    Opet zicere fulavamo
  • Jurki
    19.5k
    Nismo zasluzili danas ni boda.
    Vrijeme da se svi zapitaju od Kove, igraca, trenera golmana.
    Mater mu jebem jel mogu ti golmani neki kurac obraniti????
  • kajjaznam
    231
    A niš, idemo dalje.
    Laku noć
  • miro
    7.5k
    Carević je pojeo Kovu danas, ali nije to sve! Goričini igrači su pojeli naše, 5 puta više motiva, želje i angažmana. Potpuno zaslužena pobjeda Gorice. Kova nek se dogovori s Bobanom da proba 352, ovo su nam pročitali svi s kojima smo igrali, odnosno svi s iole normalnim trenerom
  • hb1
    180
    Ma brate mislim da ne moras jest travnjak ako si takticki poslozen, znas sta te ceka i znas sta zelis, s normalnim tempom i pravim odabirom sastava ovo trebas rijesit normalnim tempom, budimo realni, sigurno da htijenje i energija znaci dosta, ali sve manje i manje u modernom nogometu, daleko smo mi u ovoj utakmici od toga da bi energija rijesila nesto, prije toga ne funkcionira dosta stvari.
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Daj ljudi nemojte nasmijavat, čuj vađenje na crveni i na valjanje. Nadigrala nas je Gorica, naši igrači bez muda, želje i htjenja izašli danas. Jedino Kulenović vrijedan spomena i tjt.

Ne kužim, šta su se Gorica i Carević trebali otvorit zabit 2 gola, primit 10 golova da bi tastatura bojna bila sretna i aplaudirala im? :lol: :lol: :lol:

Šta čovjek ovdje neće sve pročitat, pogotovo traženje krivca u imaginarnim i nevidljivim(nepostojećim) silama a ne tamo gdje je stvarni krivac( igrači i trener).
  • dis
    99
    Po samom ulasku u utakmicu se vidjelo da ovo danas nece dobro zavrsit
  • Neznam
    57
    ma dobro sve istina. Međutim, draže mi da se sada desilo pa de se mobiliziraju za hajduk nego da smo dobili goricu pa ovakvu igru protiv hajduka pokazali. Sada Kova treba pokazati karakter i reagirati, prvi ispit za trenera vidjet ćemo kako će to proći..
  • prefontaine
    3.6k
    nitko ne želi shvatiti da ćeš jedino igrati Europu ako si prvi!NVKOD

Prošle godine smo bili drugi, a igramo Europu, tako da...
    Mislim, smijem se, a plače mi se
  • Plavi herc
    7
    Ova igra ima laksativni učinak, idem na WC.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet