• vjeko1701
    18.6k
    Prva sramotna utakmica u sezoni. I to smo nažalost dočekali. A liga polako postaje sve seljačkija.

Sučića i Hoffenheimaemilperska

Nadam se da treneru radi toki vokiemilperska

v.d. trenera Kovačevićemilperska

Tebi zbilja zadnje upozorenje za ovakve gluposti i najmjerna paljenja tema. Zadnje. Prošle sezone si tu divljao s nadimcima i takvim glupostima. Nije ti bilo dosta nekoliko banova. Dosta je.
  • Crusades
    18.8k
    Nas danas izdominirali bivši igrači ispale ekipe prošle sezone, a ekipa je tu ljuta na odugovlačenje.Mathiasovi Chageri

Oprosti kaj želimo gledat nogomet, a ne klošarenje.

Na stranu kaj smo bili kriminal danas.
  • Os doc do sta
    143
    ekipu koja dovodi trenera i igrace. Tak da ne seremo puno sami smo birali.
  • Dadox
    999
    Imamo svi potrebe tražiti krivce poslije ovakvih poraza,pljuvati sve i izvlačiti negativu i crnjake.Jbga frustrirani smo,ali nije sve tako crno.Barem nećemo gledati divljanje Stojkovića u Splitu…
  • NVKOD
    7.8k
    Vrag mi nije dao mira pa sam se u 4 ujutro probudio da vidim kako igraju naši puleni doma protiv Gorice i bome imam kaj za vidjeti.

Imaš priliku odvojiti se od tovarije, igraš na domaćem terenu i onda rokaš ovakve poteze, pa sramote li. Ganjamo rezultat, dobijemo crveni, brate mili.

Teški očaj, dobivam PTSP od prošle sezone. Potrošiš najviše od svih zajedno i da ti igrači ne mogu doma protiv GORICE složiti nekoliko prilika za gol... to je ono prokletstvo. Svi ti igrači budu u Europi igrali 500 na sat, ali nitko ne želi shvatiti da ćeš jedino igrati Europu ako si prvi!

Neću moći gledati protiv tovarlanda jer ću biti u avionu, ali bolje im je da vidim pobjedu na Sofi kad sletim..
  • dd29
    802
    U split po pobjedu.
    Onda protiv fenera iskupljenje na maksimiru. Sve ispod toga je loše.
  • mrgud
    521
    Zdrobiš 16 milijona za ovakvu igru.Bravo Zvone prešao si igricu
  • Infinity
    19.6k
    Za ovo nema izgovora. Katastrofalna predstava. Kulenovic jedini zeljan igre. Varela zeli, ali ne moze, nema snage, premlad je.

Trebali smo ici na Poljud po +6, a moglo bi biti -3 i to me cini nervoznim.
  • E46
    1.8k
    Nema tu sreće dok je ovaj raspali golman na golu i misic na šestici, 101 trener tu ne bi ništa mogao napraviti.
  • kajjaznam
    231
    evo ga, komentar dana
  • vjeko1701
    18.6k
    Birali smo gledajmoOs doc do sta

Kaj ti znači "gledajmo"?
  • wolfgang14
    2.9k
    Doslovno postava koju je Zona struka, ukljucujuci i naravno mene najstrucnijeg, zazivala. Pa ajmo sad vidjeti na ceg to lici.Paggini

• Efes Pilsen
    12.8k
    Uhhh ovakva ciganlija je previse i za prime Serie A. Kovacevic izgubio utakmicu, prvo u pripremi, pa onda i zamjenama. Na stranu crveni Stojkovicu, ali zasto Vidovic koji ne igra u oba smjera dok imas igraca manje? Ono, Zajc smrdi ili se opet pocela stvarat hierarhija? Uzasna priprema utakmice, Carevic ga je namagarcio ko dijete.
    Mi gubimo i ne pucamo nego iz najbolje situacije ide Vidovic opet primat za neku komplikaciju. UZAS.
    Malo je reci da sam razocaran, ono, postoje utakmice di ti ne ide, pa jebiga.. ovo nije jedna od takvih.
    Nevistic 2 kola 4 gola, masterclass, a rugamo se Ivusicu.
  • Nadmocniji
    481
    Zakljucavajte temu jer pacovi opet izlaze iz rupa!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet