• cibona
    6.2k
    Dinamu je u interesu gurati Vinlofa u igru, a ne pratiti Dalićeve zamisli.

Vinlof je mladi, talentirani moderni bek koji ima sve karakteristike da postane dugoročno rješenje na toj poziciji. Treba ga gurati u igru, pa čak i onda kada ga ne ide, a u ovom kratkom periodu je pokazao da zna i može.
  • Paggini
    69.2k
    interesu gurati Vinlofa u igrucibona

Dinamu je u interesu prije svega pobjeđivati. S Godom pobjeđujemo, dečko igra stvarno kvalitetan nogomet trenutno. Ne vidim smisao da se sad to mijenja.

Volio bih i ja Vinloefa gledati, ali Goda nije losu utakmicu imao, pa čak ni prosječnu. Sve sto je igrao je bilo vrlo dobro do odlično.
  • Zagi
    11.6k
    Sve sto je igrao je bilo vrlo dobro do odlično.Paggini

Ali to isto vrijedi i za Vinlofa.
  • emilperska
    11.6k
    Trenutno su oni u par deka po kvaliteti s razlicitim karakteristikama. S tim da je ovaj mlađi 7 godina. Definitivno imamo interes da igra on, a ne Goda. Barem protiv Gorice, ako ne protiv jogurta.

Klub se financira, hrani i preživljava od prodaje i Europe. Taj udio se moze smanjit, ali nece nestati i da imamo 200.000 članova i jos 2 sponzora ranga Ralu Logistika, Favbet. Trenutno nemamo prodajne potencijale osim Stojketa, Valincicica i Domingueza i to u iznosima koji nisu ni 30% onog sto smo dobili od Sučića i Hoffenheima. Naravno da imamo direktni interes da Vinlof igra i da mu raste cijena dokle god ne pati rezultat, a prilično sam siguran da protiv Istre, Gorice i Varazdina ne pati.
  • Papastrumf
    19.2k

Za navijacku tribinu sigurno nije moguce.
  • Zagi
    11.6k
    Omah na preprodajni potencijal.
    Konzum nogomet.
  • rioda
    10.3k
    Mislim da će sad kad krene Europa Vinlof sve češće igrati prvenstvene, a da je Goda prvi izbor za Europu jer ga vide kao stabilnijeg u defanzivi
  • Zagi
    11.6k
    Mislim da će sad kad krene HNL Vinlof sve češće igrati prvenstvene, a da je Goda prvi izbor za Europurioda

Misliš kad krene europa ?
    To ima smisla, vidjeti ćemo.
  • rioda
    10.3k

Da, da, hvala na ispravku kolega
  • Zagi
    11.6k
    Samo onda ako (kada) Vinlof zareda sa par jako dobrih HNL utakmica, trebao bi dobiti priliku u europi.
    Nema razloga da Goda bude zacementiran u bitnijim utakmicama.

Svi igrači griješe, a nama se (ako već moramo izgubiti koji bod) puno više isplati istrpiti Vinlofa.
  • sanjinlego
    4.1k
    Mogu samo reći da sam konačno sretan što Dinamo nakon mnogo godina ima dva, prava lijeva beka, a ne da tu poziciju popunjava stoper, desni bek ili zadnji vezni. U Vinlofa ne sumnjam, a u Godu još manje, bit će utakmica i za jednoga i za drugoga.
  • blue heart 72
    2.6k
    ne radi se o navijačkoj tribini, nego o ostatku stadiona
  • SAS1987
    18.6k
    Zona je u Vinlof vs Goda napokon dobila naslednjika Kanga vs Kule :lol:
  • Hrc-Vg
    1k
    Fala ti!
bold
italic
underline